Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

Kristi, šauniai padirbėjai, ilgai ziurinejau tavo si darbelį......... wub.gif wub.gif wub.gif
labai šiltas ir mielas. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Lawrute jau Tavo atviruko grožis - neišpasakytas wub.gif Super...Mano skonio...ir spalvytės ir nėriniukai...pasaka...

Isida darbukas nuostabus, šiltas, man labai patinka... wub.gif

Kristi13 labai mielas albumiukas wub.gif

Atsakyti
kristi, na pagaliau užkrovė man tavo tinklaraštį, tai apžiūrėjau albumą. Tikrai labai mielas, linksmas, mergaitiškas - puikus thumbup.gif Bežiūrinėdama nužiūrėjau biggrin.gif drugelius, gal gali papasakoti kaip jie daryti???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 08, 21:47)
kristi, na pagaliau užkrovė man tavo tinklaraštį, tai apžiūrėjau albumą. Tikrai labai mielas, linksmas, mergaitiškas - puikus  thumbup.gif  Bežiūrinėdama nužiūrėjau  biggrin.gif  drugelius, gal gali papasakoti kaip jie daryti???

Jeigu turi mintyje tuos didelius drugelius, tai juos parsivežiau iš mytuko, kuris vuko tavo namuose. Gerai nežinau ar Lauros, ar Justės pašinka jas iškirtau. Na kaip Tos mašinėlės vadinsi net ir neatsimenu g.gif Ot galvelė visai neatsimenu doh.gif
Atsakyti
Isida super, as suzaveta bigsmile.gif , thumbup.gif

kristi13 laba labai simpatiskas albumiukas thumbup.gif , o jau tavo dukryte, tai tokiom grazutem didziulem akytem wub.gif ,

tik vienas pastebejomas ax.gif , paskutiniam puslapije "t" raidele ne i ta puse ziuri, bet gal taip ir turi buti
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 02 08, 21:06)
Jeigu turi mintyje tuos didelius drugelius, tai juos parsivežiau iš mytuko, kuris vuko tavo namuose.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, nigaliu, ot tai ir mano galva gera lotuliukas.gif
Ačiū, dabar jau žinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 08, 23:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Oi, nigaliu, ot tai ir mano galva gera  lotuliukas.gif
Ačiū, dabar jau žinau  ax.gif

As tai atpazinau daugiau elementu is to myto. labai dziaugiuosi,kad mano bug'u daryti drugiai ir fiskars stampu stampuotas "smelynukas" padejo tau sukurti nuostabu albuma. SAUNUOLE.
Atsakyti
Na ir darbelių pažėrėt. Visi savaip gražūs. Šaunuolės merginos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Vakar vakare padariau dar vieną darbelį.Liftinau.Istorija trumpai tokia :
Būnant gamtoj teko nufotografuoti pažystamų vaikelį.Grįžus prisijungiau čia ir pamačiau,kad kažkuri iš merginų (nepykit, nelabai turiu laikelio ieškot ankstesnėse temose, kuri ax.gif ) įdėjus darbelį, kaip pavyzdį.Ogi, žiūriu labai panaši nuotrauka, kokią aš turiu padarius.Taigi, pamaniau, kad nuliftinsiu tą darbelį. Tai štai ax.gif mano darytas - - - -

user posted image

o čia originalas, iš kurio liftinau - - - -

user posted image

Nelabai pažįstu tą vaikelį, todėl parašiau eilėraštuką, nors dabar pagalvojau, reikėjo palikti tuščią, mama būtų pati įsirašius, ką nori.... doh.gif doh.gif doh.gif

! 
Perdidelio formato nuotraukos bus ištrinamos !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 vasario 2009 - 13:24
daivuke, puiku kad tiek darbuojiesi, liftinimas, manau, labai neblogai padeda susipažinti su scrapbookingu, nes lyg ir sau pati pasiskiri užduotį pabandyti atpažinti kokiomis priemonės darytas darbas bei pabandyti jį atkartoti, tik savaip. Man viskas atrodo gerai, išskyrus tai, kad tavasis gerokai grubesnis už originalą.... Kažkaip man norisi dar plonesnių ir dailesnių linijų biggrin.gif Bet čia tik mano galvoje taip mintys vartosi, lauksim ką kitos pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai patinka tos moteriskes darbai, nuo kurios liftinai, kazkada buvau ikelusi jos darbeli su aguonom ant zalio fono. Jos visi darbai labai subtilus ir minimalistiniai. Tavasis gavosi siek tiek grubokas - per riebiai akriliniu dazu.Ir man labai kliuna, kad tas apskritimas beveik tokio dydzio, kad vos telpa i 30,5x30,5 kvadrata. Zodziu, jis dominuoja, ne nuotrauka.
Atsakyti
Dėl ligos neturėjau galimybės pakomentuoti ... todėl parašysiu dabar:

Agneja, darbelis labai gražus. Sūnaus akys užburia...
kristi13, nuotrauka išraiškinga. Labai švelnus darbelis. Pažiūrėjau tavo albumuką bloge - kiek kruopštaus darbo ten pridėta. Esu panašų darius dukrytės auklei ... buvo vienas iš pirmųjų mano darbelių... tai man nėr ko su juom net lygintis prie tavo mirksiukas.gif
Lawrute, tavo atvirutė pakerėjo. Tokios dovanėlės ir aš norėčiau. Bijočiau į tokią net rašyt ką ...
Isida, darbelyje patiko labiausiai: veltinio detalė, gėlytės, spalvos ... Šaunuolė.
daivuke76, gerai kad darbuojiesi. Taip ir toliau. Bet .... sutinku su relija, labai pripeckiojai. Bučiau ėmus labai plokščią teptuką tik šiek tiek baltų aliejinių dažų ir lengvai braukus per lapą. O mėlyną akcentą bučiau tepus su labai plonyčiu teptuku ...
Atsakyti