Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 24, 22:21)
Namų darbai visom: įdomu man labai...pristatykite vieną---tik VIENĄ scraper'ę(į) kurios stilių emuliuojat - tą kuris jus labiausiai įkvėpia su nuoroda į galeriją. Labai smagu bus pamatyt koks SB stilius kiekvieną iš mūsų veža...

http://www.scrapping...hp?user_id=6079

tik nujauciu, kad nerodys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 02 24, 16:51)

jep nerodo verysad.gif gal ji SISTV turi galerija? koks jos nickas?gaila kad Norges forumai uzdari ir neprisiregistraves nieko nematysi...savo talentu nepasidalina moteriskes su pasauliu... verysad.gif
gal ir prisijungciau, bet net nzn nuo ko pradet registruotis,,,beviltiska rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 vasario 2009 - 01:10
Liutuka, sveika prisijungusi. Gražūs darbeliai. 4u.gif

Namų darbai biggrin.gif :
man l.l.l.patinka Ali Edwards
ir Veronica Jennings
Atsakyti
o as dar neturiu labiausiai patinkancio, as dar ieskau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pirmiausia Liutuka, sveika prisijungusi 4u.gif

Visų visų mergaičių darbukai superiniai. Po 4u.gif visoms.

Mano paskutiniu metu atrasta screperė Anne kurios darbeliai mane sužavėjo.
Atsakyti
as irgi dar ieskau smile.gif , bet siuo metu daugiausiai smirineju tarp prancuzaiciu nail.gif biggrin.gif
cia man patiko http://scrapotin.over-blog.com/
Atsakyti
Namų darbai:
Sunku nurodyti vieną ir tik vieną ... bet mane šiuo metu veža toks stilius:
Žiūrėti čia

Agneja ir tavo nuoroda patiko thumbup.gif

Atsakyti
***Merginos: įkėliau į blog'ą čia, straipsnį apie Spalvų Pagrindus ir jų panaudojimą SB...daugumai čia jau žinomi pagrindai, bet galbūt nors keliom iš jūsų pravers.
Atsakyti
Relija nuostabios knygutes thumbup.gif Manau jos puikiai tinka tokio pereinamo laikotarpio paaugliukams 4u.gif O ta ydeja su pasleptais laiskiukais wub.gif

Scrapuke puikia tema uzvedei thumbup.gif Man nepatinka Ali Edwards darbai, nes jie labiau atlieka kita funkcija (dienuorascio), jie man per "sausi". Miglotai pasirinkta screpere neturi blogo, tad kelis darbelius tik galima pamatyti vienos parduotuves bloge (pradeja bendradarbiauti su ta parduotuve).

As vis dar plesausi tarp neperkrauto stiliaus ir perkrauto. Cia kaip man nuotaika ta diena pasviecia. Bet jauciu, kad pradedu linkti y ta perkrautajy. Todel Daivukes ir Sanritos nuorodos man jau zinomos ir seniai issaugotos. Beje Sanritai patinkanti scrapere Nabon yra gelininke ir gana tituluota gelininke. Ji taip pat buvo isrinkta norvegaiciu forume DIVA 2008.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 25 vasario 2009 - 15:57
Nezinau, kazkaip net nekyla man abejoniu, kad pagrindinis ikvepejas, ideju generatoriu ir kuratorius yra ŠIS blog'as mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 25, 00:21)

Liutuka:
nu ir sparčiai darbuojiesi 4u.gif Numatau kad tapsi mūsų būsimoji Miglota blynu kepėja (kuri spėju dabar vėl kepa biggrin.gif
Neperseniausiai gavau tą patį popierių is DCWV Green stack (čia LT jau jo yra, ar iš JAV persisiuntei?) Patarimų daug, bet pristatymo, deibiuto darbeliai patarimų negaus  schmoll.gif ...tiktai pasakysiu kad SVEIKA PRISIJUNGUS 4u.gif  ir labai lauksim pataisymo---čia mano smalsumą patenkint jei ką mirksiukas.gif  mėgstu pamatyt kas tau pačiai kliuvo kad pataisei...
(komplimentas 4u.gif esate labai graži šeimynėlė)

Aciu blush2.gif
O del seimyneles... tai ten viskas susipyne, persipyne ir komplikuota, gerai, kad foto tai neuzfiksavo ax.gif

QUOTE(aasta @ 2009 02 25, 08:49)
Liutuka, sveika prisijungusi. Gražūs darbeliai.  4u.gif

Aciuks 4u.gif

QUOTE(daivuke76 @ 2009 02 25, 09:14)
Pirmiausia Liutuka, sveika prisijungusi  4u.gif

drinks_cheers.gif jungiuosi biggrin.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 25, 16:24)
daugumai čia jau žinomi pagrindai, bet galbūt nors keliom iš jūsų pravers.

thumbup.gif MAN thumbup.gif megstu "gryna" informacija.
Atsakyti
Idomu buvo paziureti i jusu nuorodas..ir pamatyti kas jus ikvepia..ale dabar galvoju, kad as neturiu tokio vieno ideju saltinio..kompe turiu didziausia folderi prikrauta LO..o kieno jie..neturiu zalio supratimo..reik lyst i SIS paziuret kieno man ten patinka lotuliukas.gif
sita moterele mane gerai ikvepia Just us
taip pat sitas Alexis

bet jei rimtai, nera tikslaus vieno ikvepejo..kartais buna, kad to zmogaus patinka tik pora darbu..o kito visi..tad dazniausiai renku LO ir dedu i folderi..kai reikia ikvepimo lendu ten ax.gif
Atsakyti