Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

sanrita, az
Atsakyti
Scrap8, 4u.gif Puikios atostogos ir koralai, ir Dominika, ir vyrai thumbup.gif Ir basutes buvo tongue.gif 4u.gif

Supratau, kad ne man po 3 puslapiukus kurti... Pirmas dar puse bedos, o kiti du unsure.gif Ir kas man atrode tada lotuliukas.gif Dar nei vieno nesu sukurusi sviesiu paros metu. Todel kitu dvieju nerodysiu, o parodysiu tik pirmaji, irgi krikstynu tema wub.gif
http://picasaweb.goo...797734219798690
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 02 28, 11:56)
Scrap8,  4u.gif Puikios atostogos ir koralai, ir Dominika, ir vyrai  thumbup.gif Ir basutes buvo  tongue.gif  4u.gif
Supratau, kad ne man po 3 puslapiukus kurti... Pirmas dar puse bedos, o kiti du  unsure.gif Ir kas man atrode tada  lotuliukas.gif Dar nei vieno nesu sukurusi sviesiu paros metu. Todel kitu dvieju nerodysiu, o parodysiu tik pirmaji, irgi krikstynu tema  wub.gif

niu kaip grazu thumbup.gif labai patinka tos juosteles uzsiraiciusios..taip maciau ant digital scrap daroma biggrin.gif sauniai
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 02 28, 05:56)
Scrap8,  4u.gif Puikios atostogos ir koralai, ir Dominika, ir vyrai  thumbup.gif Ir basutes buvo  tongue.gif  4u.gif
Supratau, kad ne man po 3 puslapiukus kurti... Pirmas dar puse bedos, o kiti du  unsure.gif Ir kas man atrode tada  lotuliukas.gif Dar nei vieno nesu sukurusi sviesiu paros metu. Todel kitu dvieju nerodysiu, o parodysiu tik pirmaji, irgi krikstynu tema  wub.gif

paziurejau ir i kitus, sis geriausias tikrai thumbup.gif , bet man tas pirmas krikstynu (tam kuriam sakei pavadinima keisi) yra tobuliausias iki siol 4u.gif
Atsakyti
Balsuojame už konkursinius Čia
Atsakyti
Tosk bigsmile.gif thumbup.gif ar jau pradejai galvot nauja tema biggrin.gif manau, kad antros balsavimo dienos net neprireiks, saunuole, vienbalsiai thumbup.gif
nepriekaistingas darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 03 02, 07:50)
Tosk  bigsmile.gif  thumbup.gif  ar jau pradejai galvot nauja tema  biggrin.gif  manau, kad antros balsavimo dienos net neprireiks, saunuole, vienbalsiai  thumbup.gif
nepriekaistingas darbas  thumbup.gif

Tosk konkurse nedalyvavo ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Miglota, kaip Scrapuke jau atsake, as nedalyvauju konkurse. Nors dabar prisikapsciau prie nuotrauku, kuriu uztektu dvigubam, tai darysiu pagal konkurso schema 4u.gif

P.S. Pasibaigus konkursams mielosios prisipazinkit, kas kieno. O tai kartais visiskai nedasyla kieno koks darbas blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tosk ir Sanritos mergickos tokios panasios,kad labai lengva susimaisyti
As galvojau,kad ten Sanritos darbelis, bet paskui suabejojom ir nusprendem su Miglota,kad Tosk.
Bet kokiu atveju - darbas - tobulai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Oops biggrin.gif
Na nesvarbu kieno jis, svarbu labai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ir labai patiko tas LO wub.gif wub.gif wub.gif As paprastai as naudoju pastelines spalvas ax.gif
Atsakyti
Jau iš anksto sveikinu ,, Žimos skonis'' darbelio kūrėją 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jis tikrai gavosi be galo gražus ir įspūdingas. Beja jau ir balsai tai parodė.
Atsakyti