Aciu uz patarimus. Tikrai "migla" issisklaide Galesiu baigti darbeli.
O rozine su ruda nedera turbut?
as labai nemoku aiskint, man parodyt lengviau
pasiskaityk apie spalvas scrapukes bloge, ji neseniai visai nebloga straipsniuka ten ikele
QUOTE(Liutuka @ 2009 03 08, 22:36)
Aciu uz patarimus. Tikrai "migla" issisklaide Galesiu baigti darbeli.
pasiskaityk apie spalvas scrapukes bloge, ji neseniai visai nebloga straipsniuka ten ikele
O rozine su ruda nedera turbut? blush2.gif
labai net derinasi Sokolada netgi labai daznai ypakuojami su ruzava spalva (ir viena sokoladu parduotuve musu valstijoj-- Malley's, visas interjeras yra ruda ir rozine spalvom derinasi.
gavai geru patarimu, nesikartosiu
QUOTE(Liutuka @ 2009 03 08, 23:36)
Aš nesu rožinės gerbėja, tačiau rudos ir teisingos rožinės derinys labai gražus
Atvirukas
Agnėja atvirukas tiesiog nuostabus tokios ramios spalvos
QUOTE(remini @ 2009 03 09, 14:06)
Agnėja atvirukas tiesiog nuostabus tokios ramios spalvos
atvirukas isteis labai mielas
Agneja, atvirukas labai mielas
As vakar gryzus sumeciau stai toki LO Kadangi man jis labai mielas, o ir nekeisiu jau nieko, tai kritikos nepageidauju
As vakar gryzus sumeciau stai toki LO Kadangi man jis labai mielas, o ir nekeisiu jau nieko, tai kritikos nepageidauju
QUOTE(Agneja @ 2009 03 09, 12:22)
Atvirukas
labai grazuti atviruka sumeistravai QUOTE(Loriete @ 2009 03 09, 14:39)
, tai sakai kritikos nepageidauji , nu ir nereikia as ir taip niekada nekritikuoju , o pagirti tikiuosi laidi , nu gerai jau gerai, nesikabinesiu, prie zodziu , labai simpatiskas LO susideliojo, labai popierius su tup arkliuku liuksiskas ir sakyciau man sil darbelis labai labai patinka , o jau panelyte .... tai sunku akis atitraukti
Agneja labai siltas atvirukas
Loriete o tavajy grozy tikiuosi greitai gyvai apciupineti Puikiai suzaidei su popierium Geles as myliu Ir dziugu, kad tu LT radai tiek grozybiu scrapui, tie medukai man naujiena
Loriete o tavajy grozy tikiuosi greitai gyvai apciupineti Puikiai suzaidei su popierium Geles as myliu Ir dziugu, kad tu LT radai tiek grozybiu scrapui, tie medukai man naujiena
AGNEJA, nu atvirukas tikrai labai pavykes, tas spalvinis derinys - saunuole.......
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 09, 17:55)
tai sakai kritikos nepageidauji , nu ir nereikia as ir taip niekada nekritikuoju, o pagirti tikiuosi laidi , nu gerai jau gerai, nesikabinesiu, prie zodziu, labai simpatiskas LO susideliojo, labai popierius su tup arkliuku liuksiskas ir sakyciau man sil darbelis labai labai patinka, o jau panelyte .... tai sunku akis atitraukti
Girti visuomet ne tik galima, bet ir butina Aciu Nors mano darbelis toli grazu nera toks kruopstus kaip tavieji darbeliai, dar yra ko mokytis
Aciu Mano visus darbelius puosia si panelyte Jei ne panelyte, tai kazi kaip ten su darbelio groziu butu
QUOTE(Tosk @ 2009 03 09, 18:15)
Aciu Smagu, kad nors kazka naujo galiu parodyti Beje, medukai is Senuku