Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 09, 15:14)
Sis berods  g.gif
user posted image

Man viliojančiai antrodo jo šepetėlis. Man reikia, kad tušas storintų blakstienas(sakoma "kaip lėlės"), tai kaip jis dažo? smile.gif
Atsakyti
As is kosmetikos dazniausiai renkuosi Biok kosmetika - tiek margarita, tiek rasa. seima pries tai skeptiskai ziurejo, bet jau brolis kuri laika naudoja rasos krema geli ir geli, ir patenkintas rezultatais, nes ji buvo jau prikamave paauglystes spuogai, o dabar zymiai odyte svaresne.
As pati dazniausiai nepratinu nei odos, nei plauku prie vienos priemones , todel maisau margarita su rasa smile.gif
Atsakyti
ka pasiulytumet nenuplaunamo, lengvinancio issukavima, suteikiancio blizgesio ir glotninancio? blush2.gif gal koki aliejuka parekomenduotumet... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 03 10, 00:25)
ka pasiulytumet nenuplaunamo, lengvinancio issukavima, suteikiancio blizgesio ir glotninancio? blush2.gif  gal koki aliejuka parekomenduotumet...  blush2.gif

Eurokose yra įvairių aliejukų, kurių kaina iki 20 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 03 10, 00:25)
ka pasiulytumet nenuplaunamo, lengvinancio issukavima, suteikiancio blizgesio ir glotninancio? blush2.gif  gal koki aliejuka parekomenduotumet...  blush2.gif

Purškiamus balzamus rekomenduoju... pvz, Gliss Kur yra blizgesį suteikiantis, jie visi ir lengvina iššukavimą. Šiaip aš papildomai blizgesį suteikiančių nenaudoju, stengiuosi tik šiaip iššukavimą lengvinančius/tvarkančius plaukus. Dar yra Loreal vaikiškas balzamas, kriaušių kvapo - iššukavimą lengvina. Visų kainos apie 10-15Lt, bandžiau dar elvital, bet nepatiko... apsistojau prie Gliss Kur purškiamų, ypač ilgiems plaukams skirto ar sausiems plaukams.
Su aliejukais nežinau, man neužtenka kantrybės prieš plovimą tepliotis, o po jo... na pas mane plaukai ir taip prie galvos riebaluotis linkę schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 10 kovo 2009 - 08:19
QUOTE(Amellie @ 2009 03 01, 12:47)
bent jau man tai arbatm,edis tikrai nieko nedziovina, tik gal siek tiek pagreitina gijima. gal.

Daug geriau už arbatmedį džiovina levandų eterinis aliejus. Ir gyja nuo jo dar geriau.
Atsakyti

Man patinka nenuplaunamas dvifazis kondicionierius "Revivor" ir glotninamasis plaukų nenuplaunamas balzamas is "AVON" , su bananais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrizzze: 10 kovo 2009 - 10:06
QUOTE(Alinva @ 2009 03 10, 09:18)
Su aliejukais nežinau, man neužtenka kantrybės prieš plovimą tepliotis, o po jo... na pas mane plaukai ir taip prie galvos riebaluotis linkę schmoll.gif

Taigi nereikia nuo pat šaknų tepti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2009 03 10, 10:09)
Taigi nereikia nuo pat šaknų tepti  bigsmile.gif

Bent jau tas aliejukas, kur turiu, yra tepti būtent į šaknis prieš plovimą ir laikyti šiltai ar 15 min. Paprastai aliejukai būna būtent maitinimui plaukų šaknų, odos... Na gal ir koks kitas yra, nežinau, bet šiaip su aliejukais man nepatinka - rankas po to lėk plautis, etc. O jei reikia greitai plaukus apsitvarkyt, nesinori po to plaut, tai tiesiog purkšteli balzamo ir tiek smile.gif
Dar turėjau avon purškiamą, bet nelabai patiko. Išbandžiau ir kelis šiaip kremukus nenuplaunamus, bet su purškiamais man paprasčiausia. Gal pas ką plaukų mažiau, tai ir kremukai/aliejukai praeina, ale man su beveik metru plaukų užknisa tepliot smile.gif
Atsakyti
jei aliejukai pries plovima, tai kuriuos zinau skirti butent tept saknis, sustiprint, pamaitint ir t.t. plaukucius smile.gif yra nebent aliejukai ir serumai plauku galiukams wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 10, 11:17)
jei aliejukai pries plovima, tai kuriuos zinau skirti butent tept saknis, sustiprint, pamaitint ir t.t. plaukucius  smile.gif yra nebent aliejukai ir serumai plauku galiukams wink.gif

Va, būtent, kad tik galiukams, o ne visiems plaukams... galiukams atskirai naudoju, nepriklausomai su iššukavimu smile.gif
Atsakyti
user posted image
O man sitas balzamas-kondicionierius labai patiko. Jau trecia karta perku. Sudetis nelabai ispudinga, bet mano plaukams tinka. Patinka, kad jis tirstas, gerai maitina plaukus. thumbup.gif
Atsakyti