Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Lena.lt @ 2009 04 07, 16:42)
Galiu pagirti nebrangia kauke plaukams ALGABO su placenta ir veziu taukais. Tik viena karta dar spejau isbandyti, bet patiko tuo, kad plaukuciai labai "slidus" pasidare. Man tai aktualu, nes plaukai garbanoti, buna sunku issukuot.
Bet sudetis  ph34r.gif isvardinti tikriausiai visi egzistuojantys parabenai  biggrin.gif

Man ji visai nepatiko,jokio slidumo mano garbanoms , o sudetis ..tai jooo zegnotis reik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2009 01 27, 19:33)
Sveikos (ir sveiki)  4u.gif
Forume daug rašo apie naudojamą rusišką kosmetiką, dažniausiai nusistebiu jos kainomis, tai gal galite, kuri naudojat, parašyt kelias mėgstamiausias tokias priemones, kam jos skirtos, kokios "pasekmės" ir, aišku, kiek kainavo?  ax.gif
O galbūt esat prieš tokią kosmetiką?  schmoll.gif

naudoju veido pylinga(sveitikli) "osobaja seryja" man jis thumbup.gif nors oda alergiska.dar megstu prabangu muila "babuskiny recepty"
Atsakyti
Man rusiskas atradimas - kremas barchatnyje ruki, kainavo 4 lt, o rankytes tikrai svelnios palieka, tik kvapas gal kiek erzina, bet kaip uz tokia kaina kasdienai - puikus daiktas mirksiukas.gif

a, dar turejau veiko svetikli - liodnyje kristali, tai tikra tragedija, pirkau is Eurokoso.

O dar puikus atradimas - makiazo valiklis, t.p. is Eurokoso - milk koncept, uz keturis lt, nu tikrai nerealus dalykas, gerai valo, tik reikia ziuret, kad i akis nepakliutu, net tada ima griauzti blush2.gif
o seip, as - uz rusiska koksmetika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantamsagorija: 14 balandžio 2009 - 09:11
As kiek zinau, tai tos pigios rusiskos kosmetikos tikrai nereikia nurasyti. Truputi esu domejusis sios kosmetikos istorija,tai Rusija yra salis,kur draudziama i kosmetikos priemones deti daugeli toksiniu, jei ne nuodingu cheminiu medziagu. O daugelis garsiu ''naujojo pasaulio'' bigsmile.gif tiesiog pavadinima pakeicia tu medziagu,ir pardavineja. Baisiausia sudeti radau MAX FAKTOR pudrose- vien sunkieji metalai doh.gif Rusiskoje kosmetikoje gausu naturaliu augalu ekstraktu,o tai galima spresti netgi pagal gaminiu galiojimo laika. Pvz. kosmetikos linijos RECEPTY BABUSKI AGAFJI kremuku galiojimas vos 2m,kai tuo tarpu tokios garsios firmos kaip L'oreal nei vieno kremo neuztiksi maziau kaip 4m galiojanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
o as naudoju krema aplink akis "VOZDUH ZYZNI" - superinis 4u.gif O veidui kazkaip neradau geresnio uz CIORNYJ ZEMCUG (cia is rusisku). Bet kai atejo laikas pirkti nauja krema (uz panasia kaina) isrinkau musu RASOS kremuka su dozatoriumi bigsmile.gif , labai patenkinta.
Atsakyti
na o as nusipirkau vakar aliejuka is eurokos,su linu semenimis,vuoletinis toks,nebepamenu kurioj temoj skaiciau kad neblogas ir tikrai labai labai fainas,o dar kaina biggrin.gif kaip tik ant nuolaidos uztaikiau tai nepilnai15lt kainavo ax.gif pirkau violetini,nes berods ,prieblanda minejo,kad juoda tik ant slapiu plaukugalima tept g.gif gal kuri bandzius juos visus,ten dar melynas man rodos yra,ir galetu pasakyt kuris geriausias? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 04 16, 09:04)
na o as nusipirkau vakar aliejuka is eurokos,su linu semenimis,vuoletinis toks,nebepamenu kurioj temoj skaiciau kad neblogas ir tikrai labai labai fainas,o dar kaina biggrin.gif kaip tik ant nuolaidos uztaikiau tai nepilnai15lt kainavo ax.gif pirkau violetini,nes berods ,prieblanda minejo,kad juoda tik ant slapiu plaukugalima tept g.gif gal kuri bandzius juos visus,ten dar melynas man rodos yra,ir galetu pasakyt kuris geriausias? ax.gif

aš kai Eurokose žiūrėjau kokį pirkti, tai radau, kad visi tik ant šlapių plaukų tepami unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 16, 08:21)
aš kai Eurokose žiūrėjau kokį pirkti, tai radau, kad visi tik ant šlapių plaukų tepami  unsure.gif

rimtai biggrin.gif na as jau ta violetini ir ant sausus tepiau ax.gif ir nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 04 16, 09:04)

aš mėlyną turiu, bet kolkas dar nesuprantu, ar jis geras, ar ne, nes tik porą kartų tepiaus blush2.gif o mėlynas irgi skirtas ant drėgnų plaukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 16, 09:21)
aš kai Eurokose žiūrėjau kokį pirkti, tai radau, kad visi tik ant šlapių plaukų tepami  unsure.gif

Turėjau visų spalvų iš Eurokoso - visus tepiau ir ant sausų, ir ant šlapių. Visi tiko.
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2009 04 16, 11:41)
Turėjau visų spalvų iš Eurokoso - visus tepiau ir ant sausų, ir ant šlapių. Visi tiko.

o man ant sausų jis per riebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 04 16, 11:05)
o man ant sausų jis per riebus  g.gif

mano plaukai kai labai sausi tai as laseli ant sausu sutepu ax.gif bet tik laseli nes jei daugiau tai manau per daug suriebintu ax.gif
Atsakyti