Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 14 tema

Aciu merginos blush2.gif , nemazai pasedejau su tom detalem ax.gif , net MB vakar pagyre, nors jis uz paprastus apbumus, ir nesupranta mano zaidimu doh.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 02 12, 12:45)
Siandien is pat ryto teko malonumas apziureti du naujus LO - Scrap8 ir Linutukes  wub.gif Nieko as daug nekomentuosiu, tik pasakysiu, kad man labai, labai, labai patiko thumbup.gif

Bet uztat as perziurejusi jau nemazai darbeliu, pribrendau scrapinancioms merginoms klausimui (cia jokiu buda ne kritika!): klausykit, pvz, visus aprasymus ir pan. rasant lietuviu kalba, ar jums nekliuna, kad visokie tagiukai, kortelytes ir kitokie uzrasiukai yra dgs. anglu kalba (pvz. beautiful, post, ir pan.)...? g.gif  Ar cia tik man toks poreikis lietuviskiems? Nes as niekaip neprisiverciu nusipirkti tokiu smulkmeneliu (kurios is tiesu labai grazios ir labai puosia darbelius) is esmes del to, kad jie... anglu kalba...  doh.gif  Na, as suprantu, kad lietuvisku nera, bet gal jums tas niekad ir neuzkliuvo... ax.gif
man irgi sunku, man atrodo sis LO gal vienintelis kur panaudoka kaskas ne lietuviskai g.gif , turiu visokiu uzraseliu, tagiuku ir dar ten visokiu fraziu, bet nesugebu ju panaudoti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 vasario 2009 - 12:56
Linutuk, sis tavo darbelis tikrai vertas milijono pagyru wub.gif 4u.gif As kai pamaciau ji, tai taip ir prasedejau keleta minuciu issiziojusi hihihi.gif Nes toki darbeli sukurti... bigsmile.gif Ohoho, kiek darbelio reikejo ideti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 02 12, 12:45)
Nes as niekaip neprisiverciu nusipirkti tokiu smulkmeneliu (kurios is tiesu labai grazios ir labai puosia darbelius) is esmes del to, kad jie... anglu kalba...  doh.gif  Na, as suprantu, kad lietuvisku nera, bet gal jums tas niekad ir neuzkliuvo... ax.gif

Zinok, man irgi tas pats, todel visokius uzrasus ir darau tik pati blush2.gif

Linutuke, palikau komentara bloge, bet kol kas tai nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 02 12, 13:09)
Zinok, man irgi tas pats, todel visokius uzrasus ir darau tik pati blush2.gif

Linutuke, palikau komentara bloge, bet kol kas tai nesimato g.gif
nu gi dar tik gaudausi siame reikale doh.gif , buvau uzdejus redagavima, dabar nuemiau, bet vistiek nematau ir as, kaskur pameciau tavo komentara blush2.gif
Atsakyti
Linutuke , labai labai labai šaunus darbelis 4u.gif .Man labai patinka wub.gif
Atsakyti
Linutuke, labai geras Lo gavosi. Spalvos tokios šiltos. O užuolaidos ... Tarsi trumpam į savo šeimos gyvenimą mus įleidai pasižvalgyti ...

Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 12, 13:23)
nu gi dar tik gaudausi siame reikale doh.gif , buvau uzdejus redagavima, dabar nuemiau, bet vistiek nematau ir as, kaskur pameciau tavo komentara blush2.gif

nu tai gi cia as galiu irgi pagirti biggrin.gif tikrai labai saunus darbelis, ir tiek darbo matosi ideta, saunuole 4u.gif
Atsakyti
LINUTUK; Nuostabu!!!! tikrai konkursui galejai panaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
LINUTUK, man tavo darbai visada patinka, nes jie labai tvarkingi... aš tai kaip bedaryčiau vis vien kažkodėl nedvelkia tokia tvarka, o tavo visada thumbup.gif
Šis ne išimtis. Puikiai suvaldei dvigubą LO. ir negaliu atsistebėti kaip tu su tais pačiais popieriais pridarei tiek skirtingų darbų bigsmile.gif Vž, ką apie save besakytum, aš visada, pamačiusi tavo naują darbą, turiu ko pasimokyti thumbup.gif drinks_cheers.gif
Šaunuolė mirksiukas.gif

Scrapuke, man tavo šis kažkoks ypatingas..... Matyt spalvos kažkaip veikia... puikus spalvų derinys, kompozicija.... Na kaip visada - puiku drinks_cheers.gif
Atsakyti
LINUTUK super darbelis wub.gif ziuriu ir toks jausmas, kad praskleidus uzuolaidas, leidai dirstelti i kruopelyte tavo gyvenimo wub.gif

Scrapuke,laibai graziu spalvu LO thumbup.gif nuotraukytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
LINUTUKĖ esu suzaveta iki sirdies gelmiu, net asaros tryksta koks mielas darbelis. Prisiminiau savo spindulelio atejima wub.gif
Atsakyti
rolleyes.gif Dar vieną LO įkėliau Čia, blog'e {paraše} aprašymas (nepamenu ar kam rodžiau?...tai buvo atmestinukas kurio nesiunčiau į HOF konkursą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 vasario 2009 - 07:50