As noriu paprasyti, kad Scrapuke darbeli,kuri spaudai dave su rudeniu iekltu merginom kurios netures zurnalo, parodyti. As tai tiesiog abstulbusi.
O, Miglota, tai nesiliauja stebinusi, nors ne, as visai nenustebau,kad jin gabi tokius gerius daryti. Super darbas ir as labai patenkinta, kad toki popieriu irgi turesiu
Miglota , nu sitas LO is visu tavo darytu pats paciausias , netekau zado todel nesugebu komentuoti , bet is tiesu nera cia ka komentuoti, toks fainuoliskas, o jau pati nuotrauka tai tokia prikaustanti, ziureciau ir ziureciau ex enu dar karta paspoksosiu
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 20, 09:53)
kokios firmos sis popierus?
atradau....
As noriu paprasyti, kad Scrapuke darbeli,kuri spaudai dave su rudeniu iekltu merginom kurios netures zurnalo, parodyti. As tai tiesiog abstulbusi.
Tai jau gavot "101 Ekspertu Patarimai"??? a Lua gaus velnių kad man nepranešė ..aš jau pradėjau pergyventi kad užkliuvo siuntinys...o gal kitur matei šį žurnalą?
Dėkui už komplimentą ...man tas LO irgi labai brangus, bet pagrinde dėl nuotraukų, o ne parinktu SB detaliu....
Ikelti pageidauju visa savo portfolio kuri siunciau CK {ne po užraktu slapstytis}...parodysiu visus kuriuos pridaviau ir tu kuriu neuzprase...norejau viska vienu kartu ikelti, o ne po viena ...tik dar negavau OK is CK viešinti...
Aciu , mergaites
Fiskars firmos Heidi Grace popierius, Midnight Kisses serija
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 20, 15:53)
kokios firmos sis popierus?
Fiskars firmos Heidi Grace popierius, Midnight Kisses serija
Miglota, popierius ir foto prikausto žvilgsnį.
Scrapuke, aš net pavakarieniaut su dukryte normaliai negalėjau ... taip kniedėjo viską išanalizuot žurnaluose.
Jei leisi pasisakysiu kokie patiko labiausiai
1. Grow happy 2. Autumn Whisper 3. I Catch Light
Pirmieji du ypač
Nerašysiu daugiau, nes suprantu kaip turi būti neįdomu kitoms, negalinčioms tavo darbeliais pasidžiaugti. Bet kokiu atveju, žurnale yra gerų perliukų.
Scrapuke, aš net pavakarieniaut su dukryte normaliai negalėjau ... taip kniedėjo viską išanalizuot žurnaluose.
Jei leisi pasisakysiu kokie patiko labiausiai
1. Grow happy 2. Autumn Whisper 3. I Catch Light
Pirmieji du ypač
Nerašysiu daugiau, nes suprantu kaip turi būti neįdomu kitoms, negalinčioms tavo darbeliais pasidžiaugti. Bet kokiu atveju, žurnale yra gerų perliukų.
Miglota nerealus darbas
Scrapuke, aš irgi nuo rudens apšalau. Tik vakar iš a Lua pasiėmiau žurnalą.
Oi oi oi, kie darbų Jau nebespėju visų išgirti, vž - super darbuojatės, darbai nuostabūs, ir noriu greičiau pasiimti žurnalus su scrapukės darbais, tikiuosi, kad trečiadienį jau juos turėsiu
QUOTE(LT saulele @ 2009 02 19, 12:25)
čia profilaktiškai visose temose iš eilės sudeda tokias žinutes, kad priminti nespaminti, o ne dėl kažko konkretaus, tiesiog per rankdarbių skyrelį Irmulia visur prasinešė , nes reikia prižiūrėti savo valdas tinkamai ...
