QUOTE(rama0883 @ 2009 03 13, 19:11)
O as va siandien pirkausi priemoniu scrapbookingui ir uzmaciau imautes albumams, tai noreciau paklausti ar jus naudojate imautes kai darote albumus, ar tiesiog susegat lapus i albumelius be imauciu
Nes man asmeniskai tai norisi albumeliose paciupineti ir gelytes ir juosteles ir visus kitus grozius salia nuotauku, o per imaute to nepadarysi.Tai dabar jau ir susibalamutinau kaip cia yra
Tai gal jus man paaiskintumete
Aciu uz silta priemima
visi 12x12 coliu albumai su imautem. Perejau i albumus su ziedeliu surisimu (i juos daugiau telpa ir lengviau idet/isimt), negu albumai su viniu surisimu.
As esu viena is tu kuriom beprotiskai patinka paciupinet, visi 3D efektai ir faktura, bet...imautes apsaugo nuo trynimosi ir zmoniu pirstu antspaudu ant nuotrauku. Turiu viena KOLO firmos mini albuma kuri pirkau su popieriniais lapais (kaip knyga), i kuri klijavau visus SB puslapius. Kadangi megstu 3D ir visokias sagutes ir kitas iskylas deti, tai priesingi puslapiai kada uzvertus, jei buvo kokiu 3D elementu pries nuotrauka, tai vietose nutryne nuotrauka
Nors kitom scraperem lyg nesvarbu-- daznai SB forumuose pamineta kad mini albumai turi buti gerokai "pamyleti=well loved", apdraskyti, nutrynti nuo vartojimo....deja man tik nuotrauku buvo gaila.