Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 12, 15:58)
pavasariška nuotaika biggrin.gif
...tik mano pamastymai g.gif

Puikūs pamąstymai, man patinka taip analizuoti kažką.

Taigi. Dabar dar kartą pasiėmiau darbą, paskaičiau ką tu parašei...

Jei kaip sakai visas pavadinimas būdų juodas, o "o" arba "no" būtų raudonos, tada sutikčiau, kad visgi tai padaryta akivaizdžiai kažkodėl. Dabar gi ta raidė yra tokios pat spalvos kaip dar pora ir t.t. tai noriu pasakyti, kad nėra labai ryškiai išsiskirianti, tačiau po visų apmąstymų galiu pasakyti, kad visgi taip, ji yra tokioje padėtyje, kad arba ji turi būti dar labiau paryškinta ir "kažką" "sakyti" arba pateikta taip, kad taptu lygiaverte to žodžio dalimi....

Juste, tik nepriimk asmeniškai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Man tiesiog buvo įdomu paanalizuoti ir pajudinti pilkąsias ląsteles biggrin.gif .
O kita vertus, manau, kad Justė panaudojo suvalkietišką metodą. Jei jai būtų tekę kirsti tas raides atskirai, būtų sunaudojus šiek tiek daugiau popieriaus, o dabar pasielgė labai taupiai ir per arti esančias raides prikabino kartu lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Vž, puiku thumbup.gif Scrapuke, kai padarysiu kitą darbą, norėčiau kad taip jį paanalizuotume. Sutinki???
Papildyta:
QUOTE(Bangaa @ 2009 03 12, 17:48)
Gal kuri lankėte panašius kursus ir galite man pažerti kokių patarimų ?

Būtų labai įdomu sužinoti kas organizuoja scrapbooking'o kursus LT ???
Ir jei kaip Miglota sako, mokina tik lipdukus priklijuoti, tai patikėk, čia šimtą kartų geresnių patarimų gautum mirksiukas.gif

O dėl tu bemiegių naktų - sveika įstojusi į klubą drinks_cheers.gif Ši liga nepagydoma, taip kad nė nebandyk gydytis, geriau pasiduok progresui lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

LINUTUK, tikrai geriau. Dabar pirmame lape pradėtas pasakojimas gavo tęsinį. Pradžia, pasakojimas, o pabaiga kur??? O pabaigos nėra, gyvenimo pasakojimas juk be galo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Lyriniai sukrypimai kažko vis apima mane... Matyt tikrai jau pavasaris bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Justė panaudojo suvalkietišką metodą

va va...viskas aišku dabar thumbup.gif aš už suvalkiečius ir jų metodus (pati turiu tokių suvalkietiškų ydų kad vaje vaje kaip MB iš proto veda rolleyes.gif )

o kita vertus, tas "O" atitrūkimas, man davė thumbup.gif idėja kokiam būsimajam LO. Kadangi vyresnio tai inicialas, bandysiu rasti pavadinime žodį kuris baigiasi "O" ir taip pat galės simbolizuot jo vardą...taip kad man labai į naudą šis LO aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 12, 18:11)
Būtų labai įdomu sužinoti kas organizuoja scrapbooking'o kursus LT ???
Ir jei kaip Miglota sako, mokina tik lipdukus priklijuoti, tai patikėk, čia šimtą kartų geresnių patarimų gautum  mirksiukas.gif

internete radau, kad kursus organizuoja menotechnika, kai paskutini kart ziurejau buvo gal 6 patys primityviausi darbai.. labai idomu pagal ka jos ten desto, gal pagal scrapbookingo enciklopedija kursa parenge g.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 12, 19:11)
Vž, puiku  thumbup.gif  Scrapuke, kai padarysiu kitą darbą, norėčiau kad taip jį paanalizuotume. Sutinki???

Scrapuke
, o šitą sakinį matei??????

