QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 12, 07:20)
***Mano
NAUJAS BLYNAS...o gal tiksliau sakyt šviežias blynas
labai grazus LO..as palikau komentara bloge
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 12, 11:30)
nu rodausi ir as su paskutiniu LO,
linutuk..fantastiska
labai fainos uzuolaidos..man primine kaip vaikystej zaisdavom teatra..ir darydavom toki mini teatra is kokios kartono dezes ir atitraukdavom uzuolaidas vaidinimui..cia panasiai..likau suzaveta..
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 02 12, 11:45)
pribrendau scrapinancioms merginoms klausimui (cia jokiu buda ne kritika!): klausykit, pvz, visus aprasymus ir pan. rasant lietuviu kalba, ar jums nekliuna, kad visokie tagiukai, kortelytes ir kitokie uzrasiukai yra dgs. anglu kalba
man visiskai nekliuna..
gal del to, kad gyvenu UK ir kasdien vartoju ta kalba..ir net namie jau kaikuriuos daiktus vadinam angliskai..man kartais lietuviu kalba uzkliuna..ne taip graziai skamba kaip noreciau..
bet jos niekada neatsizadesiu..
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 13, 06:49)
Dar vieną LO įkėliau
Čia, blog'e {paraše} aprašymas (nepamenu ar kam rodžiau?...tai buvo atmestinukas kurio nesiunčiau į HOF konkursą)
man labai idomus sis LO..prisipazinsiu ne iskart supratau, kad tai karuna..man atrode, kad karaliskas simbolis-herbas..jei butum ji ireminus i koki "skyda" ar pan. tikriaus ir kiti butu suprate..bet kiek daug darbo ideta..ar nenusivylei, kad neusprato zmones? as buciau jauciu nusivylis..
bet saunuole tu..
QUOTE(Agneja @ 2009 02 13, 09:02)
as irgi dar viena padariau, kazkoks keistas gavosi
faunulis LO..tox paprastutis..man gal biski kliuna, kad viena nuotrauka su pagrindu, o kita ne..bet gal cia taip turejo but..ir visai nekliuna tie angliski zodeliai..man priduoda smagumo
na ir as turiu ka idet..pabaigiau savo kalendoriu..cia mano "kriksto" darbas
skirtas surasyt draugu gimtadiunius, kad nebutu pamirsti