Josephin, man kuo toliau, tuo labiau tavo scrapai patinka
O aš vakar turėjau deadline - auklėtoja paprašė, kad į darželį atneštume aplankalą vaiko piešiniams ir kitiems darbeliams sudėti... MB atidavė savo seną lagaminėlį, bet aš nusprendžiau jį dekoruoti, kad būtų mergaitiškas...
Čia galima pažiūrėti didesnes foto ir kaip lagaminėlis atrodė anksčiau:
http://public.fotki....irusas/scrapai/
a Lua, kokia puiki idėja Lagaminėlis labai labai gražus. Įtariu auklėtoja apšalus
QUOTE(a Lua @ 2009 02 23, 10:28)
O aš vakar turėjau deadline - auklėtoja paprašė, kad į darželį atneštume aplankalą vaiko piešiniams ir kitiems darbeliams sudėti... MB atidavė savo seną lagaminėlį, bet aš nusprendžiau jį dekoruoti, kad būtų mergaitiškas...
oho koks fainas lagaminiukas gavosi , nu ir ka cia be pridesi
puikus segtuvas
a Lua, puikiai sugalvojai. l.gražiai gavosi. O rimtai, kaip auklėtoja reagavo?
QUOTE(Sanrita @ 2009 02 23, 09:12)
Josephin, man tavo darbelis
O juoda spalva viena iš mano mėgstamiausių (šiuo metu)
Ir LO juodame žiūrisi puikiai.
p.s. šviežią straipsnį apie juodą spalvą garderobe skaičiau ... pasirodo tik vieni teigiami atsiliepimai ...
O juoda spalva viena iš mano mėgstamiausių (šiuo metu)
Ir LO juodame žiūrisi puikiai.
p.s. šviežią straipsnį apie juodą spalvą garderobe skaičiau ... pasirodo tik vieni teigiami atsiliepimai ...
aciu mergaites uz pagyrimus..
o ka jei mano garderobe isvis nera juodos
QUOTE(a Lua @ 2009 02 23, 09:28)
Josephin, man kuo toliau, tuo labiau tavo scrapai patinka
aciu
niu kox fainas lagaminiukas..kaip graziia..ir nuotrauka nereali o kaip aukletoja sureagavo?
Sveikutes!!!
Visai netycia uzejau i jusu foruma - sudomino negirdetas zodis. Pradzioj nelabai supratau kame cia tas "azartas" ir isejau.
Po kurio laiko pastebejau, kad klijuodama nuotraukas vis bandau kazkaip dar pagrazinti, po to pastebejau kad nuolat visur ieskau idomesniu detaliu ir supratau kad pati to nenoredama uzsikreciau
Dabar vis ieskau minuteles kad paskaityti apie SB, paziureti darbeliu, padelioti savas... Mano pradzia dar visai "nuline" - keli lipdukai-paveiksliukai-kaspinukai... Bet kaip visko norisi O ir nepigiai visos tos daleles kainuoja
Gal galesit pasidalinti patirtim kuo galima butu pakeisti kai kurias detales?
Visai netycia uzejau i jusu foruma - sudomino negirdetas zodis. Pradzioj nelabai supratau kame cia tas "azartas" ir isejau.
Po kurio laiko pastebejau, kad klijuodama nuotraukas vis bandau kazkaip dar pagrazinti, po to pastebejau kad nuolat visur ieskau idomesniu detaliu ir supratau kad pati to nenoredama uzsikreciau
Dabar vis ieskau minuteles kad paskaityti apie SB, paziureti darbeliu, padelioti savas... Mano pradzia dar visai "nuline" - keli lipdukai-paveiksliukai-kaspinukai... Bet kaip visko norisi O ir nepigiai visos tos daleles kainuoja
Merginos, ačiū už komplimentus Dukrytei smagu bet ką gaminti O dar kai ji man "padeda", tai išvis... Nors drugelius ji iš tikrųjų jau išmoko iškirsti.
Auklėtoja, tiesą sakant, nesuprato, kad čia aš pati klijavau. Ji paėmė lagaminėlį neįsižiūrėjusi, jai net į galvą neatėjo, kad kažkas žaidžia su tokiais dalykais. Sako, užrašysiu vardą. Aš sakau, nereikia, nes jau pati užrašiau. Ji pažiūrėjo: "Oho, kaip gražiai užrašėte!" Nu gal rytoj pakomentuos.... O gal ir ne...
