Labas rytas,
Kristi, nuostabus darbelis. Toks, kur nieko netrūksta, nieko ne per daug. Man labai labai O nuotraukos gražumas... Į tokius darbelius žiūrint net pavydu (baltai), norisi ir pačiai kuo greičiau tokių aukštumų pasiekti
Lawrute, nerealus atvirukas. Matosi, kiek daug darbo įdėta. Super
Rodausi ir aš. Dar vieną darbelį sukurpiau. Ale tokia keista nuojauta. Lyg kažkas panašaus man jau kažkur matyta. Pirma padariau, po to susimąsčiau. Vakar net bandžiau peržiūrėti konkursinius darbelius ir porą temų atgal. Lyg ir nieko panašaus neradau. Ale jei netyčia, nuojautos vedina, scrapliftinau kažkurios darbelį, tai pasiruošusi prisipažinti. Tik šnipštelkit...
Dar galvoju dėl ranka užrašyto tekso. Jis pakankamai intymus, lyg ir nesinori ryškesnio, ale... Gal reik spausdinti kaip nors rudai ir klijuot nat viršaus žodžius iškarpius, net nežinau...
Na man tai jis labai gražus Koloritas labai mielas, raminantis... Gėlytės, raitūzas iš veltinio, vž, man jis labai labai mielas
O dėl užrašo, tai baltas pats tas, tik gal tada dar reiktų paryškinti, kad tikrai balta būtų.... Mano galvoje tiek minčių, laukiam ką kitos pasakys
O dėl užrašo, tai baltas pats tas, tik gal tada dar reiktų paryškinti, kad tikrai balta būtų.... Mano galvoje tiek minčių, laukiam ką kitos pasakys
Man si savaite truputy uzimta buvo, internetas dabar labiausiai dirba nekilnojamo turto ir darbo paieskose Bet kiek darbu
Agneja - man patiko toks LO pilkumas. Aplamai fantastiskas darbas. O kisenuke kokia nuotrauka? Del celofano efekto
Lauramama - labai grazu Ispjaustyti kringeliai (kaip noreciau taip moketi) ir issiuvinetos varpos
Linutuke - puiki kopija O ta remely aplink nuotraukytes juk su teptuku legvai galima paversti baltu. Arba kokia balta vaikiska vaskine kreidele.
Isida - puiki pradzia Jei raideles issikerpa nelabai graziai, apzulink su nagu dilde. Man tai padeda paslepti skubota karpyma.
Agneja - dar vienas puikus LO. Man patinka ruzava O tie melyni akcentai labai pagyvina LO
Daivuke76- lux Norvegaites megsta taip susukti laikrastukus ar knygu lapukus
Kristi13 - grazu Puikios spalvos. O nuotraukoje kas? Na suprantu, kad mazyle tai tavo dukryte.
Lawrute - kooooks atvirukas Ir kaip tu tuos nerinukus taip ytaisei ir islankstei
Isida - sakyciau labai rimtai darbuojies, kaip pradedancioji Is kur tas veltinis kringelis? Man jis patiko.
Jenny labai gerai tave suprantu del fotoparato Jei tavo tikslas fotografija, tikrai nematau reikalo metyti pinigus muilinems. Zmones, juk labai skirtingi. Turiu is veidrodinuka, ir maza muilinuka. As visada rasiu vietos veidrodinukui. O muilinukas beviltiskai guli... Nemegstu as jo
Na atrodo nieko nepamirsau
Agneja - man patiko toks LO pilkumas. Aplamai fantastiskas darbas. O kisenuke kokia nuotrauka? Del celofano efekto
Lauramama - labai grazu Ispjaustyti kringeliai (kaip noreciau taip moketi) ir issiuvinetos varpos
Linutuke - puiki kopija O ta remely aplink nuotraukytes juk su teptuku legvai galima paversti baltu. Arba kokia balta vaikiska vaskine kreidele.
