QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 12, 15:58)
pavasariška nuotaika
...tik mano pamastymai
...tik mano pamastymai
Puikūs pamąstymai, man patinka taip analizuoti kažką.
Taigi. Dabar dar kartą pasiėmiau darbą, paskaičiau ką tu parašei...
Jei kaip sakai visas pavadinimas būdų juodas, o "o" arba "no" būtų raudonos, tada sutikčiau, kad visgi tai padaryta akivaizdžiai kažkodėl. Dabar gi ta raidė yra tokios pat spalvos kaip dar pora ir t.t. tai noriu pasakyti, kad nėra labai ryškiai išsiskirianti, tačiau po visų apmąstymų galiu pasakyti, kad visgi taip, ji yra tokioje padėtyje, kad arba ji turi būti dar labiau paryškinta ir "kažką" "sakyti" arba pateikta taip, kad taptu lygiaverte to žodžio dalimi....
Juste, tik nepriimk asmeniškai Man tiesiog buvo įdomu paanalizuoti ir pajudinti pilkąsias ląsteles .
O kita vertus, manau, kad Justė panaudojo suvalkietišką metodą. Jei jai būtų tekę kirsti tas raides atskirai, būtų sunaudojus šiek tiek daugiau popieriaus, o dabar pasielgė labai taupiai ir per arti esančias raides prikabino kartu
Vž, puiku Scrapuke, kai padarysiu kitą darbą, norėčiau kad taip jį paanalizuotume. Sutinki???
Papildyta:
QUOTE(Bangaa @ 2009 03 12, 17:48)
Gal kuri lankėte panašius kursus ir galite man pažerti kokių patarimų ?
Būtų labai įdomu sužinoti kas organizuoja scrapbooking'o kursus LT ???
Ir jei kaip Miglota sako, mokina tik lipdukus priklijuoti, tai patikėk, čia šimtą kartų geresnių patarimų gautum
O dėl tu bemiegių naktų - sveika įstojusi į klubą Ši liga nepagydoma, taip kad nė nebandyk gydytis, geriau pasiduok progresui
LINUTUK, tikrai geriau. Dabar pirmame lape pradėtas pasakojimas gavo tęsinį. Pradžia, pasakojimas, o pabaiga kur??? O pabaigos nėra, gyvenimo pasakojimas juk be galo
Lyriniai sukrypimai kažko vis apima mane... Matyt tikrai jau pavasaris