Man viskas labai labai , tik pagrindas po nuotrauka geltetas iskrenta savo forma is konteksto
Isida, jei pataisysi darbelį - bus nepriekaištingas. Dabar irgi neblogai, bet kaip jau rašė šiek tiek trūksta ... Lyg akcento
Relija, tu mane pritrenkei Super wow. Myliu tavo darbus
Iš ko padarei tvorą ... prisipažink
justess22, man gražu ... Nėra prie ko prikibti
justess22, man gražu ... Nėra prie ko prikibti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 10, 19:36)
nu nevisada padeda tas budas , jai popiuriu ne ta kryptimi iskerpi,
Taip taip, pritariu LINUTUKUI, svarbu kaip popierius imamas, nes jis turi kryptis
Kitą dieną paie6kosiu info inete
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2009 03 10, 21:47)
Aha šitas, jau gi aukščiau kažkam rašiau, tik foto patingėjau įdėt
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 10, 22:17)
jėtus kažkaip jau baikit girt...
O tvora pirkta , bet MB jau įkinkytas ką nors man sumeistraut...
Pirkau Vilniuje Tiimari parduotuvėje, PC Panorama
Juste, darbas nerealus Nors ir ilgai kankinausi laukdama, bet buvo VERTA
Ir aišku jau vien ta pončka foto ko verta
Einu dar pažiūrėt
Papildyta:
Oi, dar pamiršau parašyti, kad ant Justės darbo tuos burbuliukus ir visokius prierašus jau pati pripeckiojau Čia iš tos meilės, negalėjau savo nagų neprikišt
Papildyta:
Ne, nu man jau tiu tiu, taigi popierius su metrais ne K&Company
Gi rašiau blyn, 7Gypsies
va iš šito rinkinuko, ketvirtas popierius, geresnės foto nerandu.... jau lūžtu...
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 03 10, 18:24)
Isida tavo leliukas koks fajnas spalvu derinukas man labai grazu ir geles
Jau tas leliukas pavirto tikru vyruku. Ir ožiai kartu išaugo. Šį mėnesį švęsim 2 su puse. Ale vat nuotraukų šviežių mažai turiu, tai tenka scrap'inti senas. Ačiū už komplimentus.
QUOTE(relija @ 2009 03 10, 18:32)
Žinok, aš jau kelis kartus buvau pradėjus fotografuot kokio darbo procesą, bet paskui taip sugebu "susitvarkyti" laiką, kad tenka paskubom baiginėt tai ir nebe pabaigiu fotografuot ..... Bet tikrai tokį padarysiu
Oi kaip laukčiau. Labai man įdomu, kaip tokius šedevrus gamini.
QUOTE(Tosk @ 2009 03 10, 20:17)
Isida, pirmiausia kokios geles Puikiai tinkancios berniukiskam LO Ir spalvu derinys grazus
Gėles pirkau Norvegijoje. Nille parduotuvėje. Popigiai
QUOTE(lauramama @ 2009 03 10, 21:31)
Isida, man tavo sitas pats paciausias, tikrai.As pasiuvineciau dar ant darbo su siuvimo masina.
Ech... kad turėčiau tą siuvimo mašiną. Deja. Teks rankytėmis, rankytėmis Tikiuosi nesugadinsiu.
Ačiū labai visoms už patarimus ir už pagyrimus.
QUOTE(justess22 @ 2009 03 10, 21:47)
Na, su darbukais rodausi retai...tai čia mano antras darbas formatu 12"x12" su nuotraukom
Man labai , toks apgalvotas, išmoningas darbelis. Jau vien katinas nuotraukoje man pačius šilčiausius jausmus sukelia o dar tokiam gražiam darbe...
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 10, 22:17)
Isida, jei pataisysi darbelį - bus nepriekaištingas. Dabar irgi neblogai, bet kaip jau rašė šiek tiek trūksta ... Lyg akcento
Bandysiu ieškot cinkelio kokio.
