Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido

pas mane irgi yra tokia problema ,turiu as tuos usiukus ir dar kelis plaukus ant barzdos , bet jie tokie juodi ir stori,su didelem saknim ,ir zodziu labai matosi.pas mane jie jau senai ,astimenu dar mokykloj vaikai juokdavosi is manes del to. Pradejau tai nuo pesiojimo pincetu ,bet greitai man nusibodo po viena plauka rauti ,nes panoseje ju nemazai.Paskui isbandziau depilicini krema ,bet man jis labai netiko nes mano oda jautri ,nors bandziau specialu veidui, vis tiek po depilicijos oda budavo labai raudona ir skaudedavo kelias dienas .Pleistrai salto vasko turbut man labiausia patiko , labai geros juosteles buvo STREP firmos nuimdavo gerai ir negreitai ataugdavo,bet db kazkaip ju pirkti nerandu ,bandziau firmos Cliven jautriai odai ,bet jos labai man pasirode prastos , nes pastoviai plaukeliu nuidavo mazai arba is viso nenuimdavo ,ir po keliu plesimu oda aisku skaudedavo (labai). Dabar is viso pradejau su depiliatorium elektriniu depiliuoti ,tik kad su juo labai jau skauda ,vos istveriu ,ir kazkaip daryti reikia daznokai ,praktiskai karta i savaite. Tai nusibodo ir tas ,tai dabar susitaupiau pinigu ir galvoju ,ka geriau darytis ar su lazeriu naikinti ar bandyti elektroepiliacija? g.gif gal kas galite pakonsultuoti situo klausimu?nes jau negyvai igriso man tie plaukeliai.ir gal zinote kur daro visas sitas proceduras kokybiskai kaune?ir kokios mazdaug yra kainos?
Atsakyti
ech ir as prisijungsiu prie jusu...mane tapogi kankina useliai... blush2.gif tik va as bent tiek dziaugiuosi...vis zadu nubegtipas kosmetologe,bet vis neprisiruosiu... blush2.gif

Papildyta:
kad jie pas mane sviesus dziaugiuosi... tongue.gif
Atsakyti
pas mane nedaug, bet kadangi tamsiaplauke, tai vis tiek siek tiek matosi.
pesioti, depiliuoti nenoriu-bijau pasekmiu.... ax.gif labiau linkusi pasviesinti biggrin.gif o kaip ir su kuo, tai daroma??? blush2.gif
Atsakyti
4u.gif pati turiu shia problema bet ji nelabaj didele lotuliukas.gif nera jie labaj dideli bet vistiek man maisho....pasiemu elektrini epiliatoriu ir nusipeshu pirmus kartus labaj skaudejo bet paskuij atauga vis mazesni ir maziau skauda thumbup.gif thumbup.gif

sekmes
Atsakyti
as tai kai dariaus depiliacija salone, tai man sake kad reikia su vashku, nes man lb negrazei atrode...bet nesiryzau, vis vien prie veido kist vaska man baisu...
siaip dabar tai taip ir gyvenu...vasara man jie nubala, oda paruduoja -nesimato..o ziema stengiuos jej lb suaktyveja, tai su peroxidu balinu, o soniukus issipesioju su pincetu...per vidury nepesioju, stengiuos balinti...ir taip ir gyvenu..vat tik kad ant apgamo auga daug..nzn ka daryt...nukerpu, bet kas antra diena auga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(real_cat @ 2006 12 15, 22:16)
as tai kai dariaus depiliacija salone, tai man sake kad reikia su vashku, nes man lb negrazei atrode...bet nesiryzau, vis vien prie veido kist vaska man baisu...
siaip dabar tai taip ir gyvenu...vasara man jie nubala, oda paruduoja -nesimato..o ziema stengiuos jej lb suaktyveja, tai su peroxidu balinu, o soniukus issipesioju su pincetu...per vidury nepesioju, stengiuos balinti...ir taip ir gyvenu..vat tik kad ant apgamo auga daug..nzn ka daryt...nukerpu, bet kas antra diena auga sad.gif

su kokiu peroxidu??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 12 16, 23:40)
su kokiu peroxidu???  ax.gif

Oi ju skirtingu buna, nebeatsimenu kaip vadinas, bet as pirkau paprasta kur plaukam, yra skirtingu procentu, pasiemiau vidurini, kad ziauriai jau man nenugrauztu odos..siaip dar vaistinese pasiklausk, yra ten..Man kadangi is vaistines nelabai isbalino, pirkau pas babce viena turguj, tai ten toks mazas geltonas plastmasinis buteliukas...o skystis toks tirstas...smile.gif
Atsakyti
su elektriniu epiliatoriumi šalinti nuo veido plaukelius? unsure.gif jolki palki kas tik čia per išmislai, mh? biggrin.gif
turiu ir pati šią bėdą. ilgą laiką kentėjau, bet jau kelinti metai kaip naikinu juos vašku. iš pradžių eidavau pas kosmetologę, bet jau kelinti metai kaip pati juos pašalinu "veet" šalto vaško pleistrais veidui:) geriausias rezultatas, tik tiek, kad kartais būna, jog po to spuogelių tose vietose atsiranda, nes pažeidžiamos prakaito ar tai riebalinės liaukos (nepamenu:)
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvit @ 2006 12 19, 14:37)
su elektriniu epiliatoriumi šalinti  nuo veido plaukelius? unsure.gif  jolki palki kas tik čia per išmislai, mh? biggrin.gif
turiu ir pati šią bėdą. ilgą laiką kentėjau, bet jau kelinti metai kaip naikinu juos vašku. iš pradžių eidavau pas kosmetologę, bet jau kelinti metai kaip pati juos pašalinu "veet" šalto vaško pleistrais veidui:) geriausias rezultatas, tik tiek, kad kartais būna, jog po to spuogelių tose vietose atsiranda, nes pažeidžiamos prakaito ar tai riebalinės liaukos (nepamenu:)
smile.gif

Aš lygiai taip pat šalinu. Tik man mama iš Anglijos parvežus vaško, o jį reikia šildyt. Vaško tiūbelę užpilu verdančiu vandeniu, truputį palaikau ir užsitepų. Tada ne taip dirgina oda. Juk ir vyrams lengviau yra skustis po karšto veido dušo. Kai plaukialius pašalinu specialiu tepaliuku patepu, jis veikia šaldančiai. Spuogeliai buvo tik po pirmų kartų. Dabar viskas thumbup.gif
Atsakyti
kas kiek laiko reikia procedura su vasku kartoti mazdaug?
mano labai jautri oda verysad.gif

o po pirmu kartu neatauga tie plaukeliai stipresni ir tamsesni?
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2006 12 19, 16:25)
kas kiek laiko reikia procedura su vasku kartoti mazdaug?
mano labai jautri oda verysad.gif

o po pirmu kartu neatauga tie plaukeliai stipresni ir tamsesni?

Mano irgi labai jautri ir sausa oda. Todėl karštu būdu depiliuojant nedirginama oda. Aš taip depiliuojuos kas 3 sav. (būna ir po 4 blush2.gif ) Pas mane vienoj pusėj auga kietesni, nes prieš depiliaciją prisidirbau pincetu peščiodama. Dėl tamsumo nežinau nes pačios plaukai juodi kaip varno biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos su sventem jus newyear.gif .Kaip sako del grozio reikia kenteti,bet patikekit uselius raunant visai neskauda ,as cia kalbu apie vaska.Darau tai kosmetikos salone i menesi viena karta ir visai neskauda. tuo labiau ,kad problema mazeja,ju atauga vis maziau.Sekmes
Atsakyti