Bounty, nemažai papuošimų galima pasigaminti iš to, ką rasi namie, buityje. Pvz., gėlyčių galima pridaryti iš įvairių medžiagų skiautelių, iš popieriaus... Sagutes ir pan. kai kurios merginos "kepasi" namie iš fimo ir pan. Kai kas netgi savo basutes scrapui naudoja. Išlaisvink fantaziją ir kurk...
Auklėtoja, tiesą sakant, nesuprato, kad čia aš pati klijavau. Ji paėmė lagaminėlį neįsižiūrėjusi, jai net į galvą neatėjo, kad kažkas žaidžia su tokiais dalykais. Sako, užrašysiu vardą. Aš sakau, nereikia, nes jau pati užrašiau. Ji pažiūrėjo: "Oho, kaip gražiai užrašėte!" Nu gal rytoj pakomentuos.... O gal ir ne...
Bounty, nemažai papuošimų galima pasigaminti iš to, ką rasi namie, buityje. Pvz., gėlyčių galima pridaryti iš įvairių medžiagų skiautelių, iš popieriaus... Sagutes ir pan. kai kurios merginos "kepasi" namie iš fimo ir pan. Kai kas netgi savo basutes scrapui naudoja. Išlaisvink fantaziją ir kurk...
QUOTE(*Bounty* @ 2009 02 23, 13:11)
Sveikutes!!!
sveika, junkis drasiau..o del ligos..patikek..uzkreciama ir dar kaip..o kuo toliau tuo labiau nepagydoma o del medziagos kurimui..na labai daug ka galima ir is buities panaudot..bet aisku smagu naudot ir spec.SB reikmenis..
QUOTE(a Lua @ 2009 02 23, 13:23)
Merginos, ačiū už komplimentus Dukrytei smagu bet ką gaminti O dar kai ji man "padeda", tai išvis... Nors drugelius ji iš tikrųjų jau išmoko iškirsti.
niu kokia aukletoja nepastabi..nemato kiek cia darbelio ideta..et jau tie paprasti SB mnaijos nesugadinti zmones..
ir as pasirodysiu su savo paskutines minutes darbeliu, siandien dukrele i gimtadieni pakviesta, del mazosios esu prirakinta gripo grandinemis prie namu ir nenupirkau dovanos , teks pinigelius dovanoti, nusprendziau kad jai jau taip gavosi tai tegu nors graziai bus jie supakuoti
O LINUTUKE, kaip graziai, ir mergaitiskai pagaminai vokeli, Svarbiausiai is pradziu net nesupratau, kad cia vokelis....... Tik paskaiciusi tavo komentara, supratau.......... LIUKS
O kaip sveikateles? gal jau geriau?
O kaip sveikateles? gal jau geriau?
o ka jei mano garderobe isvis nera juodos g.gif
mano garderobe irgi nera juodos...ne visiem ji tinka prie kolorito...mane taip isbalina kad atrodau "lavoniska", o tamsiai ruda--tai mano juoda
a Lua: aha prie ko darbuojiesi smagu kad panaudoji SB sugebejimus Ajos kasdieninius daiktelius papuosti--o man svarbiau, kaip regavo Aja? ar ji supranta ir sureiksmina kad jai cia mama spec papuose?
ir as pasirodysiu su savo paskutines minutes darbeliu, siandien dukrele i gimtadieni pakviesta, del mazosios esu prirakinta gripo grandinemis prie namu ir nenupirkau dovanos doh.gif , teks pinigelius dovanoti, nusprendziau kad jai jau taip gavosi tai tegu nors graziai bus jie supakuoti blush2.gif
Gerai sugalvojai pascrapinai atviruka kai esi prirista namuose...sveikatos dukriukui
Bounty, nemažai papuošimų galima pasigaminti iš to, ką rasi namie, buityje. Pvz., gėlyčių galima pridaryti iš įvairių medžiagų skiautelių, iš popieriaus... Sagutes ir pan. kai kurios merginos "kepasi" namie iš fimo ir pan. wink.gif Kai kas netgi savo basutes scrapui naudoja. biggrin.gif Išlaisvink fantaziją ir kurk... wub.gif
.......
as uz naminiu priemoniu vartojima...gali pradeti su akvarele padazyt ant akvareles popieriaus vietoj spec. SB popieriaus, namines sagas susirinkti, o jei turi kokia mociute turincia senu sagu tai "pasiblatink", juosteles, nertiniai, geles silkines (nebutinai firmines), ir t.t
*as buvau nupirkus suneliui kojnes kurios buvo suverztos tokiais mini Puma brendo savarzelem...ismeciau, o paskui grizau "isgelbeti" is siuksliu...pagalvojau kad kaip berniukam tai gali tikti prie sportiniu LO....nepagydoma as