Isida - puiki pradzia Jei raideles issikerpa nelabai graziai, apzulink su nagu dilde. Man tai padeda paslepti skubota karpyma.
Agneja - dar vienas puikus LO. Man patinka ruzava O tie melyni akcentai labai pagyvina LO
Daivuke76- lux Norvegaites megsta taip susukti laikrastukus ar knygu lapukus
Kristi13 - grazu Puikios spalvos. O nuotraukoje kas? Na suprantu, kad mazyle tai tavo dukryte.
Lawrute - kooooks atvirukas Ir kaip tu tuos nerinukus taip ytaisei ir islankstei
Isida - sakyciau labai rimtai darbuojies, kaip pradedancioji Is kur tas veltinis kringelis? Man jis patiko.
Jenny labai gerai tave suprantu del fotoparato Jei tavo tikslas fotografija, tikrai nematau reikalo metyti pinigus muilinems. Zmones, juk labai skirtingi. Turiu is veidrodinuka, ir maza muilinuka. As visada rasiu vietos veidrodinukui. O muilinukas beviltiskai guli... Nemegstu as jo
Na atrodo nieko nepamirsau
Isida, labai mielas darbelis, grazus zodziai
Kristi ir Isida labai grazus darbukai, mano akim, kaip nepradedanciuju, o patyrusiu
O atvirukas Lawrutes -tai fantastinis, labai grazu, nuosirdu ir as toki noreciau gauti
O atvirukas Lawrutes -tai fantastinis, labai grazu, nuosirdu ir as toki noreciau gauti
QUOTE(relija @ 2009 02 08, 12:22)
Na man tai jis labai gražus Koloritas labai mielas, raminantis... Gėlytės, raitūzas iš veltinio, vž, man jis labai labai mielas
Ačiū. Man šis darbelis kol kas pats mieliausias, artimiausias širdžiai. Gi apie brangiausią mano turtą.
O tą baltą ryškinau kelis kartus, kažkaip ryškiau nesigauna. Gal reiks dar vėliau pabandyti pavedžioti dar kartą.
Kokios dar mintys tavo galvoj?
QUOTE(Tosk @ 2009 02 08, 13:16)
sakyciau labai rimtai darbuojies, kaip pradedancioji Is kur tas veltinis kringelis? Man jis patiko.
sakyciau labai rimtai darbuojies, kaip pradedancioji Is kur tas veltinis kringelis? Man jis patiko.
Ačiū už patarimą. Dabar dar suku galvą, kaip tą pirmą darbelį pataisyti. Pati jaučiu, kad jis man nelimpa. Kai nuotaika bus tinkama, sėsiu dar prie jo padirbėti.
Veltinio detales pirkau iš senasnaujas. va ji Dar buvau sugalvojusi nuotraukos viršuje vieną užkabinti, bet pasirodė, kad bus per daug.
QUOTE(Miglota @ 2009 02 08, 13:23)
Isida, labai mielas darbelis, grazus zodziai
Ačiū ačiu. Su tais žodžiais irgi "vargau". Norėjosi išsakyti viską, ką jaučiu, o vietos tiek nedaug...
Lauramama, ačiū už tokį komplimentą Kuo daugiau darbelių darau, tuo drąsiau jaučiuosi. Jau nebedvejoju tiek, kiek su pirmuoju. Dabar guli dar du LO pradėti. Laukiu siuntinuko iš joann.com, kad galėčiau įgyvendinti, ką sugalvojau.
Dar ir relijos sugalvotam namų darbui nuotraukas atsispausdinau. Taip noriu prie jo prisėsti, rankos niežti, ale šiandien svečių laukiu. Reik eit pietus ruošt, o aš aplink savo kūrybinį bardaką sukuosi... Norisi užsidaryt ir atsijungti.
