Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

...scrap 8 - tavo idejos visada nerealios smile.gif P.S. labai aciu uz 101patarima biggrin.gif nesenaii jy gavau ir iskarto pradejau daryti viena LO naudodamasi scraperiu patarimais,,, kai baigsiu - pasidalinsiu smile.gif

4u.gif aciuks.gif
butinai parodyk koki patarima panaudojai...man tame zurnale labai daug ideju patiko (ne tik kad mano darbai jame rolleyes.gif smile.gif , net keli digital man labai scrapliftintusi i tradicini LO.
Gaila kad HOF konkursu daugiau nebus...musu 10-kas buvo paskutine karta, beja CK ant bankroto slenkscio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 kovo 2009 - 23:15
O as va siandien pirkausi priemoniu scrapbookingui ir uzmaciau imautes albumams, tai noreciau paklausti ar jus naudojate imautes kai darote albumus, ar tiesiog susegat lapus i albumelius be imauciu g.gif Nes man asmeniskai tai norisi albumeliose paciupineti ir gelytes ir juosteles ir visus kitus grozius salia nuotauku, o per imaute to nepadarysi.Tai dabar jau ir susibalamutinau kaip cia yra mastau.gif Tai gal jus man paaiskintumete 4u.gif
Aciu uz silta priemima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rama0883 @ 2009 03 13, 19:11)
O as va siandien pirkausi priemoniu scrapbookingui ir uzmaciau imautes albumams, tai noreciau paklausti ar jus naudojate imautes kai darote albumus, ar tiesiog susegat lapus i albumelius be imauciu  g.gif Nes man asmeniskai tai norisi albumeliose paciupineti ir gelytes ir juosteles ir visus kitus grozius salia nuotauku, o per imaute to nepadarysi.Tai dabar jau ir susibalamutinau kaip cia yra  mastau.gif Tai gal jus man paaiskintumete 4u.gif
Aciu uz silta priemima  smile.gif

visi 12x12 coliu albumai su imautem. Perejau i albumus su ziedeliu surisimu (i juos daugiau telpa ir lengviau idet/isimt), negu albumai su viniu surisimu.
As esu viena is tu kuriom beprotiskai patinka paciupinet, visi 3D efektai ir faktura, bet...imautes apsaugo nuo trynimosi ir zmoniu pirstu antspaudu ant nuotrauku. Turiu viena KOLO firmos mini albuma kuri pirkau su popieriniais lapais (kaip knyga), i kuri klijavau visus SB puslapius. Kadangi megstu 3D ir visokias sagutes ir kitas iskylas deti, tai priesingi puslapiai kada uzvertus, jei buvo kokiu 3D elementu pries nuotrauka, tai vietose nutryne nuotrauka sad.gif Nors kitom scraperem lyg nesvarbu-- daznai SB forumuose pamineta kad mini albumai turi buti gerokai "pamyleti=well loved", apdraskyti, nutrynti nuo vartojimo....deja man tik nuotrauku buvo gaila.
Atsakyti
***Šį vakarą (ehmmm..parytį blink.gif ) sumečiau naują darbelį kurį galite pamatyti
ČIA
Atsakyti
Labas rytas,

Scrapuke, man labai labai wub.gif Tiesa pasakius, retas tavo darbas nesuvirpina šidies. 4u.gif Aš būdama pas Linutukę ir jos darbus "čiupinėdama" supratau vieną: kad jokios darbelio nuotraukos neatstos jo pačio. Realybėje viskas atrodo dar gražiau. Tai vat patyliukais galvoju, kaip įspūdingai tavo darbai turėtų atrodyti ne virtualiai. rolleyes.gif Kyla nenumaldomas noras juos apžiūrėti... blush2.gif Kaip gaila, kad tu taip toli.
Atsakyti
Scrap8 aciu uz atsakyma.Labai grazus darbelis wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, labai grazi mintis uzrasyta wub.gif
Atsakyti
Scrap8 wub.gif labai zavus, siltas, saugus darbelis. Man patys graziausi - kur matosi mamos (tecio) ir vaiko rysys, kontaktas wub.gif

As irgi bandziau pora padaryti vakar nakti... Deja, dienos sviesoj jie visai nesiziuri... verysad.gif Jetau, ir vel taisyti kazka reiks... Gerai, kad darydama malonuma jauciu biggrin.gif
Atsakyti
o va sita knygele tai pagauta azarto padariau is senu voku , radau kazkur youtube kaip daryti mini knygeles , bet dabar net nezinau ka su ja daryti doh.gif
http://images44.fotk...100_0756-vi.jpg
http://images46.fotk...100_0757-vi.jpg hihihi.gif ai bet bent jau praktika atlikineju biggrin.gif
Atsakyti
Scrapuke, darydama scrapą, tu visada darai tai, kas man dar nepavyksta - sustyguoji viską nuo a iki z. Man gali nepatikti tavo pasirinktas stilius, detalės ar dar kas nors, tačiau kai darbas visada turi temą, prasmę, temą atskleidžiančias detales... Darbas automatiškai yra įdomus....
Turbūt toks ir yra scrapinimas. Kada tai kas bandoma pasakyti, pasakyta taip aiškiai, kad negalima likti abejingu. Visada norisi pasigilinti, paieškoti, perprasti...

Puikiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rama0883 @ 2009 03 14, 14:36)
o va sita knygele tai pagauta azarto padariau is senu voku , radau kazkur youtube kaip daryti mini knygeles , bet dabar net nezinau ka su ja daryti  doh.gif

blink.gif wow, kokia knygelė wub.gif wub.gif wub.gif Tai bent grožis ir stiliukas thumbup.gif Kaip tai nžn, ką su ja daryti? biggrin.gif Slėpk į ją ką nors, laiškiukai, užrašiukai, kvitukai... Arba... padovanok draugei - nuostabi dovanėlė būtų wub.gif wink.gif
Papildyta:
Ne, nu negaliu, kokia fainuolė knygelė... O kokio ji dydžio? O gal pasidalintum youtube nuoroda? Užsimaniau ir aš tokio daikčiuko. bigsmile.gif
Atsakyti
rama0883, man tavo knygutė irgi labai patinka thumbup.gif
Gal galėtum mestelt nuorodą kaip padaryta g.gif
Žinau, kam padovanot ją galėčiau mirksiukas.gif
Atsakyti