ka gi darbuojames toliau
Man labai patinka sitas tavo darbelis. Ir toks efektas gerai isgautas, atrodo, kad vaikas kyso is celofano Prie detaliu nekibsiu
ka gi darbuojames toliau
...man labai patinka spalvinis srendimas ir visi pratrynimai, po zvaigzdutem bei to taskuoto popieriau nublukinimas - galima uzuosti lietu...
...sauniai padirbeta...
Agneja, su kuo tokiu baltu paterliojai? Atrodo efektingai ir visas LO gražus
oj aciu
paterliojau su akriliniais dazais
paterliojau su akriliniais dazais
Agnėja, gražus darbas. Nuotraukos įrėminimas - įdomus sprendimas. Atrodo, lyg pratęstas vežimėlis
Agneja, saunus darbelis Man irgi labai patiko nuotraukos pratesimas ireminimu - puikiai sugalvojai Ir nors niekad nebuciau pagalvojus, bet tas pilkas fonas labai gerai atrodo
Relija, laikas scrapint tai jau seniai , bet kol per diseri neperlipsiu, visi mano rankdarbiavimai ir kitokie 'meniniai pasireiskimai' grieztai pristabdyti
Na, nebent koks laisku swapas bus ar keliaujantis albumas pasirodys - cia isimtys, kurioms netaikoma taisykle
Relija, laikas scrapint tai jau seniai , bet kol per diseri neperlipsiu, visi mano rankdarbiavimai ir kitokie 'meniniai pasireiskimai' grieztai pristabdyti
Na, nebent koks laisku swapas bus ar keliaujantis albumas pasirodys - cia isimtys, kurioms netaikoma taisykle
Agneja, liuks darbelis o ypac tas kampas su nuotraukyte
QUOTE(relija @ 2009 02 03, 22:24)
Tai gal pabandyk ką nors padaryti ir parodyti
taigi nėra kaip parodyti ir ką scrapinti (neturiu fotoaparato, tad logiška - nėra nuotraukų)
QUOTE(Agneja @ 2009 02 04, 09:34)
ka gi darbuojames toliau
nu puikus vaizdelis kaip viskas graziai ziurisi, nu tikrai
Agneja, pasikartosiu ... detalės, spalvos
Man patinka labai
Tikrai šaunus darbelis.
Man patinka labai
Tikrai šaunus darbelis.
Agneja: celofano ireminimas--tas efektas yra liux ...ar tu ten pergamentini popieriu naudojai?
***dekui visom kurios sudalyvavo konkurse...darbeliai tobuleja su kiekvienu konkursu
***dekui visom kurios sudalyvavo konkurse...darbeliai tobuleja su kiekvienu konkursu