Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 13, 08:49)
rolleyes.gif Dar vieną LO įkėliau Čia, blog'e {paraše} aprašymas (nepamenu ar kam rodžiau?...tai buvo atmestinukas kurio nesiunčiau į HOF konkursą)

Koks mielas karaliukas wub.gif Man l.gražus darbelis. O dėl karūnos - tai vos atsidariusi tavąjį puslapį ir pamačiusi naująjį LO pagalvojau, kokią didingą karūną uždėjai. thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif , tikrai paglostete mano sirduke tokiais mielais komentarais blush2.gif
Atsakyti
as irgi dar viena padariau, kazkoks keistas gavosi g.gif gal per mazai rastuoto popieriaus, ar del tu anglisku uzrasu, ,kuriuos pabandziau iterpti g.gif smile.gif

user posted image
Atsakyti
nu plem kaip susnervinau, rasiau rasiau, o kompas eme ir pasikore doh.gif , einu dar karta rasysiu
Agneja
labai fainuoliskos nuotraukos, labai nuotaika pakeliancios, o pats Lo, ka as zinau paprastutis, bet man tokie ir patinka, gal tik tas geletas popierius nesiziuri, nu bet cia gi man taip atrodo ax.gif , kitiems kaip tik gal jis grazus pasirodys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 12, 07:20)
***Mano NAUJAS BLYNAS...o gal tiksliau sakyt šviežias blynas g.gif

labai grazus LO..as palikau komentara bloge mirksiukas.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 12, 11:30)
nu rodausi ir as su paskutiniu LO,

linutuk..fantastiska 4u.gif bigsmile.gif labai fainos uzuolaidos..man primine kaip vaikystej zaisdavom teatra..ir darydavom toki mini teatra is kokios kartono dezes ir atitraukdavom uzuolaidas vaidinimui..cia panasiai..likau suzaveta.. wub.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 02 12, 11:45)
pribrendau scrapinancioms merginoms klausimui (cia jokiu buda ne kritika!): klausykit, pvz, visus aprasymus ir pan. rasant lietuviu kalba, ar jums nekliuna, kad visokie tagiukai, kortelytes ir kitokie uzrasiukai yra dgs. anglu kalba

man visiskai nekliuna.. biggrin.gif gal del to, kad gyvenu UK ir kasdien vartoju ta kalba..ir net namie jau kaikuriuos daiktus vadinam angliskai..man kartais lietuviu kalba uzkliuna..ne taip graziai skamba kaip noreciau.. blush2.gif bet jos niekada neatsizadesiu..

QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 13, 06:49)
rolleyes.gif Dar vieną LO įkėliau Čia, blog'e {paraše} aprašymas (nepamenu ar kam rodžiau?...tai buvo atmestinukas kurio nesiunčiau į HOF konkursą)

man labai idomus sis LO..prisipazinsiu ne iskart supratau, kad tai karuna..man atrode, kad karaliskas simbolis-herbas..jei butum ji ireminus i koki "skyda" ar pan. tikriaus ir kiti butu suprate..bet kiek daug darbo ideta..ar nenusivylei, kad neusprato zmones? as buciau jauciu nusivylis.. ax.gif bet saunuole tu.. 4u.gif

QUOTE(Agneja @ 2009 02 13, 09:02)
as irgi dar viena padariau, kazkoks keistas gavosi

faunulis LO..tox paprastutis..man gal biski kliuna, kad viena nuotrauka su pagrindu, o kita ne..bet gal cia taip turejo but..ir visai nekliuna tie angliski zodeliai..man priduoda smagumo thumbup.gif

na ir as turiu ka idet..pabaigiau savo kalendoriu..cia mano "kriksto" darbas blush2.gif
skirtas surasyt draugu gimtadiunius, kad nebutu pamirsti biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
faunulis LO..tox paprastutis..man gal biski kliuna, kad viena nuotrauka su pagrindu, o kita ne..bet gal cia taip turejo but..ir visai nekliuna tie angliski zodeliai..man priduoda smagumo thumbup.gif

