Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

aciu mergaites, 4u.gif
Lauramama, man irgi patinka, tik idomu, prie ko tie burbulai, bet nuotrauka tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 02 13, 16:22)
aciu mergaites,  4u.gif
Lauramama, man irgi patinka, tik idomu, prie ko tie burbulai, bet nuotrauka tai  thumbup.gif

juoko, garso bangos burbulai...man tinka thumbup.gif
Atsakyti
Dar iškepiau blyną šį vakarą....Šviežutis šviežutėlis blynas
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 15, 11:11)

Labai grazu. Ryskios spalvos. Linksmai atrodo. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, tavo darbeliai vis nenustoja manęs stebinti thumbup.gif
Kai kurios detalės ... tiesiog neįtikėtina ...
Kad ir saulė g.gif gėlė prisiūta geltonais siūlais ir pratęsti spinduliai thumbup.gif
Aš sužavėta 4u.gif

Atsakyti
Agnėja, Josephin, Lauramama, Scrapuke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Puikūs darbai, visų savaip, super thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif wub.gif Dekui Editukas12, Sanrita ir relija,, ir tom merginom kurios blog'e paliko komentarus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif wub.gif Dekui Editukas12, Sanrita ir relija, ir tom merginom kurios blog'e paliko komentarus.
Atsakyti
4u.gif wub.gif Dekui Editukas12, Sanrita ir relija, ir tom merginom kurios blog'e paliko komentarus.
Atsakyti
Scrap8, ir vel grazus grazus darbelis doh.gif lotuliukas.gif Man tai labai patinka, kad tavo darbukai visi tokie spalviskai ir stilistiskai ivairus bei skirtingi wub.gif

Lauramama, man irgi patiko burbulai 4u.gif thumbup.gif Nematau nieko netinkamo, nereikalingo, negrazaus jame g.gif biggrin.gif

Agneja, liuks 4u.gif thumbup.gif

Josephin, nu negaliu atsigrozet biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 16 vasario 2009 - 14:33
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 15, 09:11)

labai fainas LO..palikau komentara bloge mirksiukas.gif
Atsakyti

Linutukas, Agnėja, Josephin, Lauramama, Scrapuke - labai labai grazus darbeliai... labai labai labai..
Atsakyti