QUOTE(Lawrute @ 2009 02 07, 23:29)
jau koks atvirukas labai labai mano akimis ziurint jis pats geriausias iki tol tavo padarytu
QUOTE(Isida @ 2009 02 08, 11:59)
puikus darbelis, viskas labai dera, ir tekstas baltai rasytas viskas puiku
QUOTE(Tosk @ 2009 02 08, 13:16)
Aciu aha, tam kisenuke paslepiau nuotrauka dar viena, kurios niekaip bendrai prie to LO neikomponavau, bet ji butinai ten turejo but
Isida,jungiuos prie bendru pagyru ir nuotraukyte grazi ir koloritas
Lawrute, taviskis atvirukas paverge mane... nerinukai, spalvos...
Isida, matau, ir tu sviestuko uzsipirkai ir dabar 'kepi' tokius siltus ir mielus darbelius
Isida, matau, ir tu sviestuko uzsipirkai ir dabar 'kepi' tokius siltus ir mielus darbelius
Labai aciu visoms uz puikius atsiliepimus ir kometarus bloge
taip - bandysiu papasakoti kas kaip su kuo ir pagal ka
- vokelio instrukcija ir ideja sitam bloge - na sulankstomo atviruko instrukcija pritaikiau vokeliui, nedariau lygiai taip paciai kaip ten - improvizavau , viska susilanksciau pagal instrukcija ir tada pritvirtinau nerinius o paskui galutinai suklijavau viska o ta kisenuka y kury ydetas atvirukas ir vokelis pati sukonstravau
man labai grazu kai buna panaudota siuvimo masina ir viskas nusiuta - labai norejau tuos nerinukus prisiuti, bet mano MB niekaip neleidzia man y Minska parsivezti siuvimo masinos sako, kad paskui po triju metu reiks viska tempt atgal nu bet as dar pabandysiu issikovot
clibord'us nudaziau baltais akriliniais dazais ir stampavau akriliniais stampukais, juos pirkau creativa.lt bet dabar jau nera (rinkinukyje buvo du kampinukai), kadangi stampavau su "vintage disstress ink" tai tie dazai sugere daug spalvos, todel tokie blankus ornamemtai popierius K&Company - vienpusis
na gal ir viskas toliau ten viskas labai paprasta
taip - bandysiu papasakoti kas kaip su kuo ir pagal ka
- vokelio instrukcija ir ideja sitam bloge - na sulankstomo atviruko instrukcija pritaikiau vokeliui, nedariau lygiai taip paciai kaip ten - improvizavau , viska susilanksciau pagal instrukcija ir tada pritvirtinau nerinius o paskui galutinai suklijavau viska o ta kisenuka y kury ydetas atvirukas ir vokelis pati sukonstravau
man labai grazu kai buna panaudota siuvimo masina ir viskas nusiuta - labai norejau tuos nerinukus prisiuti, bet mano MB niekaip neleidzia man y Minska parsivezti siuvimo masinos sako, kad paskui po triju metu reiks viska tempt atgal nu bet as dar pabandysiu issikovot
clibord'us nudaziau baltais akriliniais dazais ir stampavau akriliniais stampukais, juos pirkau creativa.lt bet dabar jau nera (rinkinukyje buvo du kampinukai), kadangi stampavau su "vintage disstress ink" tai tie dazai sugere daug spalvos, todel tokie blankus ornamemtai popierius K&Company - vienpusis
na gal ir viskas toliau ten viskas labai paprasta
Ačių visoms už pagyrimus . Malonu, kad jums patiko mano darbelis. Tosk o ta antra mergaitė tai mano dukterėčia. dukrutės puseserė
Isida ir man patiko tavo darbukas. Puiki nuotrauka Tiesiog kausto ji žvilgsnį. Tiesiog jėga
Isida ir man patiko tavo darbukas. Puiki nuotrauka Tiesiog kausto ji žvilgsnį. Tiesiog jėga
Padariau dar vieną mini albumuką
Daugiau nuotraukų mano BLOGE, kuris yra po parašu
Daugiau nuotraukų mano BLOGE, kuris yra po parašu