Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

Josephin, man kuo toliau, tuo labiau tavo scrapai patinka wub.gif

O aš vakar turėjau deadline - auklėtoja paprašė, kad į darželį atneštume aplankalą vaiko piešiniams ir kitiems darbeliams sudėti... MB atidavė savo seną lagaminėlį, bet aš nusprendžiau jį dekoruoti, kad būtų mergaitiškas... blush2.gif

user posted image

Čia galima pažiūrėti didesnes foto ir kaip lagaminėlis atrodė anksčiau: biggrin.gif

http://public.fotki....irusas/scrapai/
Atsakyti
a Lua, kokia puiki idėja thumbup.gif Lagaminėlis labai labai gražus. Įtariu auklėtoja apšalus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 23 vasario 2009 - 10:58
QUOTE(a Lua @ 2009 02 23, 10:28)
O aš vakar turėjau deadline - auklėtoja paprašė, kad į darželį atneštume aplankalą vaiko piešiniams ir kitiems darbeliams sudėti... MB atidavė savo seną lagaminėlį, bet aš nusprendžiau jį dekoruoti, kad būtų mergaitiškas...  blush2.gif
oho koks fainas lagaminiukas gavosi bigsmile.gif , nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir ka cia be pridesi mirksiukas.gif
Atsakyti
puikus segtuvas mirksiukas.gif
Atsakyti
a Lua, puikiai sugalvojai. l.gražiai gavosi. wub.gif O rimtai, kaip auklėtoja reagavo?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 02 23, 09:12)
Josephin, man tavo darbelis  thumbup.gif
O juoda spalva viena iš mano mėgstamiausių  mirksiukas.gif (šiuo metu)
Ir LO juodame žiūrisi puikiai.
p.s. šviežią straipsnį apie juodą spalvą garderobe skaičiau ... pasirodo tik vieni teigiami atsiliepimai ...

aciu mergaites uz pagyrimus..
o ka jei mano garderobe isvis nera juodos g.gif

QUOTE(a Lua @ 2009 02 23, 09:28)
Josephin, man kuo toliau, tuo labiau tavo scrapai patinka  wub.gif

O aš vakar turėjau deadline - auklėtoja paprašė, kad į darželį atneštume aplankalą vaiko piešiniams ir kitiems darbeliams sudėti... MB atidavė savo seną lagaminėlį, bet aš nusprendžiau jį dekoruoti, kad būtų mergaitiškas...  blush2.gif

aciu blush2.gif
niu kox fainas lagaminiukas..kaip graziia..ir nuotrauka nereali wub.gif thumbup.gif o kaip aukletoja sureagavo? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes!!!

Visai netycia uzejau i jusu foruma - sudomino negirdetas zodis. Pradzioj nelabai supratau kame cia tas "azartas" ir isejau.
Po kurio laiko pastebejau, kad klijuodama nuotraukas vis bandau kazkaip dar pagrazinti, po to pastebejau kad nuolat visur ieskau idomesniu detaliu ir supratau kad pati to nenoredama uzsikreciau doh.gif doh.gif doh.gif
Dabar vis ieskau minuteles kad paskaityti apie SB, paziureti darbeliu, padelioti savas... Mano pradzia dar visai "nuline" - keli lipdukai-paveiksliukai-kaspinukai... Bet kaip visko norisi doh.gif O ir nepigiai visos tos daleles kainuoja doh.gif
Gal galesit pasidalinti patirtim kuo galima butu pakeisti kai kurias detales? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū už komplimentus wub.gif Dukrytei smagu bet ką gaminti blush2.gif O dar kai ji man "padeda", tai išvis... ax.gif Nors drugelius ji iš tikrųjų jau išmoko iškirsti. thumbup.gif

Auklėtoja, tiesą sakant, nesuprato, kad čia aš pati klijavau. biggrin.gif Ji paėmė lagaminėlį neįsižiūrėjusi, jai net į galvą neatėjo, kad kažkas žaidžia su tokiais dalykais. biggrin.gif Sako, užrašysiu vardą. Aš sakau, nereikia, nes jau pati užrašiau. Ji pažiūrėjo: "Oho, kaip gražiai užrašėte!" biggrin.gif Nu gal rytoj pakomentuos.... O gal ir ne... biggrin.gif

Bounty, nemažai papuošimų galima pasigaminti iš to, ką rasi namie, buityje. Pvz., gėlyčių galima pridaryti iš įvairių medžiagų skiautelių, iš popieriaus... Sagutes ir pan. kai kurios merginos "kepasi" namie iš fimo ir pan. wink.gif Kai kas netgi savo basutes scrapui naudoja. biggrin.gif Išlaisvink fantaziją ir kurk... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2009 02 23, 13:11)
Sveikutes!!!

