Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

Aciu merginos 4u.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 04, 16:52)
Agneja: celofano ireminimas--tas efektas yra liux  thumbup.gif ...ar tu ten pergamentini popieriu naudojai?

taip, naudojau pergamentini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 02 04, 10:34)
ka gi darbuojames toliau ax.gif

Labai grazus darbelis bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 02 04, 08:34)
ka gi darbuojames toliau ax.gif

man labai sitas tavo darbelis..tas pilkas popierius kuris pats nera super grazuolis..cia atrodo idealiai..sukuria ta lietingos dienos niuruma thumbup.gif o jau su vellum'u tas remelis..super...saunuole thumbup.gif

QUOTE(Jenny. @ 2009 02 04, 12:27)
taigi nėra kaip parodyti ir ką scrapinti (neturiu fotoaparato, tad logiška - nėra nuotraukų) biggrin.gif  doh.gif  4u.gif

nu tu man pasakyk kaip galima gyventi be fotiko? g.gif as katik du paradviau..pasilikau kompakta ir dideli.. cool.gif nes anie jau metesi(seni).. bet juk siais laiakis fotikai nebebrangus ir visai ne prabanga..o jei per ebay..tai is vis easy peasy biggrin.gif
o gal turi is ko pasiskolinti fotika, kad nufotkintum viska ka esi priskrepinusi...nu smalsu gi mums blush2.gif biggrin.gif

o gal tu kaip ziurbutis, ne scrapini tik bendrauji? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 02 04, 18:56)
nu tu man pasakyk kaip galima gyventi be fotiko? g.gif as katik du paradviau..pasilikau kompakta ir dideli.. cool.gif  nes anie jau metesi(seni).. bet juk siais laiakis fotikai nebebrangus ir visai ne prabanga..o jei per ebay..tai is vis easy peasy biggrin.gif
o gal turi is ko pasiskolinti fotika, kad nufotkintum viska ka esi priskrepinusi...nu smalsu gi mums blush2.gif  biggrin.gif

o gal tu kaip ziurbutis, ne scrapini tik bendrauji? hihihi.gif

Tai matai, kad galima doh.gif Bet sunku.
Supranti, aš nenoriu pirkti muilinės. Aš fotografuoju. O veidrodiniai fotoaparatai tikrai kainuoja ne tiek kiek paprasti, vien kiek kainuoja pats Body, tada objektyvai ir t.t. ax.gif (atrodo ir aiškinau kodėl iki šiol neturiu, bet gal tiesiog manęs nepastebėjot? biggrin.gif ) Juk sakau, stengsiuosi jį įsigyti, kai tik galėsiu. Jūs neįsivaizduojat, kaip man be fotoaparato sunku unsure.gif
turėjau entuziastinį, vasarą pasiskolinusi, bet jis ne mano, todėl turėjau grąžinti rolleyes.gif
Aš suprantu, kad jums smalsu, pamatyti ką darau... 4u.gif Ir tikiu, kad pavargot čia klausyt, kad neturiu fotoaparato. Bet yra kaip yra.

Gal nereikėjo man pas jus apsilankyt, kol darbelių negaliu parodyti... blush2.gif

O šiaip, kad bent jau pamatytumėt mano stilių, galiu parodyti mano kurtą svetainės dizainą (kačių veislyno, dariau pagal užsakymą) . (va čia nuoroda į dizaino pavyzdį, kurį vasarą pritaikysiu svetainei ir pačią svetainę animuosiu Flashu. Pati svetainė čia, tik dar neatnaujinta http://www.stebuklas.com/cattery.htm ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny.: 04 vasario 2009 - 20:19
Jenny., sapnuosiu kates doh.gif laugh.gif
Gražiai kuri svetainę. smile.gif
Atsakyti
Naujo 10 konkurso tema ikelta cia...bent kas gali zaisti.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 05, 00:33)
Naujo 10  konkurso tema ikelta cia...bent kas gali zaisti.

Aciu Scrapukei, sveik.
O cia mano vakar vakaro rezultatas
http://public.fotki....arbeliai/6.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 05 vasario 2009 - 08:24
lauramama, rugiuose - tobulas LO wub.gif Taip prikausto žvilgsnį, negaliu atsižiūrėti wub.gif
Atsakyti
Lauramama, gražus darbelis thumbup.gif
Kaip tiksliai pasiuvinėta ...
Aš tik dar spoksau į siuvimo mašiną, bet bandyt ant LO bijau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 02 05, 08:22)
Aciu Scrapukei, sveik.
O cia mano vakar vakaro rezultatas
http://public.fotki....arbeliai/6.html
bigsmile.gif , aina sau koks fainuolis LO, po tavo pirmojo LO, na to konkursinio, kury is nieko padariai mirksiukas.gif jau taip laukiau kol tu rasi laiko uzsiimti skrepu ir ne veltui, dabar turiu kur akis paganyti, saunu thumbup.gif , tik gal gali truputi daugiau parasyti kaip ka dariai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Aciu aciu, merginos. Sita padariau greiciausiai, nes labai paprastas. Visas efektas-grazus popieriaus pagrindas is SITO RINKINIO
Viena krasta ispjausciau, o ant jo priklijavau ispjaustytus "swirls" labai norejau "panardint" nuotrauka i "rugiu lauka" , bet niekaip nesugebejau susikurt ir issipjauti rugiu varpos motyvo, tai pameciau-prisiuvau tokiu smilgu blush2.gif Daugiau net neturiu ka ir pridurti, labai paprastas LO
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2009 02 05, 09:39)
Lauramama, gražus darbelis  thumbup.gif
Kaip tiksliai pasiuvinėta ...
Aš tik dar spoksau į siuvimo mašiną, bet bandyt ant LO bijau  ax.gif

Del siuvimo tai nebijok, juk ant popieriaus lengviau nei ant medziagos.Is pradziu as pabandau ant panasiu storiu popieriu-atraizu visokias siules, tada nusipaisau ant LO su piestuku kur mazdaug siusiu ir kisu po adata, o tada, kad ir nukrypsi truputi nuo savo liniju - tai tik graziau gausis, nes net nerekia, kad viskas butu nulaizyta ir tikslu
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 02 05, 09:29)
labai paprastas LO

labai nepaprastas LO mirksiukas.gif tie pasiuvinejimai labai geri atrodo, ir drugelis labai grazus...o su kokiu aparaciuku iskirstas drugelis?
Atsakyti