aš su šita problemyte kokius 6-7 metus sėkmingai kovoju su vaško pleistriukais veidui man jie o kuo toliau, tuo rečiau tereikia tą procedūrą kartoti bandžiau ir tą šviesinantį kremą, bet tie šviesūs ūseliai grožio tikrai neprideda..
Na, o pas mane problema skirtinga nuo Jūsų, bet šlykšti - man visas veidas pasidarė kažkaip labiau plaukuotas. Jokių ūselių, jokios bardzos, bet pati oda visur tokiu baltu pūkučiu poadenta. Na, čiaq ryškiai hormonai, bet niekaqip neprisiruošiu kur nors nueiti. Ir man rodos, suaktyvėjo kai nustojau KT. Dabar kiekvieną mėnesį ir svarstau - o gal vėl pradėti? O gal ne? It taip iki kito mėnesio. O pas endokrinologą kaip galima patekti? Įtariu reikia eiti pas šeimos, gauti siuntimą, kokį pusmetį laukti... Gal gali parekomenduoti greitesnį būdą? Ar privatų kabinetuką?
Aš irgi turiu šią problemą
Ūsai mano tamsūs ir vis kažkaip ilgėja
Konsultavausi su savo depiliatore, tai ji minėjo, kad jei ūsai nors kartą depiliuoti vašku, kremais, pešioti, tai lazeriniu būdu žymiai sunkiau pasišalina. Dėl to iki šiol jie taip ir auga pas mane Depiliuojuosi tik kitas vietas
Pažiūrėjau Grožio ir terapijos centre ne tiek daug ir kainuoja, kaip už tokią procedūrą. Vienos procedūros kaina 120Lt. Kiek žinau reikia 3-4 kartų. Tai vat ir nežinau. Šiuo metu esu užstrigusi su dantų tvarkymų, nes manau, kad tai svarbiau nei ūseliai, na o kai pabaigsiu, manau, kad reiks užsiimti ūsiukais.
Bet ar kas nors iš jūsų bandėte laeriu šalinti plaukelius ar tai išties veiksminga?
Ūsai mano tamsūs ir vis kažkaip ilgėja
Konsultavausi su savo depiliatore, tai ji minėjo, kad jei ūsai nors kartą depiliuoti vašku, kremais, pešioti, tai lazeriniu būdu žymiai sunkiau pasišalina. Dėl to iki šiol jie taip ir auga pas mane Depiliuojuosi tik kitas vietas
Pažiūrėjau Grožio ir terapijos centre ne tiek daug ir kainuoja, kaip už tokią procedūrą. Vienos procedūros kaina 120Lt. Kiek žinau reikia 3-4 kartų. Tai vat ir nežinau. Šiuo metu esu užstrigusi su dantų tvarkymų, nes manau, kad tai svarbiau nei ūseliai, na o kai pabaigsiu, manau, kad reiks užsiimti ūsiukais.
Bet ar kas nors iš jūsų bandėte laeriu šalinti plaukelius ar tai išties veiksminga?
QUOTE(Gosh @ 2003 08 16, 21:49)
Kazkada i darba atejo toks visai nieko vyrukas:veslus usai ir truputi barzdos,bet jo bruozai buvo kazkokie nevyriski.Jis prakalbo :-Xkaip as pasimeciau,nes jis prakalbo...moterisku balsu,tai buvo moteris :-[Kaip man jos tada pagailo,juk jos bruozai tokie grazus,o va tie usai su barzdele viska sugadina.Ir manau kad ne as viena taip apsirikdavau ir abejoju,kad tai moteriskei tai keldavo susizavejima :-/Man gaila tokiu moteru,kurios turi daug vyrisku hormonu,kaip siuo atveju :(Depiliuokis,skuskis jie juk vistiek atauga,o atauga gal ir veslesni ir ryskesni :-/
O siaip uselius tai turim kiekviena gal,tik pas juodaplaukes jie labiau matos,pas sviesiaplaukes nelabai,o jei tai dar ir karstumo zenklas,na tai isvis [smiley=vo.gif]
O siaip uselius tai turim kiekviena gal,tik pas juodaplaukes jie labiau matos,pas sviesiaplaukes nelabai,o jei tai dar ir karstumo zenklas,na tai isvis [smiley=vo.gif]
na pas mane irgi si problema yra ir ne tik usiukai,o visa barzda ir kojos iki bambos apzelus.ir vargstu jau daugiau nei 15 metu.taigi daug metu vaiksciojau i kosmetikos kabineta ir nuo veido alino vasku,man buvo visai neskausminga.kojas skutausi.Dabar turiu elektrini epiliatoriu ir viska pasidarau namuose.