Visiškai teisingai nes pastaruoju metu kažko padaugėjo taisyklių pažeidimų SM rankdarbių forume tad jaučiam pareigą profilaktiškai jas gražiai priminti
QUOTE(lauramama @ 2009 02 19, 12:38)
But smagiau,kad irmulia pas mus gristu, uzleido, seniai jau ka ir berase. IRMULIA, kuku
Grįšiu, grįšiu (tik jau norėtųsi nebetuščiomis ), tik pastaruoju metu toks kaip vadinasi "nekalbadienis" gal ilgai tęsiasi
Na va... Cia tiek darbu, kad teko susirasyti, kad ko nepamirsciau pagirti
Linutukai - labai siltas dvigubas LO, labai patiko uzuolaidu mintis. Kaip kai kuri rase - tarsi leistum zvilgteleti y jusu svente
Josephin nuostabus kalendorius Pilnas ideju
Lauramama, tarsi matau juoka tavo LO Kodel jis tau kliuna?
Miglota kad jau uzsisviestavo Visi puikus Labai patiko lasiukai ir kaip panaudojai paskutiniojo LO popieriu Nors man mintyse ysicementaves tavo LO su pluksnom (jy labai noresiu kada nukopinti )
Scrapuke ir darbuojas is peties Visi darbai labai skirtingi ir puikus. Bet velgi... Esu beviltiskai ysimilejusi jos LO su LT pajurio kopomis
Sanrita siltas rudeninis LO Saguciu prisiuvimas atrodo nerealiai Gal kada irgi panaudosiu ta minti
Mano scrapas buvo truputy pastriges... Praeita 7dieny mb uzsieme su maze, kad as galeciau paskrepinti... Ir zakon podlasti - pasibaige klijai... ir net keliu rusiu Bet vakar apsirupinau ir vel gaminu LO. Tik reiks prisiverst nupaveiksluot
Linutukai - labai siltas dvigubas LO, labai patiko uzuolaidu mintis. Kaip kai kuri rase - tarsi leistum zvilgteleti y jusu svente
Josephin nuostabus kalendorius Pilnas ideju
Lauramama, tarsi matau juoka tavo LO Kodel jis tau kliuna?
Miglota kad jau uzsisviestavo Visi puikus Labai patiko lasiukai ir kaip panaudojai paskutiniojo LO popieriu Nors man mintyse ysicementaves tavo LO su pluksnom (jy labai noresiu kada nukopinti )
Scrapuke ir darbuojas is peties Visi darbai labai skirtingi ir puikus. Bet velgi... Esu beviltiskai ysimilejusi jos LO su LT pajurio kopomis
Sanrita siltas rudeninis LO Saguciu prisiuvimas atrodo nerealiai Gal kada irgi panaudosiu ta minti
Mano scrapas buvo truputy pastriges... Praeita 7dieny mb uzsieme su maze, kad as galeciau paskrepinti... Ir zakon podlasti - pasibaige klijai... ir net keliu rusiu Bet vakar apsirupinau ir vel gaminu LO. Tik reiks prisiverst nupaveiksluot
tosk, ko nesigyrei, kad gelytes pirkai.. super gera kaina gavai
QUOTE(Miglota @ 2009 02 21, 15:04)
tosk, ko nesigyrei, kad gelytes pirkai.. super gera kaina gavai
Turbut zvengsi is tos gelyciu istorijos.... Norvegaiciu forume pamaciau, kad viena forumiete pasidziauge radusi pigiu gelyciu ebay. Na ir visoms prisireike. Parasiau pardavejui klausima apie pasto islaidas (niekada neperku neisitikinusi kad visas salygas zinau) ir tik stebiu kaip mazeja gelyciu kiekiai, o is pardavejo vis jokio atsakymo (pardavejas is JAV). Na taip ir nuejau gultis negavusi atsakymo. Bet taip ir nesugebejau uzmigti. Pagaliau sulaukiau atsakymo.... 4val ryto Ir puoliau pirkti O toliau isgaravo is galvos, pries pora dienu gavau paketa Tada ylindau pasiziureti ar dar jas vis parduoda. Pasirodo buvo dar partija ymetes O as kaip durne ta nakty prie kompo sedejau