QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 06, 06:26)
As irgi fotografuoju...ir su rimtu veidrodiniu (dSLR) ir muiline...puse mano geriausiu, t.y. man brangiausiu kadru yra darytu su muiline... kodel? todel kad muiline i rankine isimetu ir visur esu pasiruosus iamzinti tai kas aplink mane vyksta, o veidrodinis kuprinej su kolekcija objektyvu, nevisad norisi ta kuprine tampytis.
Vz, ka bandau pasakyt, jei tau fotografavimas ir ka tai liecia--scrapas, yra barangus, tai visas tavo postas yra tik padejavimas
Visad galima rasti priezasciu kodel dabar negali fotografuot ar scrapint: taupai aparatui, per brangios scrapo medziagos, nera laiko, turi vaiku, anuku, ir t.t
O nenori pradeti scrapint savo pacios vaikystes ar vaiku nuotraukas--tas kurias jau turi?
Vz, ka bandau pasakyt, jei tau fotografavimas ir ka tai liecia--scrapas, yra barangus, tai visas tavo postas yra tik padejavimas
Visad galima rasti priezasciu kodel dabar negali fotografuot ar scrapint: taupai aparatui, per brangios scrapo medziagos, nera laiko, turi vaiku, anuku, ir t.t
O nenori pradeti scrapint savo pacios vaikystes ar vaiku nuotraukas--tas kurias jau turi?
Na, aš negaliu pirkti muilinės (iš vis neturiu jokio aparato kuris įamžintų vaizdą, t.y. fotografuotų) vien tam kad darbelius parodyti. Aš ne tik darbelius parodyti čia atėjau ir dingti, man reikia žinių, Jūsų patarimų.
Nieko neturiu prieš muilines. Bet įpratau tampytis su savim entuziastinį fotoapartą, bent kai jį jau turėjau. Jau daug laiko fotografuoju, ir man fotografija nėra vien paspausti mygtuką ir įamžinti savo vaikus (o kol kas jų ir neturiu). Noriu fotografuoti gyvenimą (labai plati savoka, tarp kitko)... Ir Scrap'as nėra tik gražių popierėlių priklijavimas ant pagrindo.
Ir jei jau pasirodė mano post'ai dejavimas, na tai tuomet mane ne taip supratote. Čia atėjau ne padejuoti. Paaiškinau Jums (visoms) situaciją, kad neturiu kaip parodyti darbelių. (O pasirodžiau taip, lyg padejavau ir dingau )
Sunku labai perteikti, tai ką mąstau ir kas man svarbu virtualiai, ir nežinau kaip viską jums išdėstyti...
Ačiū, kad nepatingėjot, skaityt čia viso ko prirašiau (ir dabar ir seniau).
Sėkmės visoms kūryboje.