QUOTE(relija @ 2009 03 10, 21:46)
Ne, nu man jau tiu tiu, taigi popierius su metrais ne K&Company
Gi rašiau blyn, 7Gypsies
va iš šito rinkinuko, ketvirtas popierius, geresnės foto nerandu.... jau lūžtu...
Gi rašiau blyn, 7Gypsies
skirtingi popieriai, bet principas tas pats, maniskis siek tiek labiau sendintas, rudesnis..
dar pabaigai, prieš miegą
ir tik nefotografuokit vakarais, prie š... lempų, bo darbo vaizdelį paš....
Ai, o naujausias mano SB pirkinys bus naujas objektyvas, nu kad pagaliau galėčiau normaliai fotografuot
ir tik nefotografuokit vakarais, prie š... lempų, bo darbo vaizdelį paš....
Ai, o naujausias mano SB pirkinys bus naujas objektyvas, nu kad pagaliau galėčiau normaliai fotografuot
nu zinokit citatu prisirinkau, kompas pastrigo viskas ka parasiau dingo , dar labiau susibiesinau
vienu zodziu giriu visas vienu kartu, labai daug siandien groziu prisiziurejau,
ar pastebejot, mes visos, tokiomis bangomis darbuojames , tai niekas nieko nerodo, o kaip parodo, ta nespejam ziureti
vienu zodziu giriu visas vienu kartu, labai daug siandien groziu prisiziurejau,
ar pastebejot, mes visos, tokiomis bangomis darbuojames , tai niekas nieko nerodo, o kaip parodo, ta nespejam ziureti
Na, su darbukais rodausi retai...tai čia mano antras darbas formatu 12"x12" su nuotraukom ax.gif Šitas darbukas buvo darytas konkursui, kur scrapinom ne savo nuotraukas, bet aš nespėjau baigti, o finale kardinaliai perdariau šį darbuką. Nufotografavus jau matau kelis trūkumus, bet norėčiau ir iš jūsų išgirsti kritikos bei patarimų 4u.gif
hmmmm... tai kodėl nesakai kokius trūkumus pati matai...gal kartosiuosi išvardinus ką matau?
*Pavadinimas: Katin O...kodėl "O" vienintelę raidę dėjai po pavadinimu? atrodo kad neužteko vietos ir man iškart skaitosi (gal kad angliškai įpratus skaityt), kaid neigiamas "NO".
*LABAI tiktų jeigu ta kringelį būtum štampavus ir virš pavadinimo....akis į pavadinimą vestų.
*To kiauro rašto popierius po pavadinimu: viršuj per lygiai nukirptas...jį būčiau nuplėšus.
*Taip pat būčiau nuplėšus vidinę pusę raštuoto gėlėto popieriaus
*Foną būčiau pasirinkus rožinį juokauju...
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 11, 13:31)
*Foną būčiau pasirinkus rožinį juokauju...
Gal baik čia tuos juokus Būčiau nugriuvus jei Justė būtų užkėlus mane ant rožinio popieriaus
QUOTE(relija @ 2009 03 11, 07:20)
Gal baik čia tuos juokus Būčiau nugriuvus jei Justė būtų užkėlus mane ant rožinio popieriaus
šitaip
Dabar jau truputi pasimeciau, kurios LO dare - atrodo, kad Linutukas, Isida ir Justess (jei dar kazka praleidau, atsiprasau), bet zinau, kad man buvo grazuuu
Atvirukes irgi smagios
O is scrap8 komentaro apie rozini fona Relijos nuotraukai tai tyluteliai
Atvirukes irgi smagios
O is scrap8 komentaro apie rozini fona Relijos nuotraukai tai tyluteliai
Relija, nuo tavo albumo grožio likau be žado. Toks jis reliškas ir gražus
Juste, man patiko tavo LO. L.pavadinimas gerai atrodo
Juste, man patiko tavo LO. L.pavadinimas gerai atrodo