Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

Labas visoms 4u.gif Dar pries gera menesi uzmetus aki i SB galvojau - tai ne man, as nesusirgsiu (ir taip sergu dekupazu, vilna, grafika lotuliukas.gif ). Ir ka... siai dienai jau iskepti keli "blynai" blush2.gif Tokie tokie... perkrauti (pradejau ir negalejau sustoti), tada kitas - super minimalus, kitas nesuderinama kose, o dar trims "kazko" truksta. O jau islaidauju doh.gif Ale man visko reikia... blush2.gif
Bandysiu rasti laiko ir cia - paganyti akis i jusu kuriama grozi ir pastabas thumbup.gif (O kai busiu pasiruosusi, pasirodysiu blush2.gif )
Atsakyti
O čia bachurėlio. Pirmą kartą realiai supratau, kad nemoku konkrečiai vyriško darbo padaryti g.gif Nelabai aš patenkinta tuo kas gavosi, bet užtat dabar žinau ko turiu pasimokyti....Plius pabaigusi darbą apgalvojau ką jis mėgsta daryti.... reik manyt greitu laiku dar vieną darysiu lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

va, psio
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 02 23, 17:55)
Labas visoms  4u.gif Dar pries gera menesi uzmetus aki i SB galvojau - tai ne man, as nesusirgsiu (ir taip sergu dekupazu, vilna, grafika  lotuliukas.gif ). Ir ka... siai dienai jau iskepti keli "blynai"  blush2.gif Tokie tokie... perkrauti (pradejau ir negalejau sustoti), tada kitas - super minimalus, kitas nesuderinama kose, o dar trims "kazko" truksta. O jau islaidauju  doh.gif Ale man visko reikia...  blush2.gif
Bandysiu rasti laiko ir cia - paganyti akis i jusu kuriama grozi ir pastabas  thumbup.gif (O kai busiu pasiruosusi, pasirodysiu  blush2.gif )

Sveika, tai jeigu jau kelis blynus kepei-- nors nepilnai dakeptus, reiskia padarei scrapa ir privalai mums pasirodyt mirksiukas.gif cia niekas nesikandzios...visas naujokes siltai priimam 4u.gif
relija: man Dovydo pats paciausias thumbup.gif ..nepaprastas tas Bind-it-all padaras ane?...nors man tokia manija viska susegti neuzejo kai isigyjau biggrin.gif lotuliukas.gif
--o tokiu metaliniu grandineliu tag'iukams prisegti as labai daug nusikabinu nuo kelniu/dzinsu etikeciu mirksiukas.gif Taip pat pirkau visa maisiuka ju, skirtingu metalo atspalviu...
--matau uz baksa panaudojai dryzuota MM popieriu thumbup.gif tinka
--kas ten do metaline detale paskutinej foto?
***nuostabios dovanos, isivaizduoju ju zavesi bigsmile.gif
Atsakyti
Relija, norėčiau ir aš tokios tetos 4u.gif l.l.l.gražu. wub.gif gaila net kažką į tokį albumą peckiot. wub.gif
Atsakyti
relija,nu as nuosirdziai galiu prisipazint ant viso svieto blush2.gif blush2.gif nu man tavo darbai visi tokie nu wub.gif wub.gif wub.gif nu as esu pati paciausia gerbeja tavuju darbu wub.gif ir spalvos ir papaisymai ir visos detalytes wub.gif

Scrapuke pries tai minejo Ashley, as taip pat dievinu jos darbus, nes jos ranka ispiestos detales,taip graziai ir naturaliai "isipaiso" thumbup.gif

niu o del naminiu priemoniu,tai savo ruoztu galeciau priminti fimo modelina smile.gif or ir spec priemoniu nereikia pirkti.Reikia tureti keliu spalvu fimo ir orkaite "palaikancia" temperatura 110 laipsniu.Niu o kociojimui stiklaini tikrai rasim kiekviena namie smile.gif tokiu budu galima pasigaminti ivairiaspalviu saguciu,gelyciu,juosteliu zodziu tik turek fantazijos thumbup.gif
Atsakyti
nu va, vakar pasirodo per anksti kompa isjungiau doh.gif , cia Relija kad pasistenge tokiu groziu prikrauti bigsmile.gif , kad as likau be zado, eisiu kiba is pavydo koki naga nusigrauzti ar ka lotuliukas.gif , plem reiks eiti pas tave i atsipalaidavimo kursus, kad galeciau patobulinti savo SB ygudzius, o tai dabar su tuo savo kruopstumu kartais persistengiu doh.gif ir i vartelius ne visada pataikau rolleyes.gif

Liutuka tai gi nekankink musu bigsmile.gif rodykis rodykis mirksiukas.gif
Atsakyti
relija - NEREALIAI !!!!! truksta zodziu kaip viskas grazu...

Liutuka ir Bounty - sveikos prisijungusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif - labai smalsu bus pamatyti Jusu prisistatyma su darbeliais... ax.gif
Atsakyti
relija, matau, tu visai neskausmingai pratini dukterėčią prie kitų spalvų wink.gif thumbup.gif Palikai rožinių elementų, švelniai violetinių... Įsimylėjau šią knygelę... wub.gif Nepaprastai patiko! Berniukiška irgi be galo faina, o mergaitiška labai žavi, bet ne per saldi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, labai labai ačiū ax.gif 4u.gif
Man kažkaip ta berniukiška vis vien nelabai kažkokia... Šį kartą tiks, bet dabar būtinai noriu padaryti ir šiek tiek rimtesnes, nes jiems jau po trylika bus, įtariu šias knygutes dar priims, bet kitą kartą teks jau ne tokias vaikiškas daryti lotuliukas.gif

Scrapuke, ten apačioje karinis laivas ir dar tankas yra, aš juos gavau iš Remini kai pirkau iš jos tą aparatėlį eye-letsėm įkalt... Kažkaip vis nepanaudodavau, tai čia puikiai suėjo biggrin.gif
O Bind-it-all turbūt taip ir vadinasi, nes viską kas po ranką pakliūna susegiau lotuliukas.gif , dabar jau apsiraminau, nagrinėju Silhouette'ą

aasta
, kad ir tu pati gražių albumėlių moki padaryti, jau gi turėjom progą įsitikinti mirksiukas.gif O peckioti tai jiems ne bėda, jie ir pr mirksiukas.gif draskis labai greitai, pasikeis tuos gražius popierius į ką nors ko patys neturi lotuliukas.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 24, 09:43)
as esu pati paciausia gerbeja tavuju darbu wub.gif ir spalvos ir papaisymai ir visos detalytes 
savo ruoztu galeciau priminti fimo modelina

Eik tu sau ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif niu jau ačiū labai, kažkaip smagu tikrai smagu ax.gif
O dėl modelino tai jau nusipirkau pora spalvų bandysiu prisidaryti kokių sagiukų bigsmile.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 24, 09:45)
eisiu kiba is pavydo koki naga nusigrauzti ar ka  , plem reiks eiti pas tave i atsipalaidavimo kursus, kad galeciau patobulinti savo SB ygudzius, o tai dabar su tuo savo kruopstumu kartais persistengiu ir i vartelius ne visada pataikau

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O aš eisiu pas tave į kruopštumo kursus drinks_cheers.gif

a Lua
, aš gi kaip tik atseit labai rožinę dariau, kad kuo greičiau nuo jos mergužėlė atšoktų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 24 vasario 2009 - 12:27
Sveikos, merginos, nesilankiau keleta dieneliu cia, tai siandien atsidariusi tik akis ispuciau bigsmile.gif tiek zavingu darbeliu sukuret wub.gif
Miglota, Josephin, aLua, Linutukas, Relija thumbup.gif wub.gif 4u.gif

taip pat labas sakau Liutukai ir Bounty 4u.gif

Sanrita, geru naujienu parasei apie juoda spalva... thumbup.gif drabuziuose ji man pati paciausia... o ir dar tinka... ir jokios depresijos ji man nekelia mirksiukas.gif

Atsakyti
berniukiška vis vien nelabai kažkokia... Šį kartą tiks, bet dabar būtinai noriu padaryti ir šiek tiek rimtesnes, nes jiems jau po trylika bus, įtariu šias knygutes dar priims, bet kitą kartą teks jau ne tokias vaikiškas daryti lotuliukas.gif

Jei bus 13 tai tikrai reikes labiau rimtesnio: ir spalvu bei siuzeto -niolikmeciai tikrai manau nenori "baby" pasteliniu spalvu...siulau Tim Holtz grungeboard. Viena is jo kolekciju turi visokiausiu dydziu kaukuoliu...dar su baltu crackle dazais ir sendinimu thumbup.gif gautusi. Taip pat labai daug rastuoto popieriaus yra su "Rock 'N Roll " Motyvais pastaruoju laiku (ziureciau i Creative Imagination firmos)....Isivaizduoju toki mini albuma paaugusiam berniuksciui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 24, 08:44)
Sveika, tai jeigu jau kelis blynus kepei-- nors nepilnai dakeptus, reiskia padarei scrapa ir privalai mums pasirodyt mirksiukas.gif  cia niekas nesikandzios...visas naujokes siltai priimam 4u.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 24, 10:45)
Liutuka tai gi nekankink musu  bigsmile.gif  rodykis rodykis mirksiukas.gif

QUOTE(Lawrute @ 2009 02 24, 12:23)
Liutuka ir Bounty - sveikos prisijungusios 4u.gif  4u.gif  4u.gif  - labai smalsu bus pamatyti Jusu prisistatyma su darbeliais... ax.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 02 24, 13:45)
taip pat labas sakau Liutukai ir Bounty  4u.gif

Sanrita, geru naujienu parasei apie juoda spalva...  thumbup.gif drabuziuose ji man pati paciausia... o ir dar tinka... ir jokios depresijos ji man nekelia  mirksiukas.gif

Aciu uz silta priemima ax.gif 4u.gif
Na... tada rodausi...
http://picasaweb.goo...487635723450962

Atsakyti