Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

gal ir ne visai i tema, bet gal turesit ka patarti - ka daryt su plaukeliais...nosyje? blush2.gif
paziuriu pas kitas tai ne vieno trumpiausio plaukelio nesimato, o pas mane tai tokie stamboki ir dar snerves placios, tai manau kad matos ir kitiems. gal kiti ir nepastebi, bet mane tai laaabai nervina.
manau, kad pas visus zmones nosyje yra plaukeliu, kaip ir ant viso kuno, bet matyt kazka daro kad ju nesimato, o vat ka, tai ir nezinau blush2.gif as pati tai papesioju (skauda ziauriai ir asaroju kaip per savo pacios laidotuves doh.gif ), tai pakerpu, nu bet vistiek ju lieka ir gtreit atauga. gal galit ka patart? ka jus darot ar nieko nedarot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2007 01 10, 22:47)
Sakykit o tos, kurios balinasi su tuo kremuku Byly is Eurokose, tai kuriam laikui tie plaukiukai islieka isbale?

manau kol iskrenta ir isauga kiti
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2007 01 11, 12:16)
manau kol iskrenta ir isauga kiti

Jie neiskrenta schmoll.gif Tiesiog pasidaro sviesus ir todel ju nesimato cool.gif
Atsakyti
taip jie neiskrenta nuo balinimo, bet iskrenta kadanors gi, plaukai juk jeiciasi. as pati balindavau kremais kur veidui negalima sad.gif tai kol tas plaukelis vietoje tai ir baltas, o kai naujas tai nebe
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2007 01 11, 12:38)
taip jie neiskrenta nuo balinimo, bet iskrenta kadanors gi, plaukai juk jeiciasi. as pati balindavau kremais kur veidui negalima sad.gif tai kol tas plaukelis vietoje tai ir baltas, o kai naujas tai nebe

Hm, o koks poveikis nuo kremo, kurio negalima naudot ant veido, bet vistiek naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 01 11, 12:23)
Jie neiskrenta  schmoll.gif Tiesiog pasidaro sviesus ir todel ju nesimato  cool.gif

bet juk as bent jau isivaizduoju, kad vistiek, kad ir nubalinsi jie turetu but ilgesni, nei visi kiti ir turetu matytis g.gif ar tik man taip atrodo?
Papildyta:
QUOTE(jurguliukas @ 2006 12 19, 17:31)
prieš depiliaciją prisidirbau pincetu peščiodama.

hmm o tai as visad galvojau, kad depiliuojantis poveikis toks pat kaip raunant su pincet u unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 01 11, 11:51)
Hm, o koks poveikis nuo kremo, kurio negalima naudot ant veido, bet vistiek naudoji?  g.gif

kazkaip cia mes nesusisnekam smile.gif
poveikis toks pat, tik dirgina oda, juk veido jautresne, o tas apie kuri snekam tikriausiai skirtas veidui
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 08, 14:49)
poveikis visam gyvenimui, bet zioma, buna, kad plauko ir negali isnaikinti, bet tai labai idividualiai  ax.gif reikia ne vieno karto, bet priklausomai nuo plaukuotumo - nuo 4 iki 8 kartu.
www.sviesosimpulsas.lt

Kažkodėl man leatidaro puslapio šiuo adresu,labai norėčiau pasižiūrėt nes ir aš vargstu su šia problema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2007 01 14, 00:21)
Kažkodėl man leatidaro puslapio šiuo adresu,labai norėčiau pasižiūrėt nes ir aš vargstu su šia problema doh.gif

Atsidariau puslapį šiuo adresu be jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliukas: 14 sausio 2007 - 10:24
QUOTE(juanita @ 2007 01 10, 06:49)
bijau.gif
sakes, isivaizduoju kaip skauda....bet as bijau raut, del sveikatos, o jei paskui koks piktybinis apgamas pasidarys?

Aš taip pat turiu apgamą virš lūpos, ir kas man buvo užėję doh.gif , kad pamaniau, jog ten per ilgi plaukeliai paėmiau ir apkarpaiu, tai dabar turiu juos taip pakarpinėt kas antrą dieną verysad.gif bet labai bijau kaip nors kitaip liesti. o kai kai juos rauni laukt, su tuo apgamu nieko nesidaro? nejietėja ir pan? ir ar greit paskui atauga?
Atsakyti
hm taip ir nesumasciau ka cia man su savo plaukeliais daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine_plastake @ 2007 01 17, 13:55)
Aš taip pat turiu apgamą virš lūpos, ir kas man buvo užėję doh.gif , kad pamaniau, jog ten per ilgi plaukeliai paėmiau ir apkarpaiu, tai dabar turiu juos taip pakarpinėt kas antrą dieną  verysad.gif bet labai bijau kaip nors kitaip liesti. o kai kai juos rauni laukt, su tuo apgamu nieko nesidaro? nejietėja ir pan? ir ar greit paskui atauga?

tikrai nepatarciau pesti, rauti ar dar ka nors jam daryti, nes tai tiesus kelias i supyktibejima cool.gif kiek zinau net nepatartina apgamu veikti visokiom ten chem medz, pvz depiliatoriais-kremais. gal jau tip ir pakirpinek jei pradejai. na, dar vienas variantas- salinti visa apgama, bet cia jau turi su gydytoju aptarti si reikaliuka mirksiukas.gif
Atsakyti