va priminė viena draugė, kad ŠITAS man labai patinka Nežinau, gal po kurios nors nuoroda slepiasi šis tinklaraštis, tai sorry, nes aš dar tik du peržiūrėjau, mano vėžliainetis mane pribaigs
QUOTE(relija @ 2009 02 26, 18:00)
va priminė viena draugė, kad ŠITAS man labai patinka Nežinau, gal po kurios nors nuoroda slepiasi šis tinklaraštis, tai sorry, nes aš dar tik du peržiūrėjau, mano vėžliainetis mane pribaigs
Prisipažinsiu kad Prisca buvo pirma scraperė kuri mane uždegė scrapui. Pirmas kelias savaites kaip prisijungiau prie 2peas, žiūrinėjau galerija, nieko ypatyngo, ir aptikau jos...nuvirtau , žado netekau tiesiog ir pamenu pagalvojau "ir aš taip pat norėčiau išmokti". Ankstesni jos darbai buvo labai vintage stiliaus, bet po kelių metų darėsi vis labiau ryškesni, margesni,....nu perkrauta, bet visvien nesugebu atsižiūrėti Jos mergytės tai tokios fainuooolės gražuolės, dar labiau puošia jos LO
***O dabar įmesiu savo minimalistinį LO(kad nevirstų ši tema į plepalyną apie SB)
Bandysiu plepėt ir scrapint
Pavadinimas: Bėglys "Escape Artist"
Adomo pirmos atostogos Dominikos Respublikoje....pasileido į vandenį lyg žuvis į namus Tėvelis jį gaudė o jis kaip voverytė zig-zagu pasprukdavo...smagu buvo man fotografuoti.
Raudono biserio koralų šakos mano pačios suvertos, kiti karoliukai: kriauklytės, perlamutrinės žuvytės, ir jūros stikliukai tai suverti iš mano mėgiamiausių basučių kuriom ši kelionė buvo paskutinė (nukarpiau visus karoliukus nuo basučių...nesugebėjau su jom atsisveikinti...žn, aš nepagydoma )
! | Pedidelio formato nuotraukos bus ištrinamos ! |
Man labai patinka,kad tu neturi isikandusi vieno kazkokio stiliaus, o gali scrapinti visaip ir minimalistiskai ir ne. Ir visokiom temom. Tas su kasytem darbelis - fantastiskas ir mano galva labai atspindi to meto dvasia (man irgi pyne tetis kasas kai negaledavo mama, todel labai atgaivinai prisiminimus )
Sitas darbelis mane irgi kabina. Viskas suderinta ir subalansuota: spalvos tiksliai atkartoja foto. Svarbiausia,kad neperdaugiausiai pastangu ir detaliu,o efektas - stulbinantis
Sitas darbelis mane irgi kabina. Viskas suderinta ir subalansuota: spalvos tiksliai atkartoja foto. Svarbiausia,kad neperdaugiausiai pastangu ir detaliu,o efektas - stulbinantis
Scrapuke, koks grožis O dar tiek sentimentų - netgi basučių karoliukai Ką jau kalbėti apie nuotraukų grožį. Į tokio dizaino darbelius negaliu atsižiūrėti. man tiesiog tobula
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 27, 03:38)
kaip grazu labai patiko detales
...................
ir as pagalvojau del LO su gelem taigi pas mane irgi berniukas, bet kazkaip vis iterpiu kokia gele gaunasi gal siek tiek mergaitiski, daugiau romantiski bet dar vis pasiguodziu, kad kol dar screpinu kudikiskas nuotraukas, tai nera labai baisu , taciau ateityje reikes persilauzt kazkaip nu bet taip norisi tu gelyciu man
....................
vakarykstis mano
keliais sakiniais aprasymas cia
Scrapuke, labai labai
Agneja, sauniai darbuojiesi, tik gal siek tiek per daug to balto fono
Srap8 labai grazu! toks gan minimalistinis tvarkingas
Kaip raides 'escape' padarei? Spausdintos?
Agneja nelabai sakyciau isbaigta, truputi niurokas... ta balta erdve kazkaip reiketu uzpildyti...
Agneja nelabai sakyciau isbaigta, truputi niurokas... ta balta erdve kazkaip reiketu uzpildyti...
QUOTE(Liutuka @ 2009 02 26, 13:58)
Rodau praeitos nakties svieziena kriksto tema:
saunus LO..labai skiriasi nuo tavo anksciau rodytu na man irgi kliuna tas pavadinimas bet greit ji pataisysi ir bus tobula
QUOTE(Tosk @ 2009 02 26, 14:40)
O as nematau problemu kopijavime.
niu bet as ir rasiau, kad liftinimas nera blogai.. tik as nenoriu gal kada reix pabandyt
QUOTE(relija @ 2009 02 27, 00:00)
va priminė viena draugė, kad ŠITAS man labai patinka
wow nereali jos kuryba...
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 27, 02:38)
***O dabar įmesiu savo minimalistinį LO
wow niu jau kaip man tie koralai ir zuviukai pakibe..tiesiog super...ir apskritai visas LO superinis..o jau tie stampai"escape" ir kiti tos serijos, mane veza..jau seniai smailinu akis i juos
QUOTE(Agneja @ 2009 02 27, 09:03)
vakarykstis mano
labai ir ta gelyte labiau kaip saulute, o ne gele ir baltas pagrindas man tinka
Scrapuke, puikus darbas, ypač daili ir puikiai sugalvota dekoratyvi juostą iš įvairių elementų apačioje Labai man ji patinka
Agnėja, iš ties baltas fonas tiesiog išnyksta, darbas atrodo ti ir susideda iš visų kitų detalių ir yra labai pailgas.... Galbūt kirpti tuos kraštus lauk, mažint baltos ir palikti tik tiek, kad taptų rėmu... arba tiesiog imti kitą fono popierių.... Kaip tau pačiai atrodo?
Agnėja, iš ties baltas fonas tiesiog išnyksta, darbas atrodo ti ir susideda iš visų kitų detalių ir yra labai pailgas.... Galbūt kirpti tuos kraštus lauk, mažint baltos ir palikti tik tiek, kad taptų rėmu... arba tiesiog imti kitą fono popierių.... Kaip tau pačiai atrodo?
dėkoju visom už komentarus
Heidi Swapp acriliniai štampukai: tokių visa serija yra. Štampavau ir iškirpau
Nu ir man taip patinka viską išbandyti ir neįsikąsti tik vieną stilių....bet, toks nepastovumas man labai kenkia siekiant ryšių su įvairia spauda...pastebėjau jie renka scraperes kurios turi savo braižą ir iš kart pastebimą unikalų stilių Jau eiliniai metai bandau save "atrasti", bet nerandu dar
liftinimas yra bet man niekad neiseina tiesiogiai kopijuoti--dažniausiai paiskolinu kokią labai gudrai atliktą detalę.
kadangi nuotraukoj tokios buitinės tamsesnės spalvos, manau labiau būtų tikęs šviesiai rudas/smėlio spalvos pagrindas, o gal net ir žalias kadangi ta juostelė dabar tokia vieniša
Bet šypsena paperka ir nieko kito nesimato
Heidi Swapp acriliniai štampukai: tokių visa serija yra. Štampavau ir iškirpau
Man labai patinka,kad tu neturi isikandusi vieno kazkokio stiliaus, o gali scrapinti visaip ir minimalistiskai ir ne. Ir visokiom temom.
Nu ir man taip patinka viską išbandyti ir neįsikąsti tik vieną stilių....bet, toks nepastovumas man labai kenkia siekiant ryšių su įvairia spauda...pastebėjau jie renka scraperes kurios turi savo braižą ir iš kart pastebimą unikalų stilių Jau eiliniai metai bandau save "atrasti", bet nerandu dar
niu bet as ir rasiau, kad liftinimas nera blogai.. tik as nenoriu mirksiukas.gif gal kada reix pabandyt ax.gif
liftinimas yra bet man niekad neiseina tiesiogiai kopijuoti--dažniausiai paiskolinu kokią labai gudrai atliktą detalę.
kadangi nuotraukoj tokios buitinės tamsesnės spalvos, manau labiau būtų tikęs šviesiai rudas/smėlio spalvos pagrindas, o gal net ir žalias kadangi ta juostelė dabar tokia vieniša
Bet šypsena paperka ir nieko kito nesimato
Aciu merginos uz pastebejimus istiesu tai nera visiskai baltas tas fonas, jis truputi gelsvas bet tikrai gal geriau butu tamsesnis o su ta zalia juostele bandziau atkartot kamuflezine skarele ant kaklo
Scrapuke, o šio darbelio spaudai nepaėmė Man jis labai neįprastas. Kai pirmą kart mačiau, savo neįprastumu, detalėmis, spalvomis, suderinamumu užbūrė. Mano manymu jis labai tiktų vasariniam leidiniui