Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

aciu visom 4u.gif sis blynas is tiesu labai aprastas.. vis svajoju kazka nepaprasto islauzt, bet nesigauna man blush2.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 02 17, 15:48)
Labai fainuoliskas darbelis. Klausyk, reiks pridaryt LO paliekant vietos aprasymams ir kviestis Tave i pagalba, kaip tu toki dailyrasti islauzei?

tu irgi gali islauzt su siluetu dar ne tokiu biggrin.gif
Atsakyti
Josephin, o tu galvok, kad ten taip turi buti mirksiukas.gif As nepastebejau pavyzdziui irnesakyk.gif
Atsakyti
Miglota, darbelis labai mielas ... Nuotraukos viską pasako thumbup.gif

Atsakyti
dar vienas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Miglota: man sis labai labai thumbup.gif ...toks minimalistiskas bet nieko per mazai nei per daug...
o tie stikliukai tai spec SB pritaikyta (koki epoksidiniai?),ar cia gal stikliniai --tie kuriuos deda i vaza kad geles pastatyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 vasario 2009 - 00:20
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 17, 23:18)
Miglota: man sis labai labai thumbup.gif ...toks minimalistiskas bet nieko per mazai nei per daug...
o tie stikliukai tai spec SB pritaikyta (koki epoksidiniai?),ar cia gal stikliniai --tie kuriuos deda i vaza kad geles pastatyt?

aciu, is taves visada labai malonu girdet komplimentus mirksiukas.gif

stikliukai ne SB, jie buvo vaiku hobby rinkiny, bet as privatizavau juos blush2.gif panasus i tuos, kur det i vaza, tik gal siek tiek skaidresni, nes skirti ant ju piesti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 18 vasario 2009 - 00:54
Miglota, labai faini darbeliai wub.gif ir iš kur pas tave tiek gražių idėjų g.gif
labai šauniai visos panelytės darbuojasi thumbup.gif nieko, kol kas pavarvinsiu seilę, o paskui kad kursiu kad kursiu... kai sveikata pasitaisys blush2.gif
Atsakyti
labai geros spalvos thumbup.gif o man labai rupi tas "tinklas pukuotas" po nuotraukom, is ko jis?
Atsakyti
Miglota, naujasis LO labai labai gražus wub.gif tie skaidrūs burbuliai tai atrodo thumbup.gif Lyg vandens lašai užtiškę. 4u.gif
Atsakyti
o man labai rupi tas "tinklas pukuotas" po nuotraukom, is ko jis?

gal cia ir SB pritaikyta, bet va... pirmos pagalbos dezutej turiu identiska binta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 vasario 2009 - 08:27
QUOTE(lauramama @ 2009 02 18, 06:45)
labai geros spalvos  thumbup.gif  o man labai rupi tas "tinklas pukuotas" po nuotraukom, is ko jis?

cia specialus sb popierius, bikubene pirkau, tik nerandu parodyt.. a4 formato tinkliukas..
Atsakyti
Miglota, thumbup.gif Man irgi labai patiko "vandens lašai" thumbup.gif ir kaip panaudojai tinklelį! Labai fainas LO! Aš kai pasižiūriu į tavo mažylį, vis pagalvoju, kad tokiam nuostabiam vaikui turbūt ir "blynai" turėtų lengvai keptis... wub.gif Tavo mažasis Įkvėpėjas, ane?... wub.gif
Atsakyti