Didžiulis dėkui už pagyrimus
Daug maloniau taip laimėt, nei kaip tada ... be konkurencijos
Labai džiaugiuosi kad ir jums patiko mano LO...
Gal kas kepa kokį darbelį ... Rodykitės greičiau
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 03, 14:19)
Didžiulis dėkui už pagyrimus
turiu iškeptą, bet...tingiu įkelti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 04, 02:05)
turiu iškeptą, bet...tingiu įkelti
kas cia dabar per tinginystes?
Na gerai, kol Scrapukė tingi, aš įkelsiu savąjį šviežiausią...
"Visi mes esame angelai, tik su vienu sparnu.
Norėdami skristi, turime apsikabinti."
LO padariau per porą val., kol dukriukas miegojo, tiesiog užėjo įkvėpimas pascrapinti. Minimaliai darbo, nes pats popierius labai gražus.
Pagrindą po nuotrauka patepliojau baltais akriliniais dažais, po to iškirpau ir pridėjau "raidelių" popierių. Tik jo originali spalva man netiko, tai aš pirma pablukinau ją baltais akriliniais dažais, o po to kraštus paryškinau aliejine kreidele ir apvedžiojau rudu rašikliu.
Nuotrauką papuošiau rubonais. Pavadinimas ir laikrodukas - rubonai. Sparneliai irgi rubonai.
Aprašymą - kelias eilutes - taip pat patepliojau akriliniais dažais ir pabraukiau su juoda aliejine kreidute.
Scrapindama patyriau kūrybos džiaugsmą, bet jei kam nors kažkas bado akis, būtinai parašykite, kas. Nes aš teigiamai vertinu konstruktyvią kritiką (ir mokausi).
"Visi mes esame angelai, tik su vienu sparnu.
Norėdami skristi, turime apsikabinti."
LO padariau per porą val., kol dukriukas miegojo, tiesiog užėjo įkvėpimas pascrapinti. Minimaliai darbo, nes pats popierius labai gražus.
Pagrindą po nuotrauka patepliojau baltais akriliniais dažais, po to iškirpau ir pridėjau "raidelių" popierių. Tik jo originali spalva man netiko, tai aš pirma pablukinau ją baltais akriliniais dažais, o po to kraštus paryškinau aliejine kreidele ir apvedžiojau rudu rašikliu.
Nuotrauką papuošiau rubonais. Pavadinimas ir laikrodukas - rubonai. Sparneliai irgi rubonai.
Aprašymą - kelias eilutes - taip pat patepliojau akriliniais dažais ir pabraukiau su juoda aliejine kreidute.
Scrapindama patyriau kūrybos džiaugsmą, bet jei kam nors kažkas bado akis, būtinai parašykite, kas. Nes aš teigiamai vertinu konstruktyvią kritiką (ir mokausi).
QUOTE(a Lua @ 2009 03 04, 08:40)
Nebado visai, labai idomus LO, as gal tik parasyma kitaip buciau dariusi, gal net ne ten sone ir ne ant patepliojimo baltai. NUotrauka
a Lua, man irgi niekas nekliūva. L.gražus darbas Nuotrauka iš tikrųjų nepaprastai graži
QUOTE(a Lua @ 2009 03 04, 07:40)
Na gerai, kol Scrapukė tingi, aš įkelsiu savąjį šviežiausią...
nu gi saunuole , koks fainuoliskas, man tai tie sparniukai , ir aplamai pati mintis labai labai
a Lua, man labai patinka raidelės po nuotrauka. Tarsi močiutės skrynioje ilgai pragulėjusios ... Man niekas nekliūva Darbelis puikus
Labai grazus darbelis, mielas ir siltas
Ačiū, merginos Tikrai malonu, kad ir jums patiko. Man nepaprastai svarbi jūsų nuomonė.
lauramama, o kaip būtent tu būtum dariusi aprašymą? Nes būtent jis man sukėlė abejonių, stumdžiau tai ten, tai šen, ne iš karto sugalvojau iškirpt eilutes.
aasta, dėkui, ši nuotrauka buvo iš tų, kurios neišprovokuoja gilesnių aprašymų, tiesiog graži ir tiek, tad ir norėjau scrapinti ką nors paprasto ir gražaus...
Linutuk, nu gi užsiauginom sparnus ir paskraidėm nuo Gedimino kalno
O, beje, Linutukas turi patobulinusi viena LO ir nerodo (Iš 1-gubo padarė 2-gubą). O aš negaliu neišduot, nes labai labai
Sanrita, Miglota, dėkui, raidelės ir rubonai iš Miglotos, be to, kai padariau šį LO, prisiminiau vieną žydrą Miglotos LO - irgi su raidelėm ir su rubonais. Kažkada jis man taip patiko, taip giliai įstrigo į atmintį, kad vis laukiau, kada ir aš galėsiu tas raideles panaudoti.
lauramama, o kaip būtent tu būtum dariusi aprašymą? Nes būtent jis man sukėlė abejonių, stumdžiau tai ten, tai šen, ne iš karto sugalvojau iškirpt eilutes.
aasta, dėkui, ši nuotrauka buvo iš tų, kurios neišprovokuoja gilesnių aprašymų, tiesiog graži ir tiek, tad ir norėjau scrapinti ką nors paprasto ir gražaus...
Linutuk, nu gi užsiauginom sparnus ir paskraidėm nuo Gedimino kalno
O, beje, Linutukas turi patobulinusi viena LO ir nerodo (Iš 1-gubo padarė 2-gubą). O aš negaliu neišduot, nes labai labai
Sanrita, Miglota, dėkui, raidelės ir rubonai iš Miglotos, be to, kai padariau šį LO, prisiminiau vieną žydrą Miglotos LO - irgi su raidelėm ir su rubonais. Kažkada jis man taip patiko, taip giliai įstrigo į atmintį, kad vis laukiau, kada ir aš galėsiu tas raideles panaudoti.
QUOTE(a Lua @ 2009 03 04, 14:27)
Na kas čia darosi? Scrapukė tingi savo naują grožį įkelti, Linutukė irgi užsislaptinusi
Sanrita, labai sveikinu su pirma vieta Labai grazus ziemiskas darbelis
a Lua, man labai patiko tavas darbelis... Jis toks siltas ir mielas Ir kartu savitas (bent jau man)
a Lua, man labai patiko tavas darbelis... Jis toks siltas ir mielas Ir kartu savitas (bent jau man)