Sveikutes,
po visoms kurios darbuojasi
o cia mano papaisymai ir paterliojimai
juosi dazai - vandeniniai, pieniu pukelius piesiau akriliniais baltais dazais
ir nesijuokit is aviuko apacioje
daivuke 76 nu nesu as labai suptylybiu aiskintoje, merginos pavadino gruboku, o as pamaniau kad ryskokas , bet siaip man grazu
Agneja nu gi super, o aviukas is vis veza , reiks kaska panasaus nuliftinti
Agneja nu gi super, o aviukas is vis veza , reiks kaska panasaus nuliftinti
QUOTE(Agneja @ 2009 02 09, 13:29)
Sveikutes,
Man jeigu taip atvirai, tai tie kaip tu sakai paterliojimai fone nepatinka. As buciau nuliejusi svelniau su akvarele, Arba man labai patinka tokia vandeniniu dazu "putimo per siaudeli" technika. Dabar dar ir ta spalva tokia nei juoda, nei pilka-murzinoka.
Sakai nesijuokti is avinuko - man tai jis be vaikelio - pati graziuosia detale siame darbe
Agneja, na ir as pareiksiu 'autoritetinga' nuomone , kuri sikart visai priesinga Lauramamos
Kai as paskaiciau uzrasa po foto, tai man ir spalvos, ir tie visi patepliojimai, ir laikrastis - viskas labai vietoj atrodo... Nes as isivaizduoju, kad toks rezultatas ir buna vaikui "paskaicius laikrasti" - murzinos rankos, gal ir aplink burnyte murzina, laikrastis suplesytas,suslapes, murzinas... Na, tai man tas murzinumas kaip ir visai nekliuva sikart
Daivuke, melynas melynas zieminis darbelis Kaip melynos akys graziai isryskeja Nors as irgi gal noreciau truputi plonesniu ir subtilesniu liniju bei uzrasu...
Kai as paskaiciau uzrasa po foto, tai man ir spalvos, ir tie visi patepliojimai, ir laikrastis - viskas labai vietoj atrodo... Nes as isivaizduoju, kad toks rezultatas ir buna vaikui "paskaicius laikrasti" - murzinos rankos, gal ir aplink burnyte murzina, laikrastis suplesytas,suslapes, murzinas... Na, tai man tas murzinumas kaip ir visai nekliuva sikart
Daivuke, melynas melynas zieminis darbelis Kaip melynos akys graziai isryskeja Nors as irgi gal noreciau truputi plonesniu ir subtilesniu liniju bei uzrasu...
Agneja, man visumoje gražu
Idėja super
O avytė ir dešinėje kmynai (jei tai kmynai) patinka labiausiai.
Idėja super
QUOTE(Sanrita @ 2009 02 09, 14:34)
Agneja, man visumoje gražu
Idėja super
Idėja super
Sake,kad pieniu pukai ten
Agnėja, pirmas klausimas. Ar tik ne iš to paties tiekėjo sviestą pradėjai pirkti kaip ir Miglota??? Kepi kaip reikiant
Man tavo darbai vis labiau patinka, kažkokie va jie tokie...
Dėl paliejimų sutinku su Laura, kitą kartą bandyk lieti dailiau. Nors su Žiurbučiu sutinku, kad gal terliuzo įvaizdį geriau atskleidžia, bet gal tada jau ir reikia konkrečiai daryti su kad ir sūnaus rankyte...kad matytųsi tiksliai, kad paterliota su delniuku
Dar , mano galva, reiktų pūkelius dailiau, gal su baltu rašikliuku....
Ir šiek tiek kilstelti visą kompoziciją aukštyn, kad nebūtų taip visai nukritę...
Papildyta:
Bet kaip tema juda
Laura, o gal gali man tos moters kokio psl nuorodą duoti, nebe atrandu pas save su ja nieko, noriu dar apžiūrėti jos darbus
Man tavo darbai vis labiau patinka, kažkokie va jie tokie...
Dėl paliejimų sutinku su Laura, kitą kartą bandyk lieti dailiau. Nors su Žiurbučiu sutinku, kad gal terliuzo įvaizdį geriau atskleidžia, bet gal tada jau ir reikia konkrečiai daryti su kad ir sūnaus rankyte...kad matytųsi tiksliai, kad paterliota su delniuku
Dar , mano galva, reiktų pūkelius dailiau, gal su baltu rašikliuku....