QUOTE(Huliganka @ 2004 03 17, 19:54)
merginos help-uzkniso mane usai Zmones sako vyrisku homonu daug turiu Aksciau,kai gyvenau lietuvoj,eidavau depiliuoti vasku,tai dar buvo nieko. Nu dabar nei kur nueisi cia nei ka-viskas kosmiskai kainuoja(Svedijoje)
Nusidepiliavau kremu,tai liko kaip skura nulupta!!!!!!!!!1 Oda tamsi , o vietoj usu balta nors slepkis
Vyras sako gal ir tu nusiskusk juokdarys
KARTAIS vis pakerpu,kad ne taip matytusi Gal pincetu ispesiot???????oi skaudetu
Tai ku man daryts????!!!!!!!
Nusidepiliavau kremu,tai liko kaip skura nulupta!!!!!!!!!1 Oda tamsi , o vietoj usu balta nors slepkis
Vyras sako gal ir tu nusiskusk juokdarys
KARTAIS vis pakerpu,kad ne taip matytusi Gal pincetu ispesiot???????oi skaudetu
Tai ku man daryts????!!!!!!!
mano hormonai sitrike,turiu labai daug vyrysku,tyriausi,na ir kas reikia gerti diane 35,bet vistiek jie niekur nedings.
QUOTE(giedrulka @ 2004 03 18, 17:33)
Pauzini, dar vienas irodymas kad mudvi klones. Turiu ta pacia problema, tik kolkas nieko nedarau. Pesioti bijau, dar prades zilkos zelti! Pasiziurejau, Sukiharoj lazeriu salina. Ale brangoka. Vat tik idomu, ar lazeriu pasalinus plaukelius, jie jau niekada nebeatauga? Jeigu ne, tai gal vertetu pasisvaistyti pinigeliais
na kiek zinau po lazerio atauga plaukeliai po kazkie metu.
QUOTE(Korsikiete @ 2006 04 14, 16:24)
Žinoma, jei užtenka procedūra pakartoti nors vieną kartą savaitei, tai jokių problemų ir nėra, o mano plaukai želia visur Vašku depiliuot negaliu iškart išberia, o praeina, kai nauji plaukeliai atauga O prie ūsų dar ir pasmakrė apaugus kasdien reik pešt ir vistiek matosi Ką tokiu atveju patarsit?
vargstu 15metu,bet susitaikiau,kad kitaip ir nebus,operacijos nezadu darytis,nes labai dideli pinigai,o po kiek tai metu vistiek atauga.
anksciau i usiukus nekreipdavau demesio, kol viena diena giminaitis pasiule nusiskust..pasijutau nesmagiai ir net supykau..nuo tada pradejua juos salinti ivairiais budais nors jie nera labai pastebimi. Dabar naudoju vasko juosteles o ateity galvoju isbandyt lazeri.
pas mane irgi yra usiukai, jie vos pastebimi, bet galvoju juos salint, kazkaip man negraziai atrodo, tik nezinau koki buda pasirinkt
Usiukai yra ir pas mane, jie isryskejo kai nustojau gerti KT. Ir ant barzdos buvo atsirade juodu. As taip issigandau Ryskiai hormonai susvyravo. Naudojau vasko pleistriukus specialiai veidui, vis geriau nei nieko
o man po gimdymo įtariu sutriko hormonai, tai labai patamsejo usai. ir ant smakro atsirado, kad irsviesus, bet jie tokie storesni. tai as su vasku kas 2 savaites salinu ir vargo nematau. pirmus kokius 3 kartus bere, o dabar visai nebe, nebent koks vienas spuogelis.
