Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 13, 23:12)
4u.gif  aciuks.gif
butinai parodyk koki patarima panaudojai...man tame zurnale labai daug ideju patiko (ne tik kad mano darbai jame  rolleyes.gif smile.gif  , net keli digital man labai scrapliftintusi i tradicini LO.
Gaila kad HOF konkursu daugiau nebus...musu 10-kas buvo paskutine karta, beja CK ant bankroto slenkscio verysad.gif

...as taip pat pastebejau kad yra pora digital darbeliu kuriuos lengvai butu galima pritaikyti tradiciniam, is pradziu net ytarmo nekilo kad ten yra digital scrap doh.gif

...idomu kodel CK ant bankroto ribos? del to kad atsirado nauju geresniu SB leidiniu? ar del ekonomines situacijos pasaulyje?..
Atsakyti
QUOTE(rama0883 @ 2009 03 14, 07:36)
o va sita knygele tai pagauta azarto padariau is senu voku , radau kazkur youtube kaip daryti mini knygeles , bet dabar net nezinau ka su ja daryti  doh.gif
http://images44.fotk...100_0756-vi.jpg
http://images46.fotk...100_0757-vi.jpg hihihi.gif  ai bet bent jau praktika atlikineju  biggrin.gif

nu bent ir knygele...cia viena is tavo pirmuju darbeliu?...sunku tiketi bigsmile.gif
Gali palikti tuscia ir viena diena bus aisku kam ji bus skirta. Man l.l.l patiko thumbup.gif
...idomu kodel CK ant bankroto ribos? del to kad atsirado nauju geresniu SB leidiniu? ar del ekonomines situacijos pasaulyje?..

sunkus laikiai jiem dabar--ju sesute zurnalas "Simple Scrapbooks" jau parkrito.
Atsakyti
QUOTE(rama0883 @ 2009 03 14, 14:36)
o va sita knygele tai pagauta azarto padariau is senu voku , radau kazkur youtube kaip daryti mini knygeles , bet dabar net nezinau ka su ja daryti  doh.gif
http://images44.fotk...100_0756-vi.jpg
http://images46.fotk...100_0757-vi.jpg hihihi.gif  ai bet bent jau praktika atlikineju  biggrin.gif
nu superine knygute thumbup.gif , sauniai pasidarbavai, o ka su ja daryti laikas tikrasi parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz ivertinima blush2.gif ax.gif Taip cia mano antras darbelis po albumelio.Visi popieriai suklijuoti i ta knygute buvo is atviruciu rinkinuko, tai taip ir gavosi visi durstymai.Na gal tikrai dabar pasidesiu ta knygute ir gal kai sesuo atvaziuos jai padovanosiu thumbup.gif Surasiu ta nuorodele youtube ir imesiu cia smile.gif
Atsakyti
rama0883, puiki knygutė bigsmile.gif

Aš šiandien irgi sumeistravau naudingą daiktą, tik estetinio vaizdo nesiekiau, net popierių panaudojau tą, kuris man bus nereikalingas. Iš savo tinklaraščio nukopijuoju:
Pasidariau šiandien užrašinę scrapbooking'o darbeliams planuoti. Peržiūrėjau nuotraukas ir atsirinkau tas, su kuriomis norėsiu daryti puslapius. Tada ėmiau užrašinę ir atskiruose lapeliuose susirašiau mintis apie kiekvieną planuojamą puslapį: detales, spalvas, datas ir pan., tai, kas pirmiausia atėjo į galvą žiūrint į nuotraukas. Kiekvienam puslapy padariau kišenėles ir sukišau nuotraukas. Storulė užrašinė pasidarėsmile.gif Bet gera paskata daryti puslapiukus, kad užrašinė ne storėtų nuo planų, o plonėtų dėl jau padarytų puslapiukųsmile.gif Dalį puslapių gale palikau šiaip pastaboms, mintims, vaikų šnekų perliukams užrašyti.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
http://www.youtube.c...p;v=QsRqOQ5gN4Q na va atrodo ikeliau ta nuoroda biggrin.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš

user posted image

Schemą ir detales liftinau iš "101 Expert Solutions" žurnalo 141 psl.
Va iš čia:
user posted image

Kad turėtumėte su kuo sulyginti.
O tiek ilgai vargau su siuvinėjimu ir karoliukų vėrimu blush2.gif

user posted image

Laukiu komentarų ir patarimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 15 kovo 2009 - 14:42
QUOTE(Agnužė @ 2009 03 15, 13:28)
Aš šiandien irgi sumeistravau naudingą daiktą, tik estetinio vaizdo nesiekiau, net popierių panaudojau tą, kuris man bus nereikalingas. Iš savo tinklaraščio nukopijuoju:

kokia puiki mintis thumbup.gif
Atsakyti
Sanrita, man patinka Tavo darbas, su karoliukais puikiai pasidarbavai thumbup.gif

Miglota
, ačiū 4u.gif Scrapukė vis pasakodavo, kad susižymi mintis, kylančias apie LO, tai aš tik pagal save prisitaikiau smile.gif Tikiuosi, kad bus patogu.
Atsakyti
sanrita, grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2009 03 15, 15:28)
Aš šiandien irgi sumeistravau naudingą daiktą

Liuks ideja thumbup.gif
Kaip miela matyti pazistamu veidu drinks_cheers.gif

QUOTE(Sanrita @ 2009 03 15, 15:42)
Laukiu komentarų ir patarimų  mirksiukas.gif

4u.gif Grazumelis! As praeita nakti irgi siuvinejau karoliukus ant suglamzyto popieriaus... bandziau imituoti kose ir grudus lotuliukas.gif Ryte si igyvendinta ideja siap sau atrode blush2.gif

user posted image
Man nesiziuri tas rudas popieriukas... Nelabai turiu kuo ji pakeisti. O tu gelyciu gal ir nereikia? g.gif Turejo but toks vieno zodzio LO, paprastas. Nezinau ar gavosi...
Atsakyti
Agnuže, puiki mintis ir puikiai pasidarbavai, manau, tikrai pravers, nes jokia sistema, kuri padeda įvesti tvarką, dar niekam nepakenkė thumbup.gif

Sanrita
, žiūriu tikrai tau reikia daug vietos biggrin.gif jau kelintas dvigubas LO, ir puikus kaip ir kiti bigsmile.gif
Aš turiu kelis klausimus, bet tik savo smalsumui patenkinti.
Viršuje esanti žydra spalva yra darbo dalis ar fonas?
Koks tekstas parašytas ant LO, dabar neįmanoma įžiūrėti lens.gif
Apatinė nuotraukų linija specialiai nelygi, ar čia yra kokia nors sistema?

va ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 15 kovo 2009 - 16:40