tikrai grazus LO mane eilini syki pakerejo spalvu gama ir... ranka darytas uzrasas... man pasirode, kad jis siam darbui labai tinka ir suteikia silumos
Mano paskutinis darbas, na "mano" jį sunku pavadinti, nes šis LO beveik tiksli kopija sio darbelio , skrepinti buvo didelis noras, o galva tuscia , stai kas gavosi man , nevykusiai nufotkinau, o ir krastai kaskaip nusikarpe, nesimato kad truputi pasendinti juoda spalva
dabar kai ziuriu jau i nufotkinta LO, dar labiau matosi kaip netikusiai spalvas parinkau , bet jau tiek to, laikas kitam Lo
jai kas turite kokiu pastebejimu mielai pasisakykit,
LINUTUK o ka reiskia "parinkau netikusiai spalvas" ?
kadangi as nekompetetinga isdestymo ir panasiais klausimais,tai kai ziuriu i LO tai ji vertinu....na kaip cia pasakyt ....is pajautimo....cia kai ziuri i darba,ir "nematai" kad vat kazkoks ten kaspinelis auksciau galetu but,ar kokia juostele ne toj vietoj......zodziu,arba grazu arba ne kai ziuriu i tavaji LO man grazu tik gal siek tiek riuzavos,man asmeniskai daugoka
tai ir as panasiai ziuriu ziuriu ir ne visada matau, o kai i sita darbeli ziuriu, tai man tos abi ruzavos spalvos nesiderina, ten kaskas ne taip su jomis, dar pati nesuprantu, tik matau kad kas kas ne taip ir viskas
tai ir as panasiai ziuriu ziuriu ir ne visada matau, o kai i sita darbeli ziuriu, tai man tos abi ruzavos spalvos nesiderina, ten kaskas ne taip su jomis, dar pati nesuprantu, tik matau kad kas kas ne taip ir viskas
Linutuk, Na, man tai fainuoliskas darbukas... Na, aisku, kai pati pasakei apie tas abi ruzavas spalvas... Tai sutinku su tavim, "kazkas ne taip" O jei, pvz, tarp tu dvieju skirtingu ruzavu spalvu - fono ir tos a la foto juosteles - atsirastu dar viena kokia nors kita spalva... Nezinau kokia - gal juoda, gal melsva, gal kokia kita... Gal tada pasidarytu "viskas taip, kaip reik"
Ai, bet geriau palaukim merginu su islavintomis akimis komentaru...
matai, didziausia mano klaida buvo, kad aklai isikibau i ta kopojuojama LO, tai kaskaip apie kitas spalvas ir nepagalvojau, taip sakant, kita karta reiks kopijuot nors kiek galvojant
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 02 05, 11:58)
Ai, bet geriau palaukim merginu su islavintomis akimis komentaru...
Linutuke, man tai visumoje gražu. Juk tokia akimirka įamžinta. Gal kai pasakei ir užkliuvo tos spalvos šiek tiek. O kaip taip gražiai užrašei "mažuose"?