Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 06, 23:05)
pavydziu 4u.gif ...kad man kas vaikus priziuretu 2 dienas is eiles...daugiau kaip 3 val. niekad nuo vaiku nebuvom atsiskyre per ....jau eina 4 metai (!)
Mano scrapinimas buna su peledom tarp 23 val --3 ryto blink.gif

Oho, bet tavo darbuose neatsispindi, kad darai pavargusi nuo dienos rutinos, taip velai, nakti. Matyt gerai atsipalaiduoji. As jau pasiruosiau daugeli nuotrauku - turesiu marias darbo su SB ax.gif
Gal kuri matete popieriu, rub-on ar dar ko nors su lektuvais, kelionem lektuvu ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 03 06, 14:19)
Geriausias komplimentas, ačiū  blush2.gif  Dabar gali prašyt ko nori, už tokį komplimentą viską padarysiu.  lotuliukas.gif

O tu atsargiai su tokiais posmais lotuliukas.gif Dar tikrai kazko uzsiprasysiu lotuliukas.gif

Siandien tiek gerybiu nusipirkau, kad jau taip nekantrauju vel scrapinti bigsmile.gif rolleyes.gif O dar per sita viesejima LT tokiu nuotraukyciu fainu pridariau, kad minciu lobynai galoje sukasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2009 03 06, 10:22)
Liutuka, sveika pagaliau islindus i dienos sviesa - saunuole 4u.gif Ir dar su tiek darbeliu  bigsmile.gif Norvegijos scraperiu gretos plateja  biggrin.gif Darbeliai tikrai grazus  wub.gif

Kadangi as labai reta viesnia norvegaiciu plepaluose, tai net nesusigriebiau, kad Liutuka sedi Norgej doh.gif Dziugu, kad musu daugeja ir Norgej thumbup.gif Bus linksma irgi meetus daryti thumbup.gif Jei nepaslaptis kuriam Norges karste sedi?

Loriete nu kaip ydomu, ka tu tokio prisipirkai Lietuvoj? Oi, meetinsimes sekancia savaite lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 03 06, 23:49)
Kadangi as labai reta viesnia norvegaiciu plepaluose, tai net nesusigriebiau, kad Liutuka sedi Norgej doh.gif Dziugu, kad musu daugeja ir Norgej thumbup.gif  Bus linksma irgi meetus daryti thumbup.gif Jei nepaslaptis kuriam Norges karste sedi?

4u.gif Esu Rogalande, Haugesunde. Iki Oslo net visi 400 km rolleyes.gif Toloka. Kartais pagalvoju, kad pas jus priemoniu mainai vyksta. Faina butu kuo nors pasikeisti ax.gif
As, Loriete, dar laukiu siuntinuko is hoby Panduro. Turejo atsiusti per savaite, o pasirodo tik po 3 gausiu... doh.gif Irgi savaim kaily netelpu, nes laukiu issvajotojos abeceles thumbup.gif ir kitu niekuciu.
Atsakyti
Ooooo... Haugesundas... Tolokai verysad.gif Bet kelias iki jo grazus wub.gif Esu buvusi viena karta, dar tada aplankiau sala Karmøy. Bet, gal kada y Oslo puse traukiat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 03 07, 00:08)
Ooooo... Haugesundas... Tolokai verysad.gif Bet kelias iki jo grazus wub.gif Esu buvusi viena karta, dar tada aplankiau sala Karmøy. Bet, gal kada y Oslo puse traukiat mirksiukas.gif

Tikrai grazus kelias smile.gif Ir Karmoy man labai prie sirdies wub.gif O i Osla, tiksliau per ji esam prasuke, kai su auto grizinejom i Haugesunda.
Oi nezinau kada dabar teks i ji uzsukt ir kokiais keliais. Nebent koki nebrangu B&B uzrodytumet savaitgaliui, tai gal ir susigundyciau atskrist bigsmile.gif

Einu scrabint wub.gif
Atsakyti
Kaip tylu cia... Kur nauji darbeliai? ax.gif
Manau, kad man reikia jusu patarimo. Jau pora paru kankinuosi su siuo nebaigtu darbeliu... Kuo uzpildyti ta rausva plota??? g.gif Kazka rasyti? klijuoti? nu neisivaizduoju net... Atrodo viska buvau uzdejus, bet niekas netiko... Gal kita akis ka patars? biggrin.gif
user posted image
user posted image

Cia naujas darbelis. Laukiu kritikos 4u.gif
http://picasaweb.goo...840957570366834
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutuka: 08 kovo 2009 - 17:37
QUOTE(Liutuka @ 2009 03 08, 16:30)
Kaip tylu cia... Kur nauji darbeliai?  ax.gif
Manau, kad man reikia jusu patarimo. Jau pora paru kankinuosi su siuo nebaigtu darbeliu... Kuo uzpildyti ta rausva plota???  g.gif Kazka rasyti? klijuoti? nu neisivaizduoju net... Atrodo viska buvau uzdejus, bet niekas netiko... Gal kita akis ka patars?  biggrin.gif

gal kils kokiu minciu smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 08, 19:21)
gal kils kokiu minciu  smile.gif

Dekoju, kaip visad mane gelbeji 4u.gif wub.gif Einu datos ieskot ax.gif
Atsakyti
Miglota, puikiai parodei ką kaip darytum drinks_cheers.gif Aš jau esu kažkada galvojusi, kad visai norėčiau taip padaryti, norėdama konkrečiai parodyti ką patart noriu, bet galvodavau, kad nepatiks merginom... O šiaip jau taip padarius kiekvienai po variantą ant kažkurios nebaigto darbo, galima prisirinkti kalną idėjų mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Miglota, kaip patarimą duot sugalvojai thumbup.gif Viskas aišku ir paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Miglota - saunu, puikiai parodei
Liutuke - man tai foto noretusi didesnes ir ne tokio pagrindo fone didelio. LO pagrindo spalva palyginus intensyvi ir nuobodi - ta pati spalva ir jos atspalviai.Gal detale kitokiu spalvu dek (kur Miglota uzpaise) g.gif
Atsakyti