QUOTE(Gosh @ 2003 08 16, 21:49)
Kazkada i darba atejo toks visai nieko vyrukas:veslus usai ir truputi barzdos,bet jo bruozai buvo kazkokie nevyriski.Jis prakalbo :-Xkaip as pasimeciau,nes jis prakalbo...moterisku balsu,tai buvo moteris :-[Kaip man jos tada pagailo,juk jos bruozai tokie grazus,o va tie usai su barzdele viska sugadina.Ir manau kad ne as viena taip apsirikdavau ir abejoju,kad tai moteriskei tai keldavo susizavejima :-/Man gaila tokiu moteru,kurios turi daug vyrisku hormonu,kaip siuo atveju :(Depiliuokis,skuskis jie juk vistiek atauga,o atauga gal ir veslesni ir ryskesni :-/
O siaip uselius tai turim kiekviena gal,tik pas juodaplaukes jie labiau matos,pas sviesiaplaukes nelabai,o jei tai dar ir karstumo zenklas,na tai isvis [smiley=vo.gif]
na pas mane irgi si problema yra ir ne tik usiukai,o visa barzda ir kojos iki bambos apzelus.ir vargstu jau daugiau nei 15 metu.taigi daug metu vaiksciojau i kosmetikos kabineta ir nuo veido alino vasku,man buvo visai neskausminga.kojas skutausi.Dabar turiu elektrini epiliatoriu ir viska pasidarau namuose.
QUOTE(Huliganka @ 2004 03 17, 19:54)
merginos help-uzkniso mane usai

Zmones sako vyrisku homonu daug turiu

Aksciau,kai gyvenau lietuvoj,eidavau depiliuoti vasku,tai dar buvo nieko.

Nu dabar nei kur nueisi cia nei ka-viskas kosmiskai kainuoja(Svedijoje)
Nusidepiliavau kremu,tai liko kaip skura nulupta!!!!!!!!!1

Oda tamsi , o vietoj usu balta

nors slepkis
Vyras sako gal ir tu nusiskusk

juokdarys
KARTAIS vis pakerpu,kad ne taip matytusi

Gal pincetu ispesiot???????oi skaudetu
Tai ku man daryts????!!!!!!!
mano hormonai sitrike,turiu labai daug vyrysku,tyriausi,na ir kas reikia gerti diane 35,bet vistiek jie niekur nedings.
QUOTE(giedrulka @ 2004 03 18, 17:33)
Pauzini, dar vienas irodymas kad mudvi klones. Turiu ta pacia problema, tik kolkas nieko nedarau. Pesioti bijau, dar prades zilkos zelti! Pasiziurejau, Sukiharoj lazeriu salina. Ale brangoka. Vat tik idomu, ar lazeriu pasalinus plaukelius, jie jau niekada nebeatauga? Jeigu ne, tai gal vertetu pasisvaistyti pinigeliais
na kiek zinau po lazerio atauga plaukeliai po kazkie metu.
QUOTE(Korsikiete @ 2006 04 14, 16:24)
Žinoma, jei užtenka procedūra pakartoti nors vieną kartą savaitei, tai jokių problemų ir nėra, o mano plaukai želia visur

Vašku depiliuot negaliu iškart išberia, o praeina, kai nauji plaukeliai atauga

O prie ūsų dar ir pasmakrė apaugus

kasdien reik pešt ir vistiek matosi

Ką tokiu atveju patarsit?
vargstu 15metu,bet susitaikiau,kad kitaip ir nebus,operacijos nezadu darytis,nes labai dideli pinigai,o po kiek tai metu vistiek atauga.