Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

va priminė viena draugė, kad ŠITAS man labai patinka biggrin.gif Nežinau, gal po kurios nors nuoroda slepiasi šis tinklaraštis, tai sorry, nes aš dar tik du peržiūrėjau, mano vėžliainetis mane pribaigs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 26, 18:00)
va priminė viena draugė, kad ŠITAS man labai patinka  biggrin.gif  Nežinau, gal po kurios nors nuoroda slepiasi šis tinklaraštis, tai sorry, nes aš dar tik du peržiūrėjau, mano vėžliainetis mane pribaigs   lotuliukas.gif

Prisipažinsiu kad Prisca buvo pirma scraperė kuri mane uždegė scrapui. Pirmas kelias savaites kaip prisijungiau prie 2peas, žiūrinėjau galerija, nieko ypatyngo, ir aptikau jos...nuvirtau blink.gif , žado netekau tiesiog ir pamenu pagalvojau "ir aš taip pat norėčiau išmokti". Ankstesni jos darbai buvo labai vintage stiliaus, bet po kelių metų darėsi vis labiau ryškesni, margesni,....nu perkrauta, bet visvien nesugebu atsižiūrėti wub.gif Jos mergytės tai tokios fainuooolės gražuolės, dar labiau puošia jos LO wub.gif

***O dabar įmesiu savo minimalistinį LO(kad nevirstų ši tema į plepalyną apie SB) mirksiukas.gif
Bandysiu plepėt ir scrapint biggrin.gif

user posted image

Pavadinimas: Bėglys "Escape Artist"
Adomo pirmos atostogos Dominikos Respublikoje....pasileido į vandenį lyg žuvis į namus biggrin.gif Tėvelis jį gaudė o jis kaip voverytė zig-zagu pasprukdavo...smagu buvo man fotografuoti.
Raudono biserio koralų šakos mano pačios suvertos, kiti karoliukai: kriauklytės, perlamutrinės žuvytės, ir jūros stikliukai tai suverti iš mano mėgiamiausių basučių kuriom ši kelionė buvo paskutinė verysad.gif (nukarpiau visus karoliukus nuo basučių...nesugebėjau su jom atsisveikinti...žn, aš nepagydoma lotuliukas.gif )

! 
Pedidelio formato nuotraukos bus ištrinamos !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 vasario 2009 - 22:22
Man labai patinka,kad tu neturi isikandusi vieno kazkokio stiliaus, o gali scrapinti visaip ir minimalistiskai ir ne. Ir visokiom temom. Tas su kasytem darbelis - fantastiskas ir mano galva labai atspindi to meto dvasia (man irgi pyne tetis kasas kai negaledavo mama, todel labai atgaivinai prisiminimus 4u.gif )
Sitas darbelis mane irgi kabina. Viskas suderinta ir subalansuota: spalvos tiksliai atkartoja foto. Svarbiausia,kad neperdaugiausiai pastangu ir detaliu,o efektas - stulbinantis thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, koks grožis wub.gif O dar tiek sentimentų - netgi basučių karoliukai doh.gif Ką jau kalbėti apie nuotraukų grožį. Į tokio dizaino darbelius negaliu atsižiūrėti. man tiesiog tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 27, 03:38)
Pavadinimas: Bėglys "Escape Artist"

kaip grazu thumbup.gif labai patiko detales thumbup.gif
...................

ir as pagalvojau del LO su gelem smile.gif taigi pas mane irgi berniukas, bet kazkaip vis iterpiu kokia gele doh.gif gaunasi gal siek tiek mergaitiski, daugiau romantiski rolleyes.gif bet dar vis pasiguodziu, kad kol dar screpinu kudikiskas nuotraukas, tai nera labai baisu ax.gif , taciau ateityje reikes persilauzt kazkaip doh.gif nu bet taip norisi tu gelyciu man lotuliukas.gif

....................

vakarykstis mano

user posted image

keliais sakiniais aprasymas cia
Atsakyti
Scrapuke, labai labai thumbup.gif

Agneja, sauniai darbuojiesi, tik gal siek tiek per daug to balto fono ax.gif
Atsakyti
Srap8 labai grazu! toks gan minimalistinis tvarkingas 4u.gif
Kaip raides 'escape' padarei? Spausdintos?

Agneja nelabai sakyciau isbaigta, truputi niurokas... blush2.gif ta balta erdve kazkaip reiketu uzpildyti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 02 26, 13:58)

Rodau praeitos nakties svieziena kriksto tema:

saunus LO..labai skiriasi nuo tavo anksciau rodytu bigsmile.gif na man irgi kliuna tas pavadinimas mirksiukas.gif bet greit ji pataisysi ir bus tobula thumbup.gif

QUOTE(Tosk @ 2009 02 26, 14:40)
O as nematau problemu kopijavime.

niu bet as ir rasiau, kad liftinimas nera blogai.. tik as nenoriu mirksiukas.gif gal kada reix pabandyt ax.gif

QUOTE(relija @ 2009 02 27, 00:00)
va priminė viena draugė, kad ŠITAS man labai patinka 

wow bigsmile.gif thumbup.gif nereali jos kuryba...

QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 27, 02:38)

***O dabar įmesiu savo minimalistinį LO

thumbup.gif wow bigsmile.gif niu jau kaip man tie koralai ir zuviukai pakibe..tiesiog super...ir apskritai visas LO superinis..o jau tie stampai"escape" ir kiti tos serijos, mane veza..jau seniai smailinu akis i juos

QUOTE(Agneja @ 2009 02 27, 09:03)

vakarykstis mano

labai thumbup.gif ir ta gelyte labiau kaip saulute, o ne gele thumbup.gif ir baltas pagrindas man tinka 4u.gif
Atsakyti
Scrapuke, puikus darbas, ypač daili ir puikiai sugalvota dekoratyvi juostą iš įvairių elementų apačioje thumbup.gif Labai man ji patinka thumbup.gif

Agnėja, iš ties baltas fonas tiesiog išnyksta, darbas atrodo ti ir susideda iš visų kitų detalių ir yra labai pailgas.... Galbūt kirpti tuos kraštus lauk, mažint baltos ir palikti tik tiek, kad taptų rėmu... arba tiesiog imti kitą fono popierių.... Kaip tau pačiai atrodo?
Atsakyti
dėkoju visom už komentarus 4u.gif
Kaip raides 'escape' padarei? Spausdintos?

Heidi Swapp acriliniai štampukai: tokių visa serija yra. Štampavau ir iškirpau mirksiukas.gif

Man labai patinka,kad tu neturi isikandusi vieno kazkokio stiliaus, o gali scrapinti visaip ir minimalistiskai ir ne. Ir visokiom temom.

Nu ir man taip patinka viską išbandyti ir neįsikąsti tik vieną stilių....bet, toks nepastovumas man labai kenkia siekiant ryšių su įvairia spauda...pastebėjau jie renka scraperes kurios turi savo braižą ir iš kart pastebimą unikalų stilių rolleyes.gif Jau eiliniai metai bandau save "atrasti", bet nerandu dar lotuliukas.gif

niu bet as ir rasiau, kad liftinimas nera blogai.. tik as nenoriu mirksiukas.gif gal kada reix pabandyt ax.gif

liftinimas yra thumbup.gif bet man niekad neiseina tiesiogiai kopijuoti--dažniausiai paiskolinu kokią labai gudrai atliktą detalę.

Agneja, sauniai darbuojiesi, tik gal siek tiek per daug to balto fono

kadangi nuotraukoj tokios buitinės tamsesnės spalvos, manau labiau būtų tikęs šviesiai rudas/smėlio spalvos pagrindas, o gal net ir žalias kadangi ta juostelė dabar tokia vieniša g.gif
Bet šypsena paperka ir nieko kito nesimato biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pastebejimus 4u.gif istiesu tai nera visiskai baltas tas fonas, jis truputi gelsvas rolleyes.gif bet tikrai gal geriau butu tamsesnis ax.gif o su ta zalia juostele bandziau atkartot kamuflezine skarele ant kaklo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 27 vasario 2009 - 17:35
Scrapuke, o šio darbelio spaudai nepaėmė g.gif Man jis labai neįprastas. Kai pirmą kart mačiau, savo neįprastumu, detalėmis, spalvomis, suderinamumu užbūrė. Mano manymu jis labai tiktų vasariniam leidiniui g.gif
Atsakyti