QUOTE(lauramama @ 2009 02 09, 12:36)
Kristi, nera uz ka.Del to ji ten ir veziausi.
Relija, radau tau nuoroda (kur daivuke liftino)
http://epeterlina.blogspot.com/
atitinka musu skonis, bet tik siom 2 LO...perziurejau jos visa scrapa ir butent tik sie 2 LO patiko, kiti nelabai
dalinu patarimu kas norit kas ne?
Bendra kritika merginom:
Agnėjai,
daivukė 76,
Isida.....visos ta pati "nusizengima" kartoja
tai tas paplėšymas, apiplėšymas, mažų popieriaus skiautelių pribarstymas--lyg šiūkšlelių...Analogiška situacija madoj su sakykim zebro raštu. Patariama naudoti tik vieną zebro rašto aksesuarą, o ne viską: rankinę, kelnes, kojnes, bliuzę diržą, ir t.t užsimaut.
Jūsų darbeliuose viskas apiplėšyta per gausiai. Turi būti balansas: paplėšytų kraštų ir tiesių linijų.
Pavyz. Isidos "Tu ir Aš", nereikėjo atsikrai raides klijuot ant plėšytų skiautelių o klijuot ant vieno popieriaus gabalo. Ir visom aplamai, bandykite klijuot didesnius plotus popieriaus o ne po mažas skiauteles....siaubingai blaško dėmesį ir tikrai atrodo lyg šiukšlių pribarstyta
Agnėja: abu darbeliai akvarele pamurzinti....
jausmus sukelia man. Pirmas "Ankstyvas Rytas"
(nepyk, bet ta raudona spalva ant balto popieriaus tai man vaizdas lyg jame mėsa buvo vyniota)....geriau būtų tikę jei kontrastinę spalvą- t.y. mėlyną būtum parinkus. Avelio LO...fonas pilkas, depresuojantis...
, bet avele labai patiko.
Kristi13: LO labai gyvas, spavos dera, foto labai graži
...mini albumas blog'e isgirtas
Isida: patiko rožytė su vėliumu ir tekstu susuktu
....aplamai LO, per daug apiplėšytų skiautelių. "Nojus"...visa kritika išsakyta
Tavo gėlės per grubiai juodai apvedžiotos, labai daug dėmesio reikalauja ir atima žvilgnį sau o neišlaiko prie foto.
Lawrute: atvirukas
...kitų žodžių neturiu