Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

Sveikos 4u.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 06, 06:26)
As irgi fotografuoju...ir su rimtu veidrodiniu (dSLR) ir muiline...puse mano geriausiu, t.y. man brangiausiu kadru yra darytu su muiline... kodel? todel kad muiline i rankine isimetu ir visur esu pasiruosus iamzinti tai kas aplink mane vyksta, o veidrodinis kuprinej su kolekcija objektyvu, nevisad norisi ta kuprine tampytis.
Vz, ka bandau pasakyt, jei tau fotografavimas ir ka tai liecia--scrapas, yra barangus, tai visas tavo postas yra tik padejavimas ax.gif
Visad galima rasti priezasciu kodel dabar negali fotografuot ar scrapint: taupai aparatui, per brangios scrapo medziagos, nera laiko, turi vaiku, anuku, ir t.t rolleyes.gif
O nenori pradeti scrapint savo pacios vaikystes ar vaiku nuotraukas--tas kurias jau turi?

Na, aš negaliu pirkti muilinės (iš vis neturiu jokio aparato kuris įamžintų vaizdą, t.y. fotografuotų) vien tam kad darbelius parodyti. Aš ne tik darbelius parodyti čia atėjau ir dingti, man reikia žinių, Jūsų patarimų. wink.gif
Nieko neturiu prieš muilines. Bet įpratau tampytis su savim entuziastinį fotoapartą, bent kai jį jau turėjau. Jau daug laiko fotografuoju, ir man fotografija nėra vien paspausti mygtuką ir įamžinti savo vaikus (o kol kas jų ir neturiu). Noriu fotografuoti gyvenimą (labai plati savoka, tarp kitko)... Ir Scrap'as nėra tik gražių popierėlių priklijavimas ant pagrindo.
Ir jei jau pasirodė mano post'ai dejavimas, na tai tuomet mane ne taip supratote. unsure.gif Čia atėjau ne padejuoti. Paaiškinau Jums (visoms) situaciją, kad neturiu kaip parodyti darbelių. (O pasirodžiau taip, lyg padejavau ir dingau doh.gif )

Sunku labai perteikti, tai ką mąstau ir kas man svarbu virtualiai, ir nežinau kaip viską jums išdėstyti...
Ačiū, kad nepatingėjot, skaityt čia viso ko prirašiau (ir dabar ir seniau).

Sėkmės visoms kūryboje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny.: 06 vasario 2009 - 16:57
user posted image
Na ir aš parodysiu savo paskutinyjį darbą, kuriį kaip ir kitus darbus niekaip neįstengiau išsiūsti laiku konkursui. biggrin.gif
Papildyta:
Agnėja ir Daivuke puikūs darbeliai. Jie man labai patiko
Atsakyti
merginos, aciu visoms uz gerus zodzius ir patarimus 4u.gif

o as zkubu pagirti kristi13 thumbup.gif
labai mielas darbelis, svelnios spalvos , vasariskas toks thumbup.gif

Atsakyti
kristi13 prapuolele atsirado ir ne tusciomis mirksiukas.gif , labai labai simpatiskas, ir LO grazus ir mergytes wub.gif
Atsakyti
Agneja, man labai patiko taviskis darbukas... thumbup.gif 4u.gif

Daivukes ir Kristi darbelius pliurpaluose pagyriau, bet negaila ir cia pagirti, nes juk tikrai saunus Lo'liukai biggrin.gif 4u.gif 4u.gif

Jenny, viskas gerai, nepergyvenk, bus fotikas, parodysi ir foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 02 06, 11:56)
o as jau cia kad prisluoksniavau hihihi.gif spalvos irgi keistokos, nu bet derinau pagal nuotrauka, o tada pasirode per raudona, tai dadejau melynu akcentu biggrin.gif
man paciai tai visai nieko ziurisi ax.gif

labai fainulka leliukas ir visas Lo..man patinka tas sendintas popierius..niu ir tie melsvi akcentai kakzaip tinka thumbup.gif

QUOTE(daivuke76 @ 2009 02 06, 14:44)
Sveikos dar kartelį ir čia 

labai saunus darbukas..tox meniskas koliazas..saunuole 4u.gif

QUOTE(Jenny. @ 2009 02 06, 15:54)
Sveikos  4u.gif

Na, aš negaliu pirkti muilinės

viskas gerai..laukiam tavo fotiko ir tavo darbu

jei ka praleidau..man visu darbeliai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Agnėja ir Daivuke ir kristi13 - labai grazus darbeliai,

O as prie LOliuku kazkaip vis neprisedu, tai viena tai kita proga atsranda ir tenka daryti atvirukus ax.gif
rodausi su vestuviniu atviruku, laukiu pastabu... daugiau foto

user posted image

na jis kaip ir visi mano darbeliai gavosi labai jau vintage stiliaus,,, bet supratau kad pas mane visi popieriai ir priemones tik tokios stilistikos, todel dabar turiu plana atnaujinti savo SB priemones...
ideju buvo daug ir tikrai visai kitokiu, bet kadangi teko daryti is to ka tuiru bandziau isspausti geriausia rezultata blush2.gif
Atsakyti
Labai jau gražus tas tavo atvirukas. Spėjau jį jau apžiūrėti bloge biggrin.gif
Atsakyti
fantastinio grozio atvirukas wub.gif
Atsakyti
labai labai thumbup.gif atvirukas, as per kelias pastarasias dienas intensyviai beziurinedama ivairius LO supratau,kad mane labiausiai zavi vintage stiliaus,sendinti, paplesyti, arba su nerinukais, gelem,tokie romantiski,mergaitiski LO smile.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Lawrute, super atvirukas thumbup.gif , labai grazia ziurisi, kaip tik tokiai progai, bet niekaip neissifravau ten to vokelio,
ai, einu dar paziuresiu doh.gif
Atsakyti
kristi, puikus darbelis, vienas iš tos serijos, kai atrodo viskas gerai, tvarkingas, informatyvus, aiškus. Man tokie patinka. thumbup.gif drinks_cheers.gif

Lawrute
, puikiai. Man jis atrodo puikiai tinkantis tam, kam ir darytas thumbup.gif ir labai parūpo kaip viską darei? Pirmiausia kokios firmos pagrindinis popierius? Labai gražus wub.gif Tada kokios firmos štampai? na ir t.t., papasakok. ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 08 vasario 2009 - 08:51