Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

QUOTE(Agnužė @ 2009 03 16, 07:38)
Vakar labai produktyvi diena buvo, ne tik tą užrašinę, bet ir vieną puslapiuką padariau.

man labai patinka ir nieko netruksta, bet jei dar kelis kartus apsiutum su masina palei krasciuka gal ir dar geriau ziuretusi, labai linksma gelyte padarei thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už pastabas.
Net nežinau, kodėl nenaudojau to pačio rinkinio popieriaus g.gif
Dabar negaliu net atsakyti, esu darbe ir suabėjojau. Gal neturėjau g.gif
Grįšiu namo parašysiu į Relijos klausimą, ką ten per tekstą parašiau ir popierių pažiūrėsiu dar kart.
Tikrai neturėjau tokios minties, jei viršus pakrypęs, tai apačia turėjo būt tiesi g.gif
Bet idėja gal ir nebloga ... Bus dar tų 2 LO.
Scrapuke, ačiū už išsamų komentarą ...

Liutka, man irgi per marga verysad.gif Niekada nenaudoju dviejų margų popierių vieno ant kito. Gal todėl, kad abejočiau ar gerai. Niekada neklysi, jei nemixsuosi.
Agnuže, darbelis liuks thumbup.gif Man patiko: nuotraukos topinės, užtrauktukas ... gėlytė ... Šaunuolė thumbup.gif Sutinku su Miglotos pasiūlymu apsiūti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 16 kovo 2009 - 10:49
na merginos, ir sauniai darbuojates thumbup.gif tiek grozybiu per savaitgali padaret thumbup.gif saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Sanrita, ten pacios agnuzes ideja buvo apie apsiuvima mirksiukas.gif
Atsakyti
Liutuka, man patinka kaip tu darbuojiesi, naudojamos detalės, pasirenkami siužetai. Puiku, taip ir toliau, o su įdirbiu atsiranda patirtis ir užtikrintumas drinks_cheers.gif thumbup.gif

Agnuže
, liuks tas tavo darbelis, apskritai kiek mačiau tavo turimų foto, dar pamatysim daug įdomių ir gražių LO mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Apsiūti tikrai puiki mintis, tik dešiniame šone gal kelias siūles daryk... arba dar kaip nors pabandyk atsverti, dabar man toks jausmas kad visas darbas virsta į kairę pusę, nes pirmoji nuotrauka jį traukia... Ir kažkaip žodis užtrauktukas plaukioja ore...Galbūt ir po juo pasiuvinėk arba gal kažką kitą sugalvotum...
Gėlytė iš ties labai miela wub.gif Žinai, o tu savo veltų gėlyčių prisidaryt nenori??? bigsmile.gif Juk galėtum susiformuoti kokia tik patinka, aišku turbūt labiau tiktų žiemos tema daromiems LO, bet jei veltum ant plono audinio, kaip tu moki, tai ir kitiems sezonams būtų super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus ir patarimus 4u.gif
Dar apsiūsiu, o dešiniam krašte ir storiau, kaip relija patarė, nes man irgi kairė pusė sunkesnė atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnužė: 16 kovo 2009 - 13:14
Aciu didelis , patarejoms.
noras dirbti tikrai nesumazejo ax.gif Jauciu reiks koki darbeli pasidaryti is "schemos", gal labiau vykes gausis rolleyes.gif
Aciuu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vakar labai produktyvi diena buvo, ne tik tą užrašinę, bet ir vieną puslapiuką padariau

bigsmile.gif 4u.gif stebiuosi tavo tempu kad sugebi padarius vieną SB projektą iškarto padaryti ir sekantį. Tarp darbų man visad reikia nors dienos pertraukos (kodėl aš tokio sviesto nerandu...kur pirkai? g.gif )
Agnuže
*koks pavadinimas LO? Man skaitosi Užtrauktukas Užsispyręs ...o gal toks ir pavadinimas? g.gif Jei pavadinimas Užsispyręs Užtrauktukas tai būčiau pakeitus žodžių vietas. Bet visumoj gi nekeičia reikšmės, tik kadangi skaitom nuo kairės link dešinės pirma skaitosi Užtrauktukas
*Spalvų parinkimas man wub.gif šiltas
*Nuotraukos thumbup.gif pačios papasakoja kas vyksta.
*gėlytė labai originali ir gerai pritaikyta. Sutinku su relija...kodėl veltinių gėlių nepasidarai? Gal jas plonytes galima padaryti, aš tokias ir vasaros temom naudočiau mirksiukas.gif
*vietoj apsiuvimo: panaudok juodą užtrauktuką jį išardžius į dvi dalis (ar gal užtektų jį atidaryt pilnai ir kampu prisiūt g.gif ); Prisiūk prie psl krašto 90 laipsnių kampu (dešinė lapo dalis ir apačia)...kaip atbulos "L" raidės išdėstymu {tikiuosi supratai}. Tikiu kad vien tik apsiuvimo juodais siūlais neužtektų {per liesai tas įrėminimas atrodytų}...visos pastebėjom kad kairė lapo dalis svyra žemyn su nuotrauka, bet prisiuvus 2 dalis užtrauktuko "L" kampą, suteiks mastyvesnę liniją-lyg pagrindą ir manau kad subalansuos tą slinkimą kadangi trauks žvilgsnį atgal į dešinę lapo daly mirksiukas.gif
Tikrai neturėjau tokios minties, jei viršus pakrypęs, tai apačia turėjo būt tiesi g.gif

Sanrita Tu supratai kad mano komentaras ne apie popierių bet apie pačių nuotraukų išdėstymą: Pas tave viršuj nuotraukų išdėstymo linija tiesi o apačioj ne, tai patariau jeigu apačioj netiesiai- nuotraukų galai ššlindę, tai viršuj irgi turėtų būt netiesiai Dabar toks vaizdas kad klijavai foto nuo viršaus link apačios, bet gerai neišmatavai kadangi apatinių foto galai, kai kurie ne vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 kovo 2009 - 14:38
Scrapuke, ačiū už patarimus drinks_cheers.gif Sutvarkysiu dar šitą darbelį, kas įmanoma, tik pavadinimo jau nebenuklijuosiu, liks kaip buvęs.
O sviesto neturiu, labai retai apskritai prie scrapo prieinu. Vakar turėjau laisvą dieną ir ūpas buvo geras, tai taip ir išėjo biggrin.gif Šitą LO buvau jau seniai apgalvojusi, o kai į užrašinę susirašiau viską, susidėliojo mintys aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 16, 14:23)
Sanrita bet gerai neišmatavai kadangi apatinių foto galai, kai kurie ne vienodi mirksiukas.gif

Dabar supratau ... Neišėjo ... prisipažinsiu. Ir taip karpiau nuotraukas, kad kuo daugiau info patalpinčiau ...
Tokiam darbui reikia vienodo dydžio nuotraukų ... o čia buvo visokių verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 16 kovo 2009 - 15:01
Agnuže superinis puslapiukas. Labai patiko idėja su užtrauktuku thumbup.gif
Atsakyti
Viena mergužėlė biggrin.gif paprašė manęs papaišyti principą kaip padaryti atsidarantį atviruką, pamenat mano tą 25x2 biggrin.gif ?
tai aš papaišiau, pasižiūrėjau kad ne kas man ten gavosi lotuliukas.gif ir padariau foto pamokėlę. Pasirodė, kad visai neblogai pavyko, todėl įmetu ir čia, gal kam nors pravers mirksiukas.gif
Kažkur, man regis, sumaišiau foto vietom, a le gi gudrios esat, susigaudysit drinks_cheers.gif

Mano pirmoji scrap pamokėlė biggrin.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image

Papildyta:
Bet kaip gerai va taip viešai kur nors įmesti savo veiklos pvz doh.gif dabar puikiai matau ką dar kitaip reikia daryti, kad pateikta medžiaga būtų idealiai aiški g.gif
Na, žinokit užsivežiau bigsmile.gif , dabar jau tikrai privarysiu visokių workshop'ų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei dar yra kokių klausimų, prašome klausti
Atsakyti