Ir šiek tiek kilstelti visą kompoziciją aukštyn, kad nebūtų taip visai nukritę...
Papildyta:
Bet kaip tema juda
Laura, o gal gali man tos moters kokio psl nuorodą duoti, nebe atrandu pas save su ja nieko, noriu dar apžiūrėti jos darbus
QUOTE(Sanrita @ 2009 02 09, 13:34)
QUOTE(lauramama @ 2009 02 09, 13:45)
Sake,kad pieniu pukai ten
nu gal ir kmynai ten, taip jau gavosi siaip tai nezinau koks tikrai augalas gavosi
Aciu merginos uz pastebejimus , del patepliojimu, tai tikrai gal reiktu svelniau , bet kaip as tokia paisytoja , tai jau taip ir pavariau...
o kepejele , tai irgi dar nekokia is manes, nes cia buvo dar tik 10 mano LO
na o bet taciau kadangi iseisiu i darba jau metu pabaigoje, o man jau atrodo, kad bus tas labai greitai, tai stengiuosi, kuo daugiau darbuotis, nes po to jauciu neturesiu laiko
Agneja, labai šaunus darbelis. Man pati mintis tokia originali. O jau tas avinėlis.
Ačiū merginos už komentarus. Pilnai su Jumis sutinku, terla, peckelė esu.Šiaip visumoj atrodė kaip ir normaliai, kol nesudėjau darbelių šalia Jei atvirai, tai labai skubėjau, "paškadijau" truputi Griūk negyvas, net nuliftint normaliai nemoku
Agneja , man, kaip neprofesionalei, Tavo darbukas liuksiškas. Labai šauniai darbuojies, greitai "kepi blynukus". Aš ir "kepu" albumėlį, neužilgo parodysiu, kai baigsiu
Agneja , man, kaip neprofesionalei, Tavo darbukas liuksiškas. Labai šauniai darbuojies, greitai "kepi blynukus". Aš ir "kepu" albumėlį, neužilgo parodysiu, kai baigsiu
Lawrute labai grazus atvirukas..ir labai tinka tox stailiukas tokia proga..man labai patinka tas "ipakavimas"...super...
Isida labai grazus LO..labai svelnios spalvytes..patinka man tas raisgalas veltinio ir baltai parasyta tinka..tik galetu balciau buti..ar cia sidabrine?
kristi13 isimylejau tavo albumiuka super mielas ir grazus..tox isbaigtas..as pastebejau, kad kai daro zmogiukai albumiukus daznai pirmieji lapai buna super..o paskui ar tai is noro pabaigti ar tai minciu issekimas ir paskutiniai lapai buna sausesni..o tavo visi super ir nevienodi..nu sakau..nerealiai..man labai patinka tos detales is Making Memories Anima Cracker serijos..pati ju noriu..jau nusipirkau Slice kortele..laukiu zodziu-albumiukas super
daivuke76 labai neblogas liftinimas..tikrai nuotrauka tinka tam darbeliui..bet man biski per riebus tas ziedas ir tos geles labai riebiu markeriu piestos..noretusi svelnesniu..bet siaip manau sauniai padirbejai
Agneja niu labai fainas darbukas..o jau ta avike kokia fainulka..labai patinka a ideja"baltos lankos.." tik biskuti per pilkas tas paterliojimas..gal jei butu nubege tie dazai..butu graziau..bet siaip..labai patinka..ir nuotrauka klecko faina
Relija as visdar dar darbuojuos prie savo "isventinimo" nepamanyk, nepersigalvojau
QUOTE(lauramama @ 2009 02 09, 00:01)
As tai atpazinau daugiau elementu is to myto. labai dziaugiuosi,kad mano bug'u daryti drugiai ir fiskars stampu stampuotas "smelynukas" padejo tau sukurti nuostabu albuma. SAUNUOLE.
Laurute labai, labai ačių už tai kad leidai pasinaudoti savo bug'u ir ne tik juo
Visoms ačių už mini albumiuko pagyrimus
Beja dar norėčiau paklausti ką reiiškia žodelis liftinti. Visai atsilikus. Paaiškinkit tundrai