QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 10, 06:13)
Būtent pataikei apie tai ką bandžiau pasakyt ...kalbu bendrai apie forumo SB temos kryptį ir manau dėl to ir vyksta toks padalinimas tarp šios temos (kurioj naujokai, ir ne tik, nejaukiai jaučiasi kad dedamos savo darbus sulauks nepageidautinos kritikos) ir pezaluose kur viskas laupsinama ir esa "tik tarp mūsų mergaičių". Natūralu visom norėt komplimentų...mane kitų komplimentai pamalonina ir skatina toliau darbuotis (asmeniškai aš priimu ir patarimus ir konstruktyvią kritiką )
Suvokiu kad kritika ne visas gerai nuteikia ir tai labai gerbiu kad pasisakote. Dar SB yra toks asmeniškas hobis kadangi mes dalinamės savo gyvenimu, šeimos/vaikų nuotraukom, tai kaip kas kritikuoja, kartais kritika asmenizuojama
Kiekviena mes sau randame tinkamą SB kelią: per patį scrap'o procesą, ar per kitų pastabas....gerbiu visas ir noriu kad kuo daugiau SB darbų čia būtų rodoma.
Pastebėjau jau seniai, kad SB ykelti darbai po truputį iš čia išnyksta, naujokės pasirodo vienu LO ir dingsta. SB darbai rodomi {kitur} kur viskas "draugiškiau" ir ymetama tik pasigrožėti.
Anksčiau apie tai užsiminiau, kad SM mūsų bendravimas yra unikalus tuo kad tiktai vienintelis forumas kuriame kritikuojami darbai. Daugumoj (neskaitant tautybės) žmonių nepageidauja kritikos, tai labai prašau jūsų....
NUO ŠIOL NEKRITIKUOJAME DARBŲ, ...nebent autorė ykėlus pasiprašo konstruktyvios kritikos ar patarimų. Laikomes tokio pačio etiketo kai visos kitos SB galerijos: "jei nieko gero negalime pasakyti apie LO, nesakome nieko, arba bent pagiriame tai kas mum patiko"...kas su manim?
Dėkui kad leidote išsilieti...jau seniai kaupiasi...aš noriu kad ši tema būtų visom jauki, be kritikos ir niekas nevaržytų darbų kelti čia kur jie priklauso
Žiurbuti: spalvoooos man mielos užsimaniau latte išgerti
Suvokiu kad kritika ne visas gerai nuteikia ir tai labai gerbiu kad pasisakote. Dar SB yra toks asmeniškas hobis kadangi mes dalinamės savo gyvenimu, šeimos/vaikų nuotraukom, tai kaip kas kritikuoja, kartais kritika asmenizuojama
Kiekviena mes sau randame tinkamą SB kelią: per patį scrap'o procesą, ar per kitų pastabas....gerbiu visas ir noriu kad kuo daugiau SB darbų čia būtų rodoma.
Pastebėjau jau seniai, kad SB ykelti darbai po truputį iš čia išnyksta, naujokės pasirodo vienu LO ir dingsta. SB darbai rodomi {kitur} kur viskas "draugiškiau" ir ymetama tik pasigrožėti.
Anksčiau apie tai užsiminiau, kad SM mūsų bendravimas yra unikalus tuo kad tiktai vienintelis forumas kuriame kritikuojami darbai. Daugumoj (neskaitant tautybės) žmonių nepageidauja kritikos, tai labai prašau jūsų....
NUO ŠIOL NEKRITIKUOJAME DARBŲ, ...nebent autorė ykėlus pasiprašo konstruktyvios kritikos ar patarimų. Laikomes tokio pačio etiketo kai visos kitos SB galerijos: "jei nieko gero negalime pasakyti apie LO, nesakome nieko, arba bent pagiriame tai kas mum patiko"...kas su manim?
Dėkui kad leidote išsilieti...jau seniai kaupiasi...aš noriu kad ši tema būtų visom jauki, be kritikos ir niekas nevaržytų darbų kelti čia kur jie priklauso
Žiurbuti: spalvoooos man mielos užsimaniau latte išgerti
jauciu sioki toki poreiki pasiteisinti esu naujoke kuri pasirode su vienu Lo cia, su kitu plepaluose ir daugiau nerodo savo darbu.....Mane tikraja to zodzio prasme "veza" scrapas,deja,man paciai ji "prisijaukinti" sekasi sunkokai....Nezinau,ar tai laikas toks,kai apskritai nesinori imti darbu i rankas,gal pasitikejimo stoka(mane is dalies gazdina nemazas kiekis taisykliu taisykleliu)galperdauk sureiksminu taisykliu buvima,gal tiesiog reiktu atsipalaiduot.....Nesu nieko padarius ir neturiu ka parodyti.Del kritikos ir pastebejimu,as asmeniskai,tavo Scrapuke ir kitu mergaiciu kritika ir pastebejimus,patarimus priimu na....kaip labai vertinga dalyka.JUk patarimais ir pastebejimais galima ir nesidalyti Ojei kritikos nesinori,jul nesunku prideti prierasa "jokios kritikos" ir problemos nera :)va tiek vat tenorejau pasakyti O darbu butinai bus ir butinai prasysiu kritikos ir pastebejimu,nes as tik taip galiu tobuleti,kitu atveju "murkdyciausi" vietoje