Tai daroma kad akcentuoti pagrindine nuotrauka jeigu abi tokio pacio dydzio,,,taip ir turejo but. Man sis LO labai labai thumbup.gif . Viskas taip zaisminga, nesulaizyta perfekcionizmu...man miela. Rastuotas popierius gal mergaitiskas, bet ta oranzine labai tinka prie oranzines kedes.
na ir as turiu ka idet..pabaigiau savo kalendoriu..cia mano "kriksto" darbas blush2.gif skirtas surasyt draugu gimtadiunius, kad nebutu pamirsti biggrin.gif

as pirma komentuot si grozy.
WOW ploja.gif first.gif swoon.gif ...geriausia emotikais isreiskiu susizavejima.
Viskas man cia nuostabu ir mintis, ir spalvos sodresnes ir dizainas kiekvieno puslapio....NUOSTABU bigsmile.gif
man labai idomus sis LO..prisipazinsiu ne iskart supratau, kad tai karuna..man atrode, kad karaliskas simbolis-herbas..jei butum ji ireminus i koki "skyda" ar pan. tikriaus ir kiti butu suprate..bet kiek daug darbo ideta..ar nenusivylei, kad neusprato zmones? as buciau jauciu nusivylis.. ax.gif bet saunuole tu.. 4u.gif

dekui 4u.gif Anksciau nusivyldavau, bet kritikos reikia ir man tobuleti, ir ypac jei pretenduojant kokiem konkursam kur darbeliai kitu/teiseju ar zurnalu redaktoriu buna ivertinami...tada butina matyti "kitom akim" kadangi kai pati uzsiziuri ilgai, nematai klaidu.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 13, 14:26)

as pirma komentuot si grozy.
WOW  ploja.gif  first.gif  swoon.gif ...geriausia emotikais isreiskiu susizavejima.
Viskas man cia nuostabu ir mintis, ir spalvos sodresnes ir dizainas kiekvieno puslapio....NUOSTABU bigsmile.gif

dekui 4u.gif Anksciau nusivyldavau, bet kritikos reikia ir man tobuleti, ir ypac jei pretenduojant kokiem konkursam kur darbeliai kitu/teiseju ar zurnalu redaktoriu buna ivertinami...tada butina matyti "kitom akim" kadangi kai pati uzsiziuri ilgai, nematai klaidu.

aciu labai blush2.gif
tikiu, kad taip yra..as irgi kai ilgai ziuriu, ka parasau ir paskui klaidu nematau doh.gif taip ir su LO lotuliukas.gif
Atsakyti
Jospephin, nuostabus albumas, profes darbas.
O as savo fiasko imetu verysad.gif ir isvaziuoju paatostogauti ilgajam savaitgaliui.
http://public.fotki....ai/povilas.html
Atsakyti
NU JAU NUOTRAUKA KOKIA PRIKOLNA lotuliukas.gif , O KO JAU CIA FIASKO IR DAR LIUDNAI, IDOMUS LABAI LO, NU MAN TAI FAINAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 02 13, 09:18)
O as savo fiasko imetu  verysad.gif ir isvaziuoju paatostogauti ilgajam savaitgaliui.

nesupratau g.gif ...atseit kzka ne taip padarei? kodel tau nepatinka? viskas dera, ir dizainas ir spalvos...gerai ziurisi. O kaip pavadinima padarei "Juokas" su Silhouette iskirstas?
Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 02 13, 15:18)
O as savo fiasko imetu  verysad.gif ir isvaziuoju paatostogauti ilgajam savaitgaliui.

aciu blush2.gif

o kodel tau nepatinka tavo LO..nu tox supoer..kai pamaciau akys nusvito..tox linksmas..labai labai..man ten viskas labai.. ir dizaisnas ir nuotrauka superine..o jau tie burbulai iskirpti..ir pavadinimas..viskas puikiai ziurisi thumbup.gif saunuole..gali ramiai atostogaut..superinis LO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 02 13, 15:18)

Lauramama, taigi viskas gerai, nematau kas tau netinka, man visi tavo darbai thumbup.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif nuotrauka tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jo pavarde gal burbulas? biggrin.gif
Atsakyti