Visai netycia uzejau i jusu foruma -  sudomino negirdetas zodis. Pradzioj nelabai supratau kame cia tas "azartas" ir isejau.
Po kurio laiko pastebejau, kad klijuodama nuotraukas vis bandau kazkaip dar pagrazinti, po to pastebejau kad nuolat visur ieskau idomesniu detaliu ir supratau kad pati to nenoredama uzsikreciau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Dabar vis ieskau minuteles kad paskaityti apie SB, paziureti darbeliu, padelioti savas... Mano pradzia dar visai "nuline" - keli lipdukai-paveiksliukai-kaspinukai... Bet kaip visko norisi doh.gif  O ir nepigiai visos tos daleles kainuoja  doh.gif
Gal galesit pasidalinti patirtim kuo galima butu pakeisti kai kurias detales? blush2.gif

sveika, junkis drasiau..o del ligos..patikek..uzkreciama ir dar kaip..o kuo toliau tuo labiau nepagydoma lotuliukas.gif o del medziagos kurimui..na labai daug ka galima ir is buities panaudot..bet aisku smagu naudot ir spec.SB reikmenis..
QUOTE(a Lua @ 2009 02 23, 13:23)
Merginos, ačiū už komplimentus  wub.gif  Dukrytei smagu bet ką gaminti  blush2.gif  O dar kai ji man "padeda", tai išvis...  ax.gif  Nors drugelius ji iš tikrųjų jau išmoko iškirsti.  thumbup.gif

Auklėtoja, tiesą sakant, nesuprato, kad čia aš pati klijavau.  biggrin.gif  Ji paėmė lagaminėlį neįsižiūrėjusi, jai net į galvą neatėjo, kad kažkas žaidžia su tokiais dalykais.  biggrin.gif  Sako, užrašysiu vardą. Aš sakau, nereikia, nes jau pati užrašiau. Ji pažiūrėjo: "Oho, kaip gražiai užrašėte!"  biggrin.gif  Nu gal rytoj pakomentuos.... O gal ir ne...  biggrin.gif

Bounty, nemažai papuošimų galima pasigaminti iš to, ką rasi namie, buityje. Pvz., gėlyčių galima pridaryti iš įvairių medžiagų skiautelių, iš popieriaus... Sagutes ir pan. kai kurios merginos "kepasi" namie iš fimo ir pan. wink.gif Kai kas netgi savo basutes scrapui naudoja.  biggrin.gif  Išlaisvink fantaziją ir kurk...  wub.gif

niu kokia aukletoja nepastabi..nemato kiek cia darbelio ideta..et jau tie paprasti SB mnaijos nesugadinti zmones.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir as pasirodysiu su savo paskutines minutes darbeliu, siandien dukrele i gimtadieni pakviesta, del mazosios esu prirakinta gripo grandinemis prie namu ir nenupirkau dovanos doh.gif , teks pinigelius dovanoti, nusprendziau kad jai jau taip gavosi tai tegu nors graziai bus jie supakuoti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
O LINUTUKE, kaip graziai, ir mergaitiskai pagaminai vokeli, Svarbiausiai is pradziu net nesupratau, kad cia vokelis....... ax.gif Tik paskaiciusi tavo komentara, supratau.......... LIUKS wub.gif wub.gif wub.gif

O kaip sveikateles? gal jau geriau?
Atsakyti
p.s. šviežią straipsnį apie juodą spalvą garderobe skaičiau ... pasirodo tik vieni teigiami atsiliepimai ...

o ka jei mano garderobe isvis nera juodos g.gif

mano garderobe irgi nera juodos...ne visiem ji tinka prie kolorito...mane taip isbalina kad atrodau "lavoniska", o tamsiai ruda--tai mano juoda mirksiukas.gif

a Lua: aha prie ko darbuojiesi bigsmile.gif smagu kad panaudoji SB sugebejimus Ajos kasdieninius daiktelius papuosti--o man svarbiau, kaip regavo Aja? ar ji supranta ir sureiksmina kad jai cia mama spec papuose?
ir as pasirodysiu su savo paskutines minutes darbeliu, siandien dukrele i gimtadieni pakviesta, del mazosios esu prirakinta gripo grandinemis prie namu ir nenupirkau dovanos doh.gif , teks pinigelius dovanoti, nusprendziau kad jai jau taip gavosi tai tegu nors graziai bus jie supakuoti blush2.gif

Gerai sugalvojai pascrapinai atviruka kai esi prirista namuose...sveikatos dukriukui 4u.gif
Bounty, nemažai papuošimų galima pasigaminti iš to, ką rasi namie, buityje. Pvz., gėlyčių galima pridaryti iš įvairių medžiagų skiautelių, iš popieriaus... Sagutes ir pan. kai kurios merginos "kepasi" namie iš fimo ir pan. wink.gif Kai kas netgi savo basutes scrapui naudoja. biggrin.gif Išlaisvink fantaziją ir kurk... wub.gif

lotuliukas.gif ....... ax.gif blush2.gif
as uz naminiu priemoniu vartojima...gali pradeti su akvarele padazyt ant akvareles popieriaus vietoj spec. SB popieriaus, namines sagas susirinkti, o jei turi kokia mociute turincia senu sagu tai "pasiblatink", juosteles, nertiniai, geles silkines (nebutinai firmines), ir t.t
*as buvau nupirkus suneliui kojnes kurios buvo suverztos tokiais mini Puma brendo savarzelem...ismeciau, o paskui grizau "isgelbeti" is siuksliu...pagalvojau kad kaip berniukam tai gali tikti prie sportiniu LO....nepagydoma as doh.gif
Atsakyti