Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

ka gi darbuojames toliau ax.gif

user posted image

Atsakyti
Man labai patinka sitas tavo darbelis. Ir toks efektas gerai isgautas, atrodo, kad vaikas kyso is celofano smile.gif Prie detaliu nekibsiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 04 vasario 2009 - 09:37
ka gi darbuojames toliau 

...man labai patinka spalvinis srendimas ir visi pratrynimai, po zvaigzdutem bei to taskuoto popieriau nublukinimas - galima uzuosti lietu...

...sauniai padirbeta... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 04 vasario 2009 - 10:27
Agneja, su kuo tokiu baltu paterliojai? Atrodo efektingai ir visas LO gražus wub.gif
Atsakyti
oj aciu 4u.gif

paterliojau su akriliniais dazais ax.gif
Atsakyti
Agnėja, gražus darbas. Nuotraukos įrėminimas - įdomus sprendimas. Atrodo, lyg pratęstas vežimėlis 4u.gif
Atsakyti
Agneja, saunus darbelis thumbup.gif 4u.gif Man irgi labai patiko nuotraukos pratesimas ireminimu - puikiai sugalvojai 4u.gif Ir nors niekad nebuciau pagalvojus, bet tas pilkas fonas labai gerai atrodo bigsmile.gif

Relija, laikas scrapint tai jau seniai doh.gif , bet kol per diseri neperlipsiu, visi mano rankdarbiavimai ir kitokie 'meniniai pasireiskimai' grieztai pristabdyti unsure.gif
Na, nebent koks laisku swapas bus ar keliaujantis albumas pasirodys - cia isimtys, kurioms netaikoma taisykle blush2.gif
Atsakyti
Agneja, liuks darbelis thumbup.gif o ypac tas kampas su nuotraukyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 03, 22:24)
Tai gal pabandyk ką nors padaryti ir parodyti  bigsmile.gif

taigi nėra kaip parodyti ir ką scrapinti (neturiu fotoaparato, tad logiška - nėra nuotraukų) biggrin.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 02 04, 09:34)
ka gi darbuojames toliau ax.gif
nu puikus vaizdelis thumbup.gif kaip viskas graziai ziurisi, nu tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Agneja, pasikartosiu ... detalės, spalvos thumbup.gif
Man patinka labai mirksiukas.gif
Tikrai šaunus darbelis.
Atsakyti
Agneja: celofano ireminimas--tas efektas yra liux thumbup.gif ...ar tu ten pergamentini popieriu naudojai?

***dekui visom kurios sudalyvavo konkurse...darbeliai tobuleja su kiekvienu konkursu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti