Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

QUOTE(Agneja @ 2009 02 04, 09:34)
ka gi darbuojames toliau ax.gif

Labai gražus darbelis. 4u.gif Tikrai labai.

QUOTE(lauramama @ 2009 02 05, 09:29)
Sita padariau greiciausiai, nes labai paprastas.

blink.gif Sakai paprastas? Man tai čia nepasiekiamomis aukštumomis kvepia. Tobulas darbas. wub.gif Kaži, kada man tokie darbai šviesis g.gif Tikriausia negreitai...
Ir dar taip apmaudu, kad neturiu siuvimo mašinos... verysad.gif O rankos abi kairios tokiems reikalams doh.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 05, 11:23)
Mano paskutinis darbas, na "mano" jį sunku pavadinti, nes šis LO beveik tiksli kopija sio darbelio , skrepinti buvo didelis noras, o galva tuscia lotuliukas.gif , stai kas gavosi man ax.gif , nevykusiai nufotkinau, o ir krastai kaskaip nusikarpe, nesimato kad truputi pasendinti juoda spalva doh.gif

O man visai smagus darbas. ax.gif Kadangi esu iš tų neįgudusių ir be patirties, tai man smagus. 4u.gif Užrašas labai labai.

Rodausi ir aš. blush2.gif Pagaliau pabaigiau.
čia ir čia
Labai jau ilgas man tas gaminimo procesas. Nežinau, ar čia patirties nebuvimo reikalas ar jau toks mano būdas. Vaikštau vis aplink darbelį, pakeičiu kokią detalę ir vėl vaikštau. Kol susigyvenu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny. @ 2009 02 04, 19:16)
Tai matai, kad galima  Bet sunku.
Supranti, aš nenoriu pirkti muilinės. Aš fotografuoju. O veidrodiniai fotoaparatai tikrai kainuoja ne tiek kiek paprasti, vien kiek kainuoja pats Body, tada objektyvai ir t.t.  (atrodo ir aiškinau kodėl iki šiol neturiu, bet gal tiesiog manęs nepastebėjot?  biggrin.gif ) Juk sakau, stengsiuosi jį įsigyti, kai tik galėsiu. Jūs neįsivaizduojat, kaip man be fotoaparato sunku  unsure.gif
turėjau entuziastinį, vasarą pasiskolinusi, bet jis ne mano, todėl turėjau grąžinti 
Aš suprantu, kad jums smalsu, pamatyti ką darau...  Ir tikiu, kad pavargot čia klausyt, kad neturiu fotoaparato. Bet yra kaip yra.

Gal nereikėjo man pas jus apsilankyt, kol darbelių negaliu parodyti... 

O šiaip, kad bent jau pamatytumėt mano stilių, galiu parodyti mano kurtą svetainės dizainą (kačių veislyno, dariau pagal užsakymą) . (va čia nuoroda į dizaino pavyzdį, kurį vasarą pritaikysiu svetainei ir pačią svetainę animuosiu Flashu. Pati svetainė čia, tik dar neatnaujinta http://www.stebuklas.com/cattery.htm

nu labai atsiprasau, kad as priverciau tave nekaip pasijusti del to fotiko..bet as irgi fotografuoju ir ilgai negalejau tureti veidrodinio..tad turejau kompakta..vis galejau iamzinti kadrus..tuomet pradejau daugiau fotkinti macro..nes siuolaikiniai kompaktai tai leidzia.. rolleyes.gif
o tavo kurta svetaine..super thumbup.gif saunuole..man labai grazu..tad su nekantrumu laukiu pamatyt ir tavo LO..tikriaus taip pat bus pasakiski 4u.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 02 05, 07:22)
Aciu Scrapukei, sveik.
O cia mano vakar vakaro rezultatas
http://public.fotki....arbeliai/6.html

super thumbup.gif niu nerealu..man labai grazu.. tiesiog viskas susilieja..iskart prisiminiau Selendzerio "rugiuose prie bedugnes" lotuliukas.gif labai patinka tie pasiuvimai..mane jie tiesiog zavi rolleyes.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 05, 10:23)
Mano paskutinis darbas, na "mano" jį sunku pavadinti, nes šis LO beveik tiksli kopija sio darbelio , skrepinti buvo didelis noras, o galva tuscia  , stai kas gavosi man  , nevykusiai nufotkinau, o ir krastai kaskaip nusikarpe, nesimato kad truputi pasendinti juoda spalva doh.gif
dabar kai ziuriu jau i nufotkinta LO, dar labiau matosi kaip netikusiai spalvas parinkau doh.gif , bet jau tiek to, laikas kitam Lo

jai kas turite kokiu pastebejimu mielai pasisakykit,

niu labai grazus liftinimas thumbup.gif ir nuotraukytes super..man matosi kur sendinta..tik va galvoju,. kad tas ale foto remelis galejo buti labiau atsimusancios spalvos..nes dabar liejasi su pagrindu..nu cia tik man taip..o siaip nerealiai fainiai thumbup.gif

QUOTE(Isida @ 2009 02 05, 12:15)
Labai gražus darbelis.  Tikrai labai.
Sakai paprastas? Man tai čia nepasiekiamomis aukštumomis kvepia. Tobulas darbas. wub.gif Kaži, kada man tokie darbai šviesis Tikriausia negreitai...
Ir dar taip apmaudu, kad neturiu siuvimo mašinos...  O rankos abi kairios tokiems reikalams
O man visai smagus darbas.  ax.gif Kadangi esu iš tų neįgudusių ir be patirties, tai man smagus.Užrašas labai labai.

Rodausi ir aš.Pagaliau pabaigiau.
čia ir čia
Labai jau ilgas man tas gaminimo procesas. Nežinau, ar čia patirties nebuvimo reikalas ar jau toks mano būdas. Vaikštau vis aplink darbelį, pakeičiu kokią detalę ir vėl vaikštau. Kol susigyvenu...  doh.gif

sauniai uzbaigiai...labai grazus darbukas... 4u.gif
Atsakyti
IZIDE, labai puikiai suzaidei su dzinsu. Keli patarimai nuo manes: jei dedi nuotraukyte su pagrindu po apacia, tai dek kontrastinga (tamsesni, ar tokios spalvos kaip detales nuotraukoje), bet ne dominuojancios foto spalvos pagrinda. Nes zalia nuotraukyte ant zalio fono - man nelabai, tada praranda prasme tas "remukas" . Ir dar, as visada labai gailiu, kai kadrai yra labai grazus, mieli sirdziai, bet juose buna nukirpta didele dalis zmogaus (rankos, galva). Tokioje LO kompozicijoje, kur tu pateikei, butu idealu kad matytusi centriskai tetis ir vaikas, kad nebutu nukirsta fotke. As tokiu atveju deliociau siek tiek kitaip, dengciau nuotraukos dali,kurios vizualiai truksta (kalbu apie desini vaikiukio sona).
Kad nebutu i lankas - baigiu smile.gif

LINUTUK, net neziurejau nuo ko ir kaip nukopijavai. Man visumoj atlikimas, detales labai grazu ir visada paperka ultragarso nuotraukos Scrapo darbuose. Bet man labai krenta i akis tai, kad ta filmo juosta kairiam kampe kampu remiasi i LO krasta, as nezinau kaip tau paaiskinti, bet visad yra gerai, kai kas nors prasislenka ar persidengia, reikejo galbut labiau pakreipt ar istempt ta kadru juosta.Zodziu, as ta reikala rodyciau kaip nesibaigiancia ultragarso juosta ir "uzleisciau" uz LO krastu, nes dabar kyla klausymu, o kodel butent taip pakreipei ir kodel isvis pakreipei. Ir dar, man labai gerai ziuretusi, jei juosteles kadru spalva butu ne ruzava, ne tokios pacios spalvos kaip pagrindas.
Atsakyti
Rodausi ir aš.  Pagaliau pabaigiau.
čia ir čia
Labai jau ilgas man tas gaminimo procesas.
sauniai atrodo tas kisenukas thumbup.gif
o del proceso ilgumo, tai ir man buna kelias dienas uzsitesia, o kai kurie tai ir per kelias valandas susiklijuoja, ber dazniausiai buna paprastuciai, be jokiu sudetingu detaliu ir t.t. ir t.t.
LINUTUK, net neziurejau nuo ko ir kaip nukopijavai. Man visumoj atlikimas, detales labai grazu ir visada paperka ultragarso nuotraukos Scrapo darbuose. Bet man labai krenta i akis tai, kad ta filmo juosta kairiam kampe kampu remiasi i LO krasta, as nezinau kaip tau paaiskinti, bet visad yra gerai, kai kas nors prasislenka ar persidengia, reikejo galbut labiau pakreipt ar istempt ta kadru juosta.Zodziu, as ta reikala rodyciau kaip nesibaigiancia ultragarso juosta ir "uzleisciau" uz LO krastu, nes dabar kyla klausymu, o kodel butent taip pakreipei ir kodel isvis pakreipei. Ir dar, man labai gerai ziuretusi, jei juosteles kadru spalva butu ne ruzava, ne tokios pacios spalvos kaip pagrindas.
nu matai, zinai ta mintis apie kadro pratesima tikrai puiki, gaila kad labai skubejau skrepinti, as kaip tik turejau 4 nuotraukytes, ir jos man netilpo, bet jai buciau darius kaip tu sakai, butu tikrai buves geras efektas, reiks isideti i galva ateiciai.
o del to kad remesi i krasta, tai ten nevisai remesi, aisku jai kokius 3-4 milimetrus galima skaityti nesiremimu lotuliukas.gif , labai blogai nufotkinau, blogas apsvietimas, tai bandziau naudotis ta muilinukes funkcija kur nuotraukas senas perfotografuti, tai gavosi ryskesne nuotrauka, bet truputi sonus nuvalge doh.gif dabar dar karta perziurejau, tai is visu pusiu po kokius 5 milimetrus nureze, reiks per nauja fotkinti, tik reikia sviesesnes dienos palaukti

ir dar turiu pasakyti siandien pazerei geru patarimu, as kai tokia ale "fotografe", tai pas mane yra daug tokiu nuotrauku kur ko nors truksta, tai koju, tai pakausio doh.gif , tai kokio sono, ir vis padedu tokias nuotraukas i sali, o dabar manau butinai reisk perziureti kitomis akimis, aciukas tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 02 05, 13:51)
sauniai uzbaigiai...labai grazus darbukas... 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 02 05, 14:58)
IZIDE, labai puikiai suzaidei su dzinsu. Keli patarimai nuo manes: jei dedi nuotraukyte su pagrindu po apacia, tai dek kontrastinga (tamsesni, ar tokios spalvos kaip detales nuotraukoje), bet ne dominuojancios foto spalvos pagrinda. Nes zalia nuotraukyte ant zalio fono - man nelabai, tada praranda prasme tas "remukas" . Ir dar, as visada labai gailiu, kai kadrai yra labai grazus, mieli sirdziai, bet juose buna nukirpta didele dalis zmogaus (rankos, galva). Tokioje LO kompozicijoje, kur tu pateikei, butu idealu kad matytusi centriskai tetis ir vaikas, kad nebutu nukirsta fotke. As tokiu atveju deliociau siek tiek kitaip, dengciau nuotraukos dali,kurios vizualiai truksta (kalbu apie desini vaikiukio sona).
Kad nebutu i lankas - baigiu  smile.gif

Ojei kiek pastebėjimų. Labai tau ačiū aciuks.gif Aš gi visai pirmokėlė, tai bet koks pastebėjimas iš patyrusių lūpų man aukso vertės.
O kad fotografė iš manęs nekokia, tai čia faktas. Ale tik tokią nuotraukytę turėjau blush2.gif Gal gali plačiau papasakoti, kaip būtum dėliojusi tu? ax.gif Susirašyčiau pastebėjimus, gi ateityje tikrai praverstų.

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 05, 15:25)
sauniai atrodo tas kisenukas thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 05 vasario 2009 - 15:38
QUOTE(Isida @ 2009 02 05, 16:37)
Ačiū 4u.gif
Ojei kiek pastebėjimų. Labai tau ačiū aciuks.gif Aš gi visai pirmokėlė, tai bet koks pastebėjimas iš patyrusių lūpų man aukso vertės.
O kad fotografė iš manęs nekokia, tai čia faktas. Ale tik tokią nuotraukytę turėjau blush2.gif Gal gali plačiau papasakoti, kaip būtum dėliojusi tu?  ax.gif Susirašyčiau pastebėjimus, gi ateityje tikrai praverstų.
aciuks.gif

