Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 23, 21:28)

cia jos 2peas galerija
jos braizas yra akvarele ir kasdieniniu niekuciu, atlieku, skiauteliu, panaudojimas scrapui.

idomu paziuret..bet saziningai prisipazinsiu tik keli darbai patiko..gal tiesiog ne mano stilius blush2.gif

Relija bigsmile.gif fanatstiski albumiukai..nerealiai wub.gif jau kokie abu faini ir tokie lengvi..tokie kad labai norisi pavartyt ir paciupinet wub.gif

Liutuka sveika prisijungus..aciu, kad ilgai nekankinai ir pasirodei biggrin.gif labai faini tavo darbukai..man labai patiko spalvos ir nuotrauku isdestymas thumbup.gif saunuole
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 02 24, 16:32)
Liutuka sveika prisijungus..aciu, kad ilgai nekankinai ir pasirodei biggrin.gif  labai faini tavo darbukai..man labai patiko spalvos ir nuotrauku isdestymas thumbup.gif  saunuole

Aciu... Esme tame, kad as pries darydama pirmus darbus neperskaiciau 10 SB taisykliu ax.gif Deliojau tol nuotraukas, kol mano akiai "patiko", na - ziurejosi.
Bet juos dar tobulinciau ir tobulinciau ax.gif
Atsakyti
Pirmiausiai, tai visoms po 4u.gif , jau kokiu geriu pridaret, grazu thumbup.gif
rodau ir as savo sviezuti, mini albuma, cia paziureti daugiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 02 24, 14:37)
Aciu... Esme tame, kad as pries darydama pirmus darbus neperskaiciau 10 SB taisykliu  ax.gif Deliojau tol nuotraukas, kol mano akiai "patiko", na - ziurejosi.
Bet juos dar tobulinciau ir tobulinciau  ax.gif

zinok mes visos cia su kiekvienu darbeliu tobulejam mirksiukas.gif

QUOTE(Agneja @ 2009 02 24, 17:16)
Pirmiausiai, tai visoms po  4u.gif , jau kokiu geriu pridaret, grazu  thumbup.gif

kox fainuoliskas.. thumbup.gif man labai patiko kad priesingam lape tox tik akcentas..nu labai fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 02 24, 19:16)
rodau ir as savo sviezuti, mini albuma, [url=http://agneja.blogspot.com/]cia

4u.gif Labai patiko tos detales. Gera "skonio" jausma turi thumbup.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 02 24, 19:26)
zinok mes visos cia su kiekvienu darbeliu tobulejam mirksiukas.gif

Va, siandien viena jau perdariau cool.gif tik reik nufotografuoti...
Atsakyti
Relija, užrašų knygutės thumbup.gif Man būtų gaila į tokias ką ir rašyt g.gif
Agneja, šauniai darbuojiesi mirksiukas.gif
Liutuka, nežinau ar jau rašiau - sveika prisijungus friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 02 24, 15:02)
Na... tada rodausi...
nu faini tie tavo pirmi blynai mirksiukas.gif
QUOTE(Agneja @ 2009 02 24, 18:16)
nu ka as galiu pasakyti, nu gi grazu bigsmile.gif , bet dar dadesiu kad davo tinklarastis mane knisa lotuliukas.gif , neleido komentaro palikti schmoll.gif as piktutis blush2.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 24, 14:02)
siulau Tim Holtz grungeboard. Viena is jo kolekciju turi visokiausiu dydziu kaukuoliu...

Tim Holtz ir man labai labai wub.gif , bet jie abu negali pakęsti visokių kaukolių, griaučių ir pan. dalykų. Vat kažkaip tai.
O dėl labiau paaugliškų, tai sugalvojau pasidaryti su jais po foto sesiją ir tada jau padarysiu rimtesnių albumėlių-užrašinių biggrin.gif

Liutuka
, na ką - debiutavai, sveika prisijungus ir kas tik neaišku - klausk, čia visada rasi merginų, kurėios turės atsakymų į visus klausimus mirksiukas.gif

Agnėja
, nu bet tu ir kepi blink.gif Man regis jau tuoj pradėsi vytis Miglotą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 24, 20:23)
bet dar dadesiu kad davo tinklarastis mane knisa lotuliukas.gif , neleido komentaro palikti schmoll.gif as piktutis blush2.gif

ramybes tiktai ramybes lotuliukas.gif
g.gif atrodo nuemus visus apribojimus komentatoriams, nu einu paziuret kas ten ne taip biggrin.gif nu bet as dar zalia biski ten, bet gal ka sumastysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 02 24, 21:18)
Liutuka, nežinau ar jau rašiau - sveika prisijungus  friends.gif

Ir as nepamenu doh.gif Vistiek aciu 4u.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 24, 21:23)
nu faini tie tavo pirmi blynai mirksiukas.gif

rolleyes.gif yra kur tobulet

QUOTE(relija @ 2009 02 24, 21:31)

Liutuka
, na ką - debiutavai, sveika prisijungus ir kas tik neaišku - klausk, čia visada rasi merginų, kurėios turės atsakymų į visus klausimus  mirksiukas.gif

wub.gif Aciuuuu
Atsakyti
idomu paziuret..bet saziningai prisipazinsiu tik keli darbai patiko..gal tiesiog ne mano stilius blush2.gif

Ashley stilius arba labai patinka arba visiskai ne smile.gif ...taip jau pastebejau forumuose...
Namų darbai visom: įdomu man labai...pristatykite vieną---tik VIENĄ scraper'ę(į) kurios stilių emuliuojat - tą kuris jus labiausiai įkvėpia su nuoroda į galeriją. Labai smagu bus pamatyt koks SB stilius kiekvieną iš mūsų veža...

Agnėja:
thumbup.gif minialbumas, labai suvienija atskirus puslapius kad panaudojai vienodas detales kaip tuos talonus. (bėja, aš turiu tokį talono štampą, berods Maya Road firmos, tik 3USD kainavo...nors pačiai atsispaudint gal pigiau)

Liutuka:
nu ir sparčiai darbuojiesi 4u.gif Numatau kad tapsi mūsų būsimoji Miglota blynu kepėja (kuri spėju dabar vėl kepa biggrin.gif
Neperseniausiai gavau tą patį popierių is DCWV Green stack (čia LT jau jo yra, ar iš JAV persisiuntei?) Patarimų daug, bet pristatymo, deibiuto darbeliai patarimų negaus schmoll.gif ...tiktai pasakysiu kad SVEIKA PRISIJUNGUS 4u.gif ir labai lauksim pataisymo---čia mano smalsumą patenkint jei ką mirksiukas.gif mėgstu pamatyt kas tau pačiai kliuvo kad pataisei...
(komplimentas 4u.gif esate labai graži šeimynėlė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 vasario 2009 - 23:22