Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

tada atkrenta arbatmedis smile.gif kazkada naudojau is Avon toki skysti, (tubeleje kaip blizgesis ) tai visai nieko buvo, bet cia buvo pries daug metu, tai gal kazko naujo yra o as nezinau smile.gif tad lukiu dar komentaru smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 01, 10:30)
nu mergos, peroksidas ir salicilo rūgšties spiritinis tirpalas yra du skirtingi dalykai biggrin.gif
jei aktualu spuogų džiovinimas, tai geriau Akne BP5. peroksidas mažai kuo padės

tai kad acne bp5 ir yra peroksido emulsija
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2009 03 01, 17:13)
tai kad acne bp5 ir yra peroksido emulsija

žinau, bet aš turėjau omeny tą paprastą 3 proc. peroksidą - pamėgink juo spuogą nudžiovint ax.gif
Atsakyti
Spuogeliams aš irgi iš avon naudojų, normaliai man, visai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurma @ 2009 03 02, 00:28)
Spuogeliams aš irgi iš avon naudojų, normaliai man, visai patinka mirksiukas.gif

As taip pat is AVON naudoju jau pora metu, man patinka. Dar yra nuo spuogu latviska priemone Dzintars serijos "HIT", uztept reik, lb gerai dziovina spuogelius ir nuima raudonuma. Buna, kad spuogas po oda, labai skauda, tai irgi padeda sis dalykelis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2009 03 03, 12:03)
Dar yra nuo spuogu latviska priemone Dzintars serijos "HIT", uztept reik, lb gerai dziovina spuogelius ir nuima raudonuma. Buna, kad spuogas po oda, labai skauda, tai irgi padeda sis dalykelis...  smile.gif

Kur sita dalykeli nusipirkt galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 01, 22:26)
žinau, bet aš turėjau omeny tą paprastą 3 proc. peroksidą - pamėgink juo spuogą nudžiovint  ax.gif

sita geruli kazkada bandziau, tai tokia alergija isivariau, kad ohoho, visa istinus vaiksciojau blink.gif
Atsakyti
Siaip man is pigiesniu kosmetikos prekiu labai patinