Vakar labai produktyvi diena buvo, ne tik tą užrašinę, bet ir vieną puslapiuką padariau
stebiuosi tavo tempu kad sugebi padarius vieną SB projektą iškarto padaryti ir sekantį. Tarp darbų man visad reikia nors dienos pertraukos (kodėl aš tokio sviesto nerandu...kur pirkai?
)
Agnuže *koks pavadinimas LO? Man skaitosi
Užtrauktukas Užsispyręs ...o gal toks ir pavadinimas?
Jei pavadinimas
Užsispyręs Užtrauktukas tai būčiau pakeitus žodžių vietas. Bet visumoj gi nekeičia reikšmės, tik kadangi skaitom nuo kairės link dešinės pirma skaitosi
Užtrauktukas *Spalvų parinkimas man
šiltas
*Nuotraukos
pačios papasakoja kas vyksta.
*gėlytė labai originali ir gerai pritaikyta. Sutinku su relija...kodėl veltinių gėlių nepasidarai? Gal jas plonytes galima padaryti, aš tokias ir vasaros temom naudočiau
*vietoj apsiuvimo: panaudok juodą užtrauktuką jį išardžius į dvi dalis (ar gal užtektų jį atidaryt pilnai ir kampu prisiūt
); Prisiūk prie psl krašto 90 laipsnių kampu (dešinė lapo dalis ir apačia)...kaip atbulos "L" raidės išdėstymu {tikiuosi supratai}. Tikiu kad vien tik apsiuvimo juodais siūlais neužtektų {per liesai tas įrėminimas atrodytų}...visos pastebėjom kad kairė lapo dalis svyra žemyn su nuotrauka, bet prisiuvus 2 dalis užtrauktuko "L" kampą, suteiks mastyvesnę liniją-lyg pagrindą ir manau kad subalansuos tą slinkimą kadangi trauks žvilgsnį atgal į dešinę lapo daly
Tikrai neturėjau tokios minties, jei viršus pakrypęs, tai apačia turėjo būt tiesi g.gif
Sanrita Tu supratai kad mano komentaras ne apie popierių bet apie pačių nuotraukų išdėstymą: Pas tave viršuj nuotraukų išdėstymo linija tiesi o apačioj ne, tai patariau jeigu apačioj netiesiai- nuotraukų galai ššlindę, tai viršuj irgi turėtų būt netiesiai Dabar toks vaizdas kad klijavai foto nuo viršaus link apačios, bet gerai neišmatavai kadangi apatinių foto galai, kai kurie ne vienodi