mergaites, o tas sviestas tai cia kas? tik nesijuokit a.....
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 02 10, 20:25)
mergaites, o tas sviestas tai cia kas? tik nesijuokit a.....
Cia kazkada Miglota kaip blynus viens po kito kepe LO, tai merginos jai uzpavydejo "sviesto" geriems "kepiniams" Cia tokie pas mumi frazeologizmai: sviestas - idejos, mintys ir geri norai darabuojantis prie savo scrapuku
QUOTE(lauramama @ 2009 02 10, 21:28)
Cia kazkada Miglota kaip blynus viens po kito kepe LO, tai merginos jai uzpavydejo "sviesto" geriems "kepiniams" Cia tokie pas mumi frazeologizmai: sviestas - idejos, mintys ir geri norai darabuojantis prie savo scrapuku
aaaa aiskuma
Bet tikrai netaisysiu tu darbeliu, man jie paciai grazus tokie, kokie yra smile.gif
Merginos: Mano patarimai ne tam kad perdarytumete darbeli, bet kad padetu komentarai darant sekancius LO....as pati nieko neperdarau--juk laikas per brangus ir daug mes nuotrauku ir prisiminimu norime yamzinti kad prie to pacio LO kuistis
Scrapuke, 1. Ačiū už pamokymą 4u.gif Bandysim apsieiti ateityje be šiukšlių. Tik norėjau paklaust, o jei ant vientiso raudono būčiau užklijavusi, nebūtų per ryškus tas plėmas? Ar jį reiktų vis tiek apiplėšyti? Gal gali pažerti daugiau praktinių patarimų? 4u.gif 2. Kad man rods apsižiūrėjai. Aš tokių darbelių nedariau. ax.gif Čia daivukei, man rods, skirta turėtų būti.
*** Man atrodo raidziu aplamai nereikejo klijuot ant atskiro popieriuko o tiesiogiai ant fono. Taip pat tas popieriukas mazas virs rudo teksto labai uzkliuna "siukslina"...ji nuimciau. Dar patarimu....per gausiai viskas apiplesyta: Ta pagrinda kuris iremina foto buciau neapiplesus o lygiai nukirpus
*** Agam, cia daivukei buvo skirta, nors visas sumeciau i bendra kolektyva tu kurios per gausiai viska apipleso ir mazu popieriuku primeto
ax.gif tik labai tingejau stampuot tai rasiau ranka uzrasus ax.gif
sis man labiausiai
photobuckete nera Miglotos naujausiu darbeliu....kur dingo?
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 11, 04:08)
photobuckete nera Miglotos naujausiu darbeliu....kur dingo?
as saviskius sudejau i savo atskira photobucketa, kad netycia kas neilistu ir neistrintu o naujausiu dar niekur nera, vis neprisiruosiu nufotografuot
Daivuke76 - puiku, kad darbuojies
Agneja puikus du paskutinieji LO Man tas su laikrasciais patinka. Butent taip ysivaizduoju savo mazes skaityma - pilka pilka (ir tikrai nesviesiai) ir daug skiauteliu
Agneja puikus du paskutinieji LO Man tas su laikrasciais patinka. Butent taip ysivaizduoju savo mazes skaityma - pilka pilka (ir tikrai nesviesiai) ir daug skiauteliu
***Mano NAUJAS BLYNAS...o gal tiksliau sakyt šviežias blynas
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 12, 09:20)
"Paragavau" ji siandien pirmiau nei ikelei pas mus i blog'a . SIS TV pamaciau ir jau ejau ieskoti aprasymo pas tave i blog'a. Einu panagrineti
Linutuk, kaip grazu reikejo konkursui pasilikti
Linutuk, man šitas darbelis turbūt pačių pačiausias Ir klostes įžiūriu, ir šiaip viskas nepaprastai gražu. O tie tagiukai - kortelės su informacija Žodžiu, aš be žodžių
Siandien is pat ryto teko malonumas apziureti du naujus LO - Scrap8 ir Linutukes Nieko as daug nekomentuosiu, tik pasakysiu, kad man labai, labai, labai patiko
Bet uztat as perziurejusi jau nemazai darbeliu, pribrendau scrapinancioms merginoms klausimui (cia jokiu buda ne kritika!): klausykit, pvz, visus aprasymus ir pan. rasant lietuviu kalba, ar jums nekliuna, kad visokie tagiukai, kortelytes ir kitokie uzrasiukai yra dgs. anglu kalba (pvz. beautiful, post, ir pan.)...? Ar cia tik man toks poreikis lietuviskiems? Nes as niekaip neprisiverciu nusipirkti tokiu smulkmeneliu (kurios is tiesu labai grazios ir labai puosia darbelius) is esmes del to, kad jie... anglu kalba... Na, as suprantu, kad lietuvisku nera, bet gal jums tas niekad ir neuzkliuvo...
Bet uztat as perziurejusi jau nemazai darbeliu, pribrendau scrapinancioms merginoms klausimui (cia jokiu buda ne kritika!): klausykit, pvz, visus aprasymus ir pan. rasant lietuviu kalba, ar jums nekliuna, kad visokie tagiukai, kortelytes ir kitokie uzrasiukai yra dgs. anglu kalba (pvz. beautiful, post, ir pan.)...? Ar cia tik man toks poreikis lietuviskiems? Nes as niekaip neprisiverciu nusipirkti tokiu smulkmeneliu (kurios is tiesu labai grazios ir labai puosia darbelius) is esmes del to, kad jie... anglu kalba... Na, as suprantu, kad lietuvisku nera, bet gal jums tas niekad ir neuzkliuvo...