Neseniai nusipirkau Eurokose baltarusišką (Viteks) kaikę Ceramides tokioj baltoj bonkutej su raudonu dangteliu Stiprina ir apsaugo plaukų strukturą ceramides
O gal kuri jau isbandet ta naujaji berods "dove" kondicionieriu? Kuris veikia ten kur reikia
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 11, 12:09)
O man sitas balzamas-kondicionierius labai patiko. Jau trecia karta perku. Sudetis nelabai ispudinga, bet mano plaukams tinka. Patinka, kad jis tirstas, gerai maitina plaukus.
O kur tokias parduoda?Niekur nemaciau
QUOTE(Malena @ 2009 03 11, 18:22)
Eurokose turi but...
QUOTE(Becky @ 2009 03 11, 16:21)
Neseniai nusipirkau Eurokose baltarusišką (Viteks) kaikę Ceramides tokioj baltoj bonkutej su raudonu dangteliu Stiprina ir apsaugo plaukų strukturą ceramides
Šitą kaip tik dabar naudoju, nu tikėjaus daugiau paskaičius aprašymą.antrąkart nepirkčiau.duočiau kokius 7-8 balus.Nei ten drėkina normaliai, nei slidumą priduoda.
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 11, 12:09)
O man sitas balzamas-kondicionierius labai patiko. Jau trecia karta perku. Sudetis nelabai ispudinga, bet mano plaukams tinka. Patinka, kad jis tirstas, gerai maitina plaukus.
kur perakt sita balzama? ir gal kaina mazdaug atsimenat?
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 10, 09:59)
Man patinka nenuplaunamas dvifazis kondicionierius "Revivor" ir glotninamasis plaukų nenuplaunamas balzamas is "AVON" , su bananais
As irgi tik ka isbandziau si drekinanti balzama su bananais ir kokosu pienu sausiems ir pazeistiems plaukams o dar jo ir nuplauti nereikia ir kaina humaniska
QUOTE(Malena @ 2009 03 11, 16:22)
QUOTE(suntea7 @ 2009 03 11, 21:40)
kur perakt sita balzama? ir gal kaina mazdaug atsimenat?
Tiesa sakant pirkau valstybeneje vaistineje man labai patinka, ten daug kas pigiau, pvz. 2-3 litais.
Kaina iki 6Lt.
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 11, 18:45)
Eurokose turi but...
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 12, 23:55)
Tiesa sakant pirkau valstybeneje vaistineje man labai patinka, ten daug kas pigiau, pvz. 2-3 litais.
Kaina iki 6Lt.
Kaina iki 6Lt.
kur cia tokia vaistine yra?
Reikia gero šampūno nuo pleiskanų Gal turėjot kas nors tokią problema? Naudoju sulseną, bet to neužtenka
Galiu pagirti nebrangia kauke plaukams ALGABO su placenta ir veziu taukais. Tik viena karta dar spejau isbandyti, bet patiko tuo, kad plaukuciai labai "slidus" pasidare. Man tai aktualu, nes plaukai garbanoti, buna sunku issukuot.
Bet sudetis isvardinti tikriausiai visi egzistuojantys parabenai
QUOTE(Lena.lt @ 2009 04 07, 16:42)
Galiu pagirti nebrangia kauke plaukams ALGABO su placenta ir veziu taukais. Tik viena karta dar spejau isbandyti, bet patiko tuo, kad plaukuciai labai "slidus" pasidare. Man tai aktualu, nes plaukai garbanoti, buna sunku issukuot.
Man ir šampūnas algabo laaabai patiko - balzamo praktiškai nereikia. Tiesa, sudėties nežiūrėjau.
Beje, gal kas jau bandėt tą naują Fructis, kur dabar reklamuoja, kad be jokių parabenų ir dar ten kažko?