Niu, puikiai puikiai, Agnėja paprastas, konkretus atvirukas, šaunuolė O jis turi savo savininką? Kam nors dovanosi?
Loriete, puiku, kad pasakai jog nori tik pasidžiaugti kartu savo naujuoju darbeliu Man jis mielas, nors ir rožinis, bet vis vien mielas Kaip ir sakei, ta mergužėlė centre tai be konkurencijos
Agneja: atvirukas...spalvos labai raminanciai veikia.
Loriete: LO, nors ir būtum ykėlus be įspėjimo, nekritikuočiau ir nerašyčiau patarimų, kadangi žinau kurios jų pageidauja nuo manes ir nujaučiu yra tų kuriom kritika daugiau nepageidautina
Bendrai visom: *Atvirai pasakius, man truputį nesmagu kad kai kurios čia varžosi keldamos LO, ir kad vyksta toks padalinimas tarp šios SB temos (kur tikimės patarimų), ir SB pezalų tema (kur įkeliu "ant greitųjų, be kritikos).... Tam ir atskyrėme SB temą nuo pezalų...kad rodytume LO čia, o kalbėtume apie viską kitką tenai. Jei kritika nepageidaujama, reik tik tai parašyt kaip Lorietė šį kart
Tai dar draugiškai priminsiu Kad į SB temą (čia) drąsiai keliami atvirukai, SB LO, mini albumai ir VISA KITKĄ KAS DARYTA SU SB PRIEMONĖM.
Daug skaitytojų, forumiečių, ir SB naujokų ateina į šią temą pamatyti mūsų darbelius...Aš "SB pezaluose" nesilankau tiek kiek SB temoj čia...man laiko deficitas kadangi šiais metais bandau tobulėt SB srity ir išmokt daug ko dar nžn.
Loriete: LO, nors ir būtum ykėlus be įspėjimo, nekritikuočiau ir nerašyčiau patarimų, kadangi žinau kurios jų pageidauja nuo manes ir nujaučiu yra tų kuriom kritika daugiau nepageidautina
Bendrai visom: *Atvirai pasakius, man truputį nesmagu kad kai kurios čia varžosi keldamos LO, ir kad vyksta toks padalinimas tarp šios SB temos (kur tikimės patarimų), ir SB pezalų tema (kur įkeliu "ant greitųjų, be kritikos).... Tam ir atskyrėme SB temą nuo pezalų...kad rodytume LO čia, o kalbėtume apie viską kitką tenai. Jei kritika nepageidaujama, reik tik tai parašyt kaip Lorietė šį kart
Tai dar draugiškai priminsiu Kad į SB temą (čia) drąsiai keliami atvirukai, SB LO, mini albumai ir VISA KITKĄ KAS DARYTA SU SB PRIEMONĖM.
Daug skaitytojų, forumiečių, ir SB naujokų ateina į šią temą pamatyti mūsų darbelius...Aš "SB pezaluose" nesilankau tiek kiek SB temoj čia...man laiko deficitas kadangi šiais metais bandau tobulėt SB srity ir išmokt daug ko dar nžn.
QUOTE(Miglota @ 2009 03 08, 17:21)
gal kils kokiu minciu
puikiai pateikei patarima
agneja, kox miela sir ramus atvirukas..toks siltas ir svelnus..labai mielas
QUOTE(Loriete @ 2009 03 09, 13:39)
As vakar gryzus sumeciau stai toki LO
niu labai patinka..net nerasciau ko kritikuot..o ir nekritikuoju as
o jau mergytes mielybe nerealu..labai viska spatinka ir popierius kox fainas ir tie medukai kaip idomiai
QUOTE(relija @ 2009 03 09, 20:18)
Loriete, puiku, kad pasakai jog nori tik pasidžiaugti kartu savo naujuoju darbeliu Man jis mielas, nors ir rožinis, bet vis vien mielas Kaip ir sakei, ta mergužėlė centre tai be konkurencijos
Aciu uz siltus zodelius
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 09, 21:33)
Loriete:[/color] LO, nors ir būtum ykėlus be įspėjimo, nekritikuočiau ir nerašyčiau patarimų, kadangi žinau kurios jų pageidauja nuo manes ir nujaučiu yra tų kuriom kritika daugiau nepageidautina
Na as asmeniskai supratau, kad noriu daryti LO ne placiam vartotoju ratui, o tiesiog paciai sau, savo seimai, savo dukriukui, vardan pacio proceso Todel kritika yra toks dalykas, kurio nelaukiu, nors zinau, kad kiekvienas rastu ka pakomentuoti . Kadangi neturiu jokio meninio ar dizaininio, ar panasaus issilavinimo, todel neturiu jokio supratimo apie isdestyma, daiktu ar spalvu derinima, kompozicijas ir pan. Daug apie tai skaiciau pradzioje, nerimavau kad man nesigauna... bet dabar tiesiog sudelioju,kapi man grazu O techniku ir nauju dalykeliu ismokstu tiesiog pacio proceso metu, isbandydama ka pamatau pavyzdziuose
QUOTE(Josephin @ 2009 03 09, 21:58)
niu labai patinka..net nerasciau ko kritikuot..o ir nekritikuoju as
o jau mergytes mielybe nerealu..labai viska spatinka ir popierius kox fainas ir tie medukai kaip idomiai
Aciu Aciu
Daug apie tai skaiciau pradzioje, nerimavau kad man nesigauna... bet dabar tiesiog sudelioju,kapi man grazu
Būtent pataikei apie tai ką bandžiau pasakyt ...kalbu bendrai apie forumo SB temos kryptį ir manau dėl to ir vyksta toks padalinimas tarp šios temos (kurioj naujokai, ir ne tik, nejaukiai jaučiasi kad dedamos savo darbus sulauks nepageidautinos kritikos) ir pezaluose kur viskas laupsinama ir esa "tik tarp mūsų mergaičių". Natūralu visom norėt komplimentų...mane kitų komplimentai pamalonina ir skatina toliau darbuotis (asmeniškai aš priimu ir patarimus ir konstruktyvią kritiką )
Suvokiu kad kritika ne visas gerai nuteikia ir tai labai gerbiu kad pasisakote. Dar SB yra toks asmeniškas hobis kadangi mes dalinamės savo gyvenimu, šeimos/vaikų nuotraukom, tai kaip kas kritikuoja, kartais kritika asmenizuojama
Kiekviena mes sau randame tinkamą SB kelią: per patį scrap'o procesą, ar per kitų pastabas....gerbiu visas ir noriu kad kuo daugiau SB darbų čia būtų rodoma.
Pastebėjau jau seniai, kad SB ykelti darbai po truputį iš čia išnyksta, naujokės pasirodo vienu LO ir dingsta. SB darbai rodomi {kitur} kur viskas "draugiškiau" ir ymetama tik pasigrožėti.
Anksčiau apie tai užsiminiau, kad SM mūsų bendravimas yra unikalus tuo kad tiktai vienintelis forumas kuriame kritikuojami darbai. Daugumoj (neskaitant tautybės) žmonių nepageidauja kritikos, tai labai prašau jūsų....
NUO ŠIOL NEKRITIKUOJAME DARBŲ, ...nebent autorė ykėlus pasiprašo konstruktyvios kritikos ar patarimų. Laikomes tokio pačio etiketo kai visos kitos SB galerijos: "jei nieko gero negalime pasakyti apie LO, nesakome nieko, arba bent pagiriame tai kas mum patiko"...kas su manim?
Dėkui kad leidote išsilieti...jau seniai kaupiasi...aš noriu kad ši tema būtų visom jauki, be kritikos ir niekas nevaržytų darbų kelti čia kur jie priklauso
Žiurbuti: spalvoooos man mielos užsimaniau latte išgerti
Žiurbuti, vokelis
Reikia bendradarbiams iki penktadienio pinigeliams dėti kažką sugalvot ir man ....
Neturiu idėjų jokių
Reikia bendradarbiams iki penktadienio pinigeliams dėti kažką sugalvot ir man ....
Neturiu idėjų jokių
na stai, islysiu i dienos sviesa su paskutiniu
dariau pagal sitas page maps pavyzdelius, is dvieju viena bandziau padaryti
na as kritikos nebijau, todel jai kas nors turite kokiu pastebejimu mielai juos isklausysiu , nes tikiu, jai niekas sioje temoje nebutu uzpakalio mano tarkave, nieko man butu neiseje su SB
Papildyta:
tau mazas pavyzduka papiesiau
dariau pagal sitas page maps pavyzdelius, is dvieju viena bandziau padaryti
na as kritikos nebijau, todel jai kas nors turite kokiu pastebejimu mielai juos isklausysiu , nes tikiu, jai niekas sioje temoje nebutu uzpakalio mano tarkave, nieko man butu neiseje su SB
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 10, 08:44)
Žiurbuti, vokelis
Neturiu idėjų jokių
nusiziurek tau patinkancia atvirute, ir liftink, as taip darau, kai pritrukstu minciu ir ypac jai greitai reikia , tik sulankstyk kaip voka, as pati tai visai padalinu lapa i tris dalis petepu klijais krastus ir jau vokas, papuosiu popieriaus likuciais ir viskas Reikia bendradarbiams iki penktadienio pinigeliams dėti kažką sugalvot ir man ....
Neturiu idėjų jokių
tau mazas pavyzduka papiesiau
Aciu, merginos
QUOTE(relija @ 2009 03 09, 19:18)
Niu, puikiai puikiai, Agnėja paprastas, konkretus atvirukas, šaunuolė O jis turi savo savininką? Kam nors dovanosi?
paprase cia manes padaryt gimtadieniui atviruka, nepazystu to zmogaus visai, tik zinau kad bus apie 47m todel ir rinkausi ramesnes spalvas, na nzn, tikiuosi ir gavejai patiks...nors laiko dar yra, gal dar ka kita sugalvot ?
Loriete, man labai patiko tie medukai , ir dar po nuotrauka tas visas papuosimas - tikrai kaip koks balnas atrodo
Sanrita, linkiu, kad ideju iki penktadienio butu pilna galva
Linutuk, grazus darbelis kaip pavadinimo raides israitei? ar cia kokie rubonai?
QUOTE(Agneja @ 2009 03 10, 09:04)
Linutuk, grazus darbelis kaip pavadinimo raides israitei? ar cia kokie rubonai?
parsisiunciau srifta is tu nuorodu kur pirmam psl yra,o paskui pasirasiau man reikiama teksta, pasididinau tinkamo dydzio, tada ant monitoriaus prisidejau imaute, primerkiau viena aki ir su CD rasikliu persirasiau ant ymautes, tada nuo ymautes persikopinau ant popieriaus, paskui su kalkia perkopinau ant LO, o paskui su rasikliu nudailinau , joooooooo paskaiciau ka parasiau ir nusprendziau, kad laikas pradeti ikalbineti MB kad printerio man labai labai labai reikia
agneja labai mielas atvirukas,spalvytes mano
LINUTUK nuotraukytes dinamiskos
As siek tiek susikaupsiu veliau ir kaika parasysiu i scrapukes komentara
LINUTUK nuotraukytes dinamiskos
As siek tiek susikaupsiu veliau ir kaika parasysiu i scrapukes komentara
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 10, 05:13)
Anksčiau apie tai užsiminiau, kad SM mūsų bendravimas yra unikalus tuo kad tiktai vienintelis forumas kuriame kritikuojami darbai. Daugumoj (neskaitant tautybės) žmonių nepageidauja kritikos, tai labai prašau jūsų....
NUO ŠIOL NEKRITIKUOJAME DARBŲ, ...nebent autorė ykėlus pasiprašo konstruktyvios kritikos ar patarimų. Laikomes tokio pačio etiketo kai visos kitos SB galerijos: "jei nieko gero negalime pasakyti apie LO, nesakome nieko, arba bent pagiriame tai kas mum patiko"...kas su manim?
Dėkui kad leidote išsilieti...jau seniai kaupiasi...aš noriu kad ši tema būtų visom jauki, be kritikos ir niekas nevaržytų darbų kelti čia kur jie priklauso
As sutinku ir pritariu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 10, 09:58)
na stai, islysiu i dienos sviesa su paskutiniu
Labai linksmas ir mielas darbelis
QUOTE(Agneja @ 2009 03 10, 10:04)
paprase cia manes padaryt gimtadieniui atviruka, nepazystu to zmogaus visai, tik zinau kad bus apie 47m todel ir rinkausi ramesnes spalvas, na nzn, tikiuosi ir gavejai patiks...nors laiko dar yra, gal dar ka kita sugalvot ?
Loriete, man labai patiko tie medukai , ir dar po nuotrauka tas visas papuosimas - tikrai kaip koks balnas atrodo
Tikrai pataikei tiek su spalvomis, tiek su dizainu Pasikartosiu, bet man labai grazu
Aciu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 10, 10:10)
parsisiunciau srifta is tu nuorodu kur pirmam psl yra,o paskui pasirasiau man reikiama teksta, pasididinau tinkamo dydzio, tada ant monitoriaus prisidejau imaute, primerkiau viena aki ir su CD rasikliu persirasiau ant ymautes, tada nuo ymautes persikopinau ant popieriaus, paskui su kalkia perkopinau ant LO, o paskui su rasikliu nudailinau,
ohoho kiek darbo vien tik prie pavadinimo as nesu tikra, kad tureciau tiek kantrybes saunuole tikrai