Su lazeriniu aparatu geriausia šalinti, kas gali sau leisti 1000 lt, bet efektas 100% jei plaukeliai tamsūs, o jei dar ir ant kitų vietų reikia depiliuoti, tikrai apsimoka.
QUOTE(cheery @ 2006 06 23, 14:58)
aš su šita problemyte kokius 6-7 metus sėkmingai kovoju su vaško pleistriukais veidui man jie o kuo toliau, tuo rečiau tereikia tą procedūrą kartoti bandžiau ir tą šviesinantį kremą, bet tie šviesūs ūseliai grožio tikrai neprideda..
Parašyk pavadinimą pleistriukų
QUOTE(Niki @ 2006 08 01, 14:21)
Su lazeriniu aparatu geriausia šalinti, kas gali sau leisti 1000 lt, bet efektas 100% jei plaukeliai tamsūs, o jei dar ir ant kitų vietų reikia depiliuoti, tikrai apsimoka.
Sveikos!
Kad efektas 100% tai tikra nesamonė, neapsigaukit... kiekvienam žmogui gali būti skirtingai, gal kažkam tikrai po kelių procedūrų 100proc. padėjo, bet tai tikrai ne visiems... žinau kas apie 10 procedūrų pasidarė, o plaukeliai kaip auga taip auga, na gal kiek rečiau, gal silpnesni... o pinigų kiek įkišo kaip paskaičiuoji, kiekvieną kartą palieka apie 250 Lt. Na bet ką daugiau daryt... visokie kremai, vaškai, pešiojimas - dar trumpesnis efektas...
O as usiukus salinu kosmetologiniam kabinete su vasku, nebrangu, greita, paciai terliotis nereikia na ir t..t. Usiukai jokie nei balti nei juodi, nei ilgi nei trumpi man ne prie sirdies, man tai moters nepuosia ir juo labiau seksualumo tikrai nepriduoda...
Pirmakart kai atejau depiliuotis usiuku, tai kosmetologe ilgai i mane ziurejo, paskui pradejo per aplinkui klausineti ar man kazkas kazka pasake, nuo ko cia toks kompleksas juk nieko net nematyti, o as jai sakau niekas nieko nesake, jokio cia komplekso, tiesiog man paciai negrazu, o ji sako, kad cia ne usiukai, kad cia gyvaplaukiai kaip ir ant viso zmogaus odos ploto buna, ju net nesimato, o man nesvarbu kad nesimato, bet va kai lupas pasidazai tai as visada matau pas kuria moteri yra tu gyvaplaukiu, o pas kuria- ne Man graziau kai nera tu usiuku anei kokiu...
Pirmakart kai atejau depiliuotis usiuku, tai kosmetologe ilgai i mane ziurejo, paskui pradejo per aplinkui klausineti ar man kazkas kazka pasake, nuo ko cia toks kompleksas juk nieko net nematyti, o as jai sakau niekas nieko nesake, jokio cia komplekso, tiesiog man paciai negrazu, o ji sako, kad cia ne usiukai, kad cia gyvaplaukiai kaip ir ant viso zmogaus odos ploto buna, ju net nesimato, o man nesvarbu kad nesimato, bet va kai lupas pasidazai tai as visada matau pas kuria moteri yra tu gyvaplaukiu, o pas kuria- ne Man graziau kai nera tu usiuku anei kokiu...