Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

QUOTE(rama0883 @ 2009 03 14, 16:36)
o va sita knygele tai pagauta azarto padariau is senu voku , radau kazkur youtube kaip daryti mini knygeles , bet dabar net nezinau ka su ja daryti  doh.gif
bet bent jau praktika atlikineju  biggrin.gif

thumbup.gif knygele,ir aciu uz nuoroda youtubei 4u.gif
QUOTE(Agnužė @ 2009 03 15, 16:28)

nu miargytes,as baigiu suprasti kad mane labai "kabina" tikios uzrasines thumbup.gif Agnuze,liuks darbelis drinks_cheers.gif
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 15, 16:42)

Sanrita,man mielas darbas mirksiukas.gif
QUOTE(Liutuka @ 2009 03 15, 18:29)

Jei nesupyksi 4u.gif tai pasakysiu kas man labiausia aki rezia blush2.gif man noretusi sirdeles kitokios....na gal putlesnes....o gal kazkaip kitaip asimetriskos....nes dabar ji tokia suplota pailga ir nelabai man ziurisi 4u.gif Bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 03 15, 16:29)
Liuks ideja  thumbup.gif
Kaip miela matyti pazistamu veidu  drinks_cheers.gif

Pažįstamų bigsmile.gif ??
Atsakyti
Šiandien tikrai sekmadienis? wink.gif Tiek darbelių pristatėt bigsmile.gif thumb_yello.gif

rama0883, ačiū už nuorodą drinks_cheers.gif

Agnuže, nu super scrap-darbelių vadovas thumbup.gif Labai fainas. Aš irgi turiu užrašinę, kur planuojuos savo SB darbelius, ten pat ir papaišau schemas ir rašausi aprašymų juodraštukus... Ir vis pagalvoju: "Kokia gėda! Scrap-sąsiuvinis, o visai ne scrapintas. doh.gif " O tavasis - super fainas. thumbup.gif

Sanrita, tavo LO žiūrisi labai estetiškai. wub.gif Man jis patiko net labiau už originalą. Net neturiu prie ko prikibti. Labai patiko viso LO "įrėminimas" raštuotu popieriumi su prisiūtais karoliukais. wub.gif

Liutuka, dar neskaičiusi o-pa-pa komentaro, atkreipiau dėmesį į širdutę ir norėjau rašyti, kad ją būčiau dariusi didesnę. Taigi, jau 2 poros akių pastebėjo šį "trūkumą". ax.gif O gėlytės mano manymu, reikalingos, labai jos patinka tavo darbe. Tik bandyčiau jas kitaip padėlioti - ne taip chaotiškai, kaip tai padarei tu. ax.gif Bandyčiau jas koncentruoti vienoje vietoje arba viršuje ir priešingoj pusėj apačioje. Dabar jos blaško žvilgsnį. Bet šiaip tai gražus LO. wub.gif O kur ta grūdėta košė? g.gif biggrin.gif Nematau. Kas suvalgė? biggrin.gif
Atsakyti
Liutuka, man per marga.. nezinau i ka ziuret.. gal sirdutes kresteli padarius is vienspalvio popieriaus geriau ziuretusi.. dar traukciau nuotrauka horizontaliai i desine puse siek tiek.. o gelytes sugrupuociau: trys apacioj kairej ir dvi salia nuotraukos virsutinio desinio kampo 4u.gif
Atsakyti
Na ir visų gražūs darbeliai ir kiek jų čia priderėjo wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 03 15, 17:39)
Jei nesupyksi 4u.gif tai pasakysiu kas man labiausia aki rezia blush2.gif man noretusi sirdeles kitokios....na gal putlesnes....o gal kazkaip kitaip asimetriskos....nes dabar ji tokia suplota pailga ir nelabai man ziurisi 4u.gif Bet cia tik mano nuomone blush2.gif

QUOTE(a Lua @ 2009 03 15, 19:09)
Liutuka, dar neskaičiusi o-pa-pa komentaro, atkreipiau dėmesį į širdutę ir norėjau rašyti, kad ją būčiau dariusi didesnę. Taigi, jau 2 poros akių pastebėjo šį "trūkumą".  ax.gif  O gėlytės mano manymu, reikalingos, labai jos patinka tavo darbe. Tik bandyčiau jas kitaip padėlioti - ne taip chaotiškai, kaip tai padarei tu.  ax.gif  Bandyčiau jas koncentruoti vienoje vietoje arba viršuje ir priešingoj pusėj apačioje. Dabar jos blaško žvilgsnį.  Bet šiaip tai gražus LO.  wub.gif  O kur ta grūdėta košė?  g.gif  biggrin.gif  Nematau. Kas suvalgė? biggrin.gif

Aciu uz taiklius pastebejimus. Kaip gerai "akys" is salies. Labai tai vertinu. Aplinkiniai pasako "grazu", taip nesuteikdami jokios informacijos: ka taisyti, ka tobulinti; nes tikrai zinau, kad dar nepasiekiau tokio lygio, kad nereiktu taisyti blush2.gif
http://picasaweb.goo...408687136950338 (cia ieskokit koses lotuliukas.gif )
Atsakyti
O, faina košytė. thumbup.gif biggrin.gif Priminė pirmą mano dukriuko ryžių košę - ji labai ją mėgdavo.