Einu pasižiūrėt kur ten tie kursai.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 12, 13:34)
internete radau, kad kursus organizuoja menotechnika, kai paskutini kart ziurejau buvo gal 6 patys primityviausi darbai.. labai idomu pagal ka jos ten desto, gal pagal scrapbookingo enciklopedija kursa parenge  g.gif

o man keli iš jų labai labai thumbup.gif ...netobuli dizaino atžvilgiu, bet spalvos, parinktos detalės, perteiktos emocijos man labai... 4u.gif 4u.gif ...gera pradžia
pirmas
antras

Papildyta:
QUOTE(relija @ 2009 03 12, 13:51)

Scrapuke
, o šitą sakinį matei??????
Einu pasižiūrėt kur ten tie kursai.

viešai ar per až analizuojam būsimuosius LO? ax.gif
Papildyta:
Bandau išmokti digital SB...nelengva man ir aplamai su Photoshop sunku draugaut. Pasiilgau tradicinio scrap'o--mano komforto. Pabėgau nuo kompo ir beveik sumečiau naują LO rekordiniu greičiu. Sunku save perlaužt ką nors naujo išmokti rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 12 kovo 2009 - 21:04
Beje, man ši diskusija apie tą "O" raidę biggrin.gif sukėlė daug naujų minčių... Žinot kaip būna, pradedi kažką analizuoti, gilintis, kapstytis, kažką vartyti, skaityti, o tada staiga gimsta mintis, kuri labai nutolus nuo pagr monties, bet laaaabai gera...
va taip man ir atsitiko biggrin.gif

Apžiūrėjau ten tą info, darbus... ką aš žinau, manau, kad per pora ar tris valandas turbūt nelabai ką ypatingo ir padarysi. Juk jei žmonės renkasi visai nieko bendro su meno sritimi neturintys....
Beje, kaip scrapuke sakė, yra tokių, kurie man pasirodė tikrai mieli, plius tai juk yra sritis, kurioje lygiagrečiai su kompozicijos ir dizaino taisyklėmis eina jausmai, užfiksuoti foto, kurie atitinkamai veikia scrapinantį....
Sugalvojau. Užsirašysiu į kursus - pažiūrėsim kas ten gero biggrin.gif Manau, bus visai smagu susipažinti su tais žmogeliukais, kurie ten dirba.

O gal tie žmogeliukai ir čia lankosi??? aa????

Scrapuke
, dėl aptarimo, susitarsim prieš aptarimą biggrin.gif Manau, priklausys nuo to koks darbas bus. Turiu galvoje kiek asmeninis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 12 kovo 2009 - 21:17
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 12, 19:59)
o man keli iš jų labai labai  thumbup.gif ...netobuli dizaino atžvilgiu, bet spalvos, parinktos detalės, perteiktos emocijos man labai... 4u.gif  4u.gif ...gera pradžia

situ as nebuvau macius.. na esme ne tame.. jeigu kam patinka - tegul eina i tuos kursus.. 4u.gif
Atsakyti
O gal tie žmogeliukai ir čia lankosi??? aa????

aga, man irgi tokia mintis kilo....jei lankotės, marš iš landynių ir laukiam prisistatymo 4u.gif
Scrapuke, dėl aptarimo,

OK...sutarta tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, o as va visa menesiuka kas vakara jusu darbelius ziurejau ir isimylejau scrapbookinga wub.gif As dar tik viena darbeli tepadariau, tai paziuresiu kaip cia ji ikelti ir pateiksiu jusu teismui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 12, 22:26)
aga, man irgi tokia mintis kilo....jei lankotės, marš iš landynių ir laukiam prisistatymo 4u.gif

100proc. duodu, kad lankosi, tu darbu ir as nebuvau maciusi,kur scrapuke imete.
Bet kokia scrapo pradzia yra gerai, bet pagrindai kazkokie turetu buti,kad nenukrypt i lankas ir nesuprimityvint sito reikalo.
Beje, esu visiskoj duobej ir sakiau sekanti darba liftinsiu, kad savo pilkasias isjudint ax.gif
Atsakyti
O gal kas galetumet pasufleruoti kaip reikia ikelti nuotrauka, nes as kazkaip nemokum verysad.gif Is anksto dekoju notworthy.gif
Atsakyti
rama, paskaityk čia ir viską sužinosi apie nuotarukų įkėlimą forume mirksiukas.gif
Papildyta:
čia dar rasi atsakymų
Atsakyti