Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

As vakar savo "usiukus" issibalinau labai dabar del to dziaugiuosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 10 12, 14:17)
labiau linkusi pasviesinti  biggrin.gif  o kaip ir su kuo, tai daroma???  blush2.gif

As tai vakar isbandziau byly balinanti krema ir isbalino cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witchcraft: 08 sausio 2007 - 16:06
QUOTE(witchcraft @ 2007 01 08, 16:05)
As tai vakar isbandziau byly balinanti krema ir isbalino  cool.gif

o kur toki krema rast?
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 01 08, 16:05)
As vakar savo "usiukus" issibalinau labai dabar del to dziaugiuosi  thumbup.gif
Papildyta:
As tai vakar isbandziau byly balinanti krema ir isbalino  cool.gif

Man šis variantas netinka unsure.gif Mano plaukai juodi kaip varno, nekaip atrodyčiau su šviesiais ūsais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 09, 17:43)
Man šis variantas netinka  unsure.gif  Mano plaukai juodi kaip varno, nekaip atrodyčiau su šviesiais ūsais  biggrin.gif

tokiu atveju - geriausia iseitis - sviesos impulsais isnaikinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2007 01 09, 16:54)
o kur toki krema rast?

Pirkau Eurokose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 01 09, 19:47)
Pirkau Eurokose  cool.gif

kokia mazdaug kaina? ar tai tik kremukas ar ieskot prie dazu?
as vis kaupiuosi kad kada leisiu sau su elektra salinti, tiksliai nezinau kaip vadinasi procedura, bet sako su ja ilgiau neatauga.
o as turiu apgama virs lupos, is jo irgi auga plaukeliai , tai vat ju matyt niekaip negalima salint. o gal zinot , kad galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2007 01 09, 21:12)
kokia mazdaug kaina? ar tai tik kremukas ar ieskot prie dazu?

Kaipa 17Lt su centais, padeta pre depiliacijos priemoniu g.gif Kazkaip tai vienintelis plaukeliu "paslepimo" budas, kuriam ryzausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2007 01 09, 21:26)
Kaipa 17Lt su centais, padeta pre depiliacijos priemoniu  g.gif Kazkaip tai vienintelis plaukeliu "paslepimo" budas, kuriam ryzausi  unsure.gif

o salinimas ne?
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2007 01 09, 21:12)
o as turiu apgama virs lupos, is jo irgi auga plaukeliai , tai vat ju matyt  niekaip negalima salint. o gal zinot , kad galima? ax.gif

turiu nelabai didelį, bet vistiek apgamą ant skruosto - ir šakės visiems iš jo bandantiems augti plaukeliams gun_rifle.gif galima - negalima šalinti, o man ant veido pašaliniai plaukeliai šiaip sau neauginės! tiesa, skauda raunant labiau, nei iš kitų veido vietų cry.gif
Atsakyti
QUOTE(little_cow_ @ 2007 01 10, 16:38)
turiu nelabai didelį, bet vistiek apgamą ant skruosto - ir šakės visiems iš jo bandantiems augti plaukeliams  gun_rifle.gif  galima - negalima šalinti, o man ant veido pašaliniai plaukeliai šiaip sau neauginės! tiesa, skauda raunant labiau, nei iš kitų veido vietų  cry.gif

bijau.gif
sakes, isivaizduoju kaip skauda....bet as bijau raut, del sveikatos, o jei paskui koks piktybinis apgamas pasidarys?
Atsakyti
Sakykit o tos, kurios balinasi su tuo kremuku Byly is Eurokose, tai kuriam laikui tie plaukiukai islieka isbale?
Atsakyti
QUOTE(juanita @ 2007 01 10, 17:06)
o salinimas ne?

Na gal kada nors ir salinsiu, bet pas mane ne tokie jau baisus usai, kad is tolo sviestusi. kai isbalinti ju net nesimato unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaida` @ 2007 01 10, 23:47)
Sakykit o tos, kurios balinasi su tuo kremuku Byly is Eurokose, tai kuriam laikui tie plaukiukai islieka isbale?

Na tas "balintuvas" su peroksidu, tai matyt, kad ilgam unsure.gif Jei prades tamset, pranesiu lotuliukas.gif
Atsakyti