QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 10, 14:41)
oranžinė-mėlyna viena iš mano mėgiamiausių spalvų derinių
Patiko kad pavadinimas toks "banguotas" žaismingas, atrodo kad juda ir apsivers lyg kaip vaikiukas...
Patiko kad pavadinimas toks "banguotas" žaismingas, atrodo kad juda ir apsivers lyg kaip vaikiukas...
Ačiū
QUOTE(relija @ 2009 03 10, 16:03)
Pora paskutinių darbų, čia įrišu MB statybų eigą, bo jam labai patinka kitiems rodyt, o man patinka scarpint
Ai, aš tai apie tavo darbelius nieko nesakysiu. Kiekvieną kartą pavydas apima Bo baisiausiai taip mokėti norėčiau, ale nemoku. Ir dar turiu tokią slaptą viltį, kad gausiu kada ką nors iš tavo darbelių pačiupinėti... Ar net pašnipinėti tave darbo procese...
Norėčiau pati tokio stiliaus albumuką turėti.
QUOTE(relija @ 2009 03 10, 17:39)
Isida, niu man tavo šitas labai mielas, nes mėlynas ir lelius gražus, tai aš kaip ir Miglota, pabandžiau papaišyti, ką kaip padaryčiau aš
Aš arba paišyčiau ant darbo arba paišyčiau ir siuvinėčiau O ten kur apačioje dviejų kringelių juostos - tai textas atseit
Aš arba paišyčiau ant darbo arba paišyčiau ir siuvinėčiau O ten kur apačioje dviejų kringelių juostos - tai textas atseit
Nu čia tai geras. Ačiū labai. Super.
Vat man kai gaunu kritikos visai gintis nesinori, ale norisi priskresti prie kritikuojančio ar patariančio ir dar labiau iškamantinėti. Užtat ir kimbu prie scrapukės vis - kaip, o kaip, o pati kaip darytum ir pan.
Va dabar, kai relija naujovišką "patarimo" būdą išbandė, tai tikrai super. Tada jau nėra kaip prikibti ir klausinėti. Aiškiai matau, ką būtų mano vietoje dariusi ir ką dar galiu pati padaryti. Ačiū dar kartą