As irgi pirmokele, ypac fotografijoj, bet del to, kad pati negerai nufotkinu ir atsiranda tokie sprendimai, kaip nuotraukos trukumu salinimas ivairiom preimonem. Siaip si nuotrauka tikrai labai grazi ir nera ten jau tokio defekto kaip as cia galbut pateikiau, neimk i galva. Net labai gera pradzia tavo. Truputi laisvumo, ko man paciai truksta ir viskas pajudes kaip ledlauzis, pamatysi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 05, 16:25)
o del to kad remesi i krasta, tai ten nevisai remesi, aisku jai kokius 3-4 milimetrus galima skaityti nesiremimu lotuliukas.gif

Linutuk, atsimeni, kaip per myta is manes Miglota juokesi, kad as esu 1.2cm, taip, kad neimk i galva tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 02 05, 15:44)
Linutuk, atsimeni, kaip per myta is manes Miglota juokesi, kad as esu 1.2cm, taip, kad neimk i galva  tongue.gif
tai gi del to ir zvengeliojau rasydama, nes ir prisiminiau ta tavo , 1.2 milimetro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 05 vasario 2009 - 15:46
QUOTE(lauramama @ 2009 02 05, 15:44)
As irgi pirmokele, ypac fotografijoj, bet del to, kad pati negerai nufotkinu ir atsiranda tokie sprendimai, kaip nuotraukos trukumu salinimas ivairiom preimonem. Siaip si nuotrauka tikrai labai grazi ir nera ten jau tokio defekto kaip as cia galbut pateikiau, neimk i galva. Net labai gera pradzia tavo. Truputi laisvumo, ko man paciai truksta ir viskas pajudes kaip ledlauzis, pamatysi  mirksiukas.gif

Nu jau pirmokėlė irnesakyk.gif Man iš tavęs tik mokytis ir mokytis. Gi konkursus ne veltui laimi. flirt.gif Ačiū už komplimentus blush2.gif
Atsakyti
Isida,saunuole kad pabaigei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu toki klausima.....supratau kad scrape visgi kazkokios taisykles yra.Tai vat noriu paklausti ar visad butina rasyti pavadinima.Nu susiduriau su tokiu nepatogumu doh.gif turiu atsirinkusi keleta foto,ir pvz kai kurioms nu niekaip negaliu sugalvot pavadinimo,nes foto pvz zaidziancio vaiko priartintas veidelis,as tai zinau kad jis nufotografuotas zaidziantis,bet nuotraukoje to nesimato,nu ir tokiu atveju ka daryti unsure.gif kai nelimpa visai joks pavadinimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 05, 21:50)
Turiu toki klausima.....supratau kad scrape visgi kazkokios taisykles yra.Tai vat noriu paklausti ar visad butina rasyti pavadinima.Nu susiduriau su tokiu nepatogumu doh.gif turiu atsirinkusi keleta foto,ir pvz kai kurioms nu niekaip negaliu sugalvot pavadinimo,nes foto pvz  zaidziancio vaiko priartintas veidelis,as tai zinau kad jis nufotografuotas zaidziantis,bet nuotraukoje to nesimato,nu ir tokiu atveju ka daryti unsure.gif kai nelimpa visai joks pavadinimas unsure.gif
nu nezinau, tas pavadinimas gal ir nera jau taip labai butinas,

bet tavo situacija man aiski, ir man taip daznai buna, man lengviausias issisukimas buna tiesiog rasyti varda, kad ir sitas mano darbas, si nuotrauka daryta jai zaidziant smelio dezeje kaime, tiesiog pagautas momentas su mobiliaku, man labai patiko nuotrauka, o jokiu minciu jai nekilo, issisukau parasius varda ir kaskur data, kad zinociau kada ta nuotrauka daryta
user posted image
Atsakyti
aciu LINUTUKE 4u.gif turbut taip ir reiks suktis is situacijos blush2.gif na nebent kazkaip kazkokia mintis dar saus i galva.Jatau,asziuriu i pasirinktas fotkes su blanknoteliu pasonei,o vdrug saus i galva kokia mintele doh.gif biggrin.gif

grazi dukryte wub.gif ir darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 05 vasario 2009 - 22:11