O dėl "gražu" - čia dar kaip vertinsi. Aš kai rašau "gražu", rašau nuoširdžiai - toks mano įvertinimas. Tai ne tuščias komplimentas. "Gražu" - reiškia, dėkoju, tu man suteikei estetinį pasitenkinimą. Uj, na ir pasakiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 14, 08:57)
***Šį vakarą (ehmmm..parytį blink.gif ) sumečiau naują darbelį kurį galite pamatyti
ČIA

Sudetinga parinkti zodzius, kad nupasakot savo ispudi. Aisku pirmiausia krenta i akis labai charakteringa nuotrauka, o visa kita lyg neatsiejama kuno dalis - lyg nuotraukos papildymas, joje uzfiksuoto jausmo sustiprinimas. Viskas siame darbe : spalvos, detales, zodziai galingai dera tarpusavyje ir siuncia labai aiska zinia apie tai kas ten vyksta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mano sirdis "dainuoja" zvelgiant i tokius darbus !!!

Atsakyti
*Dėkui merginos už tokius šiltus, komentarus ir įvertinimus...man jie be galo brangūs ir suteikia azartą dar dažniau darbuotis ir kūrti LO'liukus oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Aš šiandien irgi sumeistravau naudingą daiktą, tik estetinio vaizdo nesiekiau, net popierių panaudojau tą, kuris man bus nereikalingas. Iš savo tinklaraščio nukopijuoju:

Agnuže: gera organizavimo sistemą tu įvedei. Net smagiau scrapinti kaip viskas vienoj vietoj: nuotraukos, užrašai, datos, detalės scrapui...tikiuosi tau labai pravers... thumbup.gif patiko ši idėja 4u.gif
Schemą ir detales liftinau iš "101 Expert Solutions" žurnalo 141 psl.....
Laukiu komentarų ir patarimų mirksiukas.gif

Sanrita
[Be galo dėkoju kad įkėlei skanuotą puslapį iš žurnalo kad turėtume palyginti originalą ir tavo variantą]
***labai patiko tų karoliukų atkartojimas...man ši detalė irgi nužiūrėta liftinti mirksiukas.gif
Patarimai: jeigu turėčiau pasirinkti tik vienintelį kuris visapusiškai pakeistų šį LO mano akimis tai būtų tas akvamarino ryškiai pastelinis pagrindas (man jis labiausiai akis bado). Antroj vietoj tas žydras popierius fone.
Matau naudojai BG "Urban Couture" raštuotą popierių (dryžuotą multi-spalvų)...tai ar turį visą rinkinį ar pirkai tik po vieną lapą? Jei pirkai rinkinį tai reikėjo naudoti rinkinio vienspalvias spalvas kurios būtų dera prie raštuotų popierių. Pavyz. vietoj to akvamarino, tiktų ta salotinė-žalia spalva, arba gal net labiau ta ruda. O tavo parinkta žydra spalva irgi netinka...raštuotam popieriuj ji labiau "periwinkle"= violetiniai žydra.
*man atrodo kad per daug tuščios vietos ant to akvamarino fono. Originale ten tekstas ir dar raštuoto popieriaus raštas užpildo tą vietą, o pas tave kadangi tokia ryški spalva dar be rašto tai labai pasireiškia....dėl akvamarino, būtų tikę spalvų teorijos pamokėlėj dar darašyti kad šviesesnės spalvos atrodo kad esa arčiau žiūrovo, o tamsesnės toliau; Dėl to kaip žiūriu į šį LO man akvamarino fonas pastebimas pirma ir konkuruoja dėmesi nuo nuotraukų...lyg fonas nori į pirmą planą ateiti o nuotraukas užmesti už jo...rudas fonas ar tas salotinis žalias būtų davę masyvesnį pagrindą nuotraukom. Be to dar sukelia vaizdą kad nuotraukos "skraido" ant šio fono.
*sutinku su relija, apatinė nuotraukų išdėstymo linija nelygi kodėl?...tiktų jei ir viršus būtų nelygiai išdėstytas, arba abi foto išdėstymo linijos viršij ir apačioj turėtų būt tiesios mirksiukas.gif
Nepyk...tikiuosi ne per daug aš privariau tau 4u.gif

Liutuka
viskas išsakyta, dėl širdutės, gėliu išmėtymo, ir per daug margumo drinks_cheers.gif
Bet...patiko spalvų koloritas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 kovo 2009 - 00:22
Vakar labai produktyvi diena buvo, ne tik tą užrašinę, bet ir vieną puslapiuką padariau. Naudojau Basic Grey popierių iš rinkinio Blush. Puslapis skirtas mano mažėlei ir jos "aistroms" biggrin.gif Viena jų - užtrauktukų segiojimas. Tą dieną ėjom namo, kol mažė neatrado savo užtrauktuko. Kelionė baigėsi, nes ji kaip įkalta stovėjo ir bandė užsegti užtrauktuką. Padėti neleido, nors vis pilvą išpūtus šaukė :-Nesiseka biggrin.gif Ėmiau ant rankų ir turėjau cypiančią nešti doh.gif
Dar galvoju apsiūti su mašina aplink visą puslapį, nes lyg rėmelio man prašosi g.gif su pavadinimu irgi vargau ir nesu įsitikinusi, kad gerai jis, nes bent viršuj man norėtųsi didesnių raidžių, bet neturiu kitokių, o kiekvieną atskirai piešt ir kirpt tingėjau blush2.gif Aprašymą nusižiūrėjau iš Scrapukės - tarsi laiškelis mažei.
Prašom kritikuoti, nes gal dar kažką galiu pataisyti.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2009 03 15, 14:28)
Aš šiandien irgi sumeistravau naudingą daiktą, tik estetinio vaizdo nesiekiau, net popierių panaudojau tą, kuris man bus nereikalingas. Iš savo tinklaraščio nukopijuoju:
Pasidariau šiandien užrašinę scrapbooking'o darbeliams planuoti. Peržiūrėjau nuotraukas ir atsirinkau tas, su kuriomis norėsiu daryti puslapius. Tada ėmiau užrašinę ir atskiruose lapeliuose susirašiau mintis apie kiekvieną planuojamą puslapį: detales, spalvas, datas ir pan., tai, kas pirmiausia atėjo į galvą žiūrint į nuotraukas. Kiekvienam puslapy padariau kišenėles ir sukišau nuotraukas. Storulė užrašinė pasidarėsmile.gif Bet gera paskata daryti puslapiukus, kad užrašinė ne storėtų nuo planų, o plonėtų dėl jau padarytų puslapiukųsmile.gif Dalį puslapių gale palikau šiaip pastaboms, mintims, vaikų šnekų perliukams užrašyti.
jau kokia superine gavosi uzrasine wub.gif , jau senia tokia minti galvoje nesioju, manau laikas darbuotis ir man ta linkme blush2.gif
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 15, 14:42)
Rodausi ir aš 
Laukiu komentarų ir patarimų  mirksiukas.gif
nezinau, man sita darbeli pamacius labai patiko, tikrai labai super pasirode, nors paskaicius skrepukes komentarus ir man keli jos pastebejimai pasirode vertingi, bet is esmes, as ju net nepastebejau kol nepaskaiciau, todel manau, kad super pasidarbavai thumbup.gif
QUOTE(Agnužė @ 2009 03 16, 08:38)
Vakar labai produktyvi diena buvo, ne tik tą užrašinę, bet ir vieną puslapiuką padariau. Naudojau Basic Grey popierių iš rinkinio Blush. Puslapis skirtas mano mažėlei ir jos "aistroms" biggrin.gif  Viena jų - užtrauktukų segiojimas. Tą dieną ėjom namo, kol mažė neatrado savo užtrauktuko. Kelionė baigėsi, nes ji kaip įkalta stovėjo ir bandė užsegti užtrauktuką. Padėti neleido, nors vis pilvą išpūtus šaukė :-Nesiseka biggrin.gif  Ėmiau ant rankų ir turėjau cypiančią nešti doh.gif
Dar galvoju apsiūti su mašina aplink visą puslapį, nes lyg rėmelio man prašosi g.gif  su pavadinimu irgi vargau ir nesu įsitikinusi, kad gerai jis, nes bent viršuj man norėtųsi didesnių raidžių, bet neturiu kitokių, o kiekvieną atskirai piešt ir kirpt tingėjau blush2.gif  Aprašymą nusižiūrėjau iš Scrapukės - tarsi laiškelis mažei.
Prašom kritikuoti, nes gal dar kažką galiu pataisyti.
nu ka galiu pasakyti, tikrai labai produktyvi diena tamsteleiai buvo, smagumelis dabar akytes ganyti man wub.gif , super pritaikiai uztrauktuka thumbup.gif , spalvos man patinka irgi, pavadinimas kasko nelimpa g.gif , bet prisipazinsiu, kaip kitaip padaryti irgi nemoku patarti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 03 15, 16:29)
Man nesiziuri tas rudas popieriukas... Nelabai turiu kuo ji pakeisti. O tu gelyciu gal ir nereikia?  g.gif Turejo but toks vieno zodzio LO, paprastas. Nezinau ar gavosi...
ups blush2.gif , tave praziopsojau blush2.gif , nu ir aspasisakysiu, kelis pastebejimus, siaip mane labai patiko nuotrauka rolleyes.gif , tas rudas popierius man nelabai trugdo, kal tik dar viena koki sviesesni po pacia nuotrauka padeciau, nes dabar man ziurint truputi per daug susilieja nuotrauka su tuo rudu popierimi, norisi kaskokio kontrastuko ax.gif , dar krenta i akis margumas, man kaskas ten nelimpa, siap dabar kaip pamasciau g.gif , ta mano nuomone siandien silpnoka, nezinau ir pati ar viska matau gerai doh.gif
Atsakyti