Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

As pati sau su pincetu usiukus issipesioju ir labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2006 08 17, 17:24)
pas mane irgi yra tokia problema ,turiu as tuos usiukus ir dar kelis plaukus ant barzdos , bet jie tokie juodi ir stori,su didelem saknim ,ir zodziu labai matosi.pas mane  jie jau senai ,astimenu dar mokykloj vaikai juokdavosi is manes del to. Pradejau tai nuo pesiojimo pincetu ,bet greitai man nusibodo po viena plauka rauti ,nes panoseje ju nemazai.Paskui isbandziau depilicini krema ,bet man jis labai netiko nes mano oda jautri ,nors bandziau specialu veidui, vis tiek po depilicijos oda budavo labai raudona ir skaudedavo kelias dienas .Pleistrai salto vasko turbut man labiausia patiko , labai geros juosteles buvo STREP firmos nuimdavo gerai ir negreitai ataugdavo,bet db kazkaip ju pirkti nerandu ,bandziau firmos Cliven jautriai odai ,bet jos labai man pasirode prastos , nes pastoviai plaukeliu nuidavo mazai arba is viso nenuimdavo ,ir po keliu plesimu oda aisku skaudedavo (labai). Dabar is viso pradejau su depiliatorium elektriniu depiliuoti ,tik kad su juo labai jau skauda ,vos istveriu ,ir kazkaip daryti reikia daznokai ,praktiskai karta i savaite. Tai nusibodo ir tas ,tai dabar susitaupiau pinigu ir galvoju ,ka geriau darytis ar su lazeriu naikinti ar bandyti elektroepiliacija?  g.gif gal kas galite pakonsultuoti situo klausimu?nes jau negyvai igriso man tie plaukeliai.ir gal zinote kur daro visas sitas proceduras kokybiskai kaune?ir kokios mazdaug yra kainos?

strep juostelių mačiau DROGE
Atsakyti
man po salinimo juostelem po to spuogeliu atsirasdavo. drauge patare geriau depil krema jautrioms vietoms. nusipirkau vakar vitaskin, sian isbandziau bus matyt ax.gif
Atsakyti
as depiliacija vasku darau salone, jokiu spuogu r paraudonavimu nera 4u.gif
Atsakyti
na visai nieko, vakar gal per sitpriai patryniau, tai vienopj vietoj kiek paraudo, bet siandien tai atrodo thumbup.gif idomu per kiek laiko ataugs g.gif ir ar netamses ir nestores g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
visos tos depiliacinės juostelės ... doh.gif tikrai neverta, tik vašku, nors ir čia yra minusų, nes nusidepiliuoja ir silpnučiai plaukiukai, kurių visų oda turi, o vietoj jų su laiku atauga jau stipresni. Veidą depiliuoti nuo 18m. ar anksčiau pradėjau, tai per 10m. jų daugiau atsirado, dabar tikrai nedaryčiau, nes pas mane nebuvo tamsūs, o tik po daugelio procedūrų ėmė tamsėti. Dabar tik papešioju, nes kiekvieną savaitę vaško procedūra veidui ne kas. Gal lazeris ir išeitis, nežinau, jei taip norėčiau, bet vaškas tikrai ne ir įdomu tai, kad pas mane tik ant veido, ant kūno jokio plaukuotumo nėra g.gif o kai kosmetologės ar kas sako, kad po depiliacijos plaukiukai susilpnėja, tai tikrai ne, netikėkit schmoll.gif Jei jau pradėjai, tai visam gyvenimui rolleyes.gif
Atsakyti
Ot, maniau čia tik aš viena tokia blush2.gif Nu ką pasitrodo ne biggrin.gif Šalinau, balinau viskuo.Dabar pagal nuotaiką(dažniausia salone). Nėra jie pas mane ryškūs, bet vis vien nesmagu. Nemaloniausia nueit į saloną ir pasakyt ko atėjau blush2.gif o procedūra pakenčiama.
Atsakyti
laba diena blush2.gif turiu ir as sita problemele , bet gal kas zinote kur siauliuose salina plaukelius lazeriniu budu ? blush2.gif
Atsakyti
siulyciau ne lazeriu, bet sviesos impulsais, nes po ju neliks ilgalaikiu randeliu ir bus tik vos juntamas paraudimas. Pati taip pazastis bandziau depiliuotis apmokymuose - efektyvu po pirmo karto bigsmile.gif paskui uzleidau, bet reikes pratesti kursa... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 01 08, 12:56)
siulyciau ne lazeriu, bet sviesos impulsais, nes po ju neliks ilgalaikiu randeliu ir bus tik vos juntamas paraudimas. Pati taip pazastis bandziau depiliuotis apmokymuose - efektyvu po pirmo karto  bigsmile.gif paskui uzleidau, bet reikes pratesti kursa... ax.gif

o tas poveikis ilgalaikis?
Atsakyti
o kur tai daroma? ax.gif
Atsakyti
poveikis visam gyvenimui, bet zioma, buna, kad plauko ir negali isnaikinti, bet tai labai idividualiai ax.gif reikia ne vieno karto, bet priklausomai nuo plaukuotumo - nuo 4 iki 8 kartu.
www.sviesosimpulsas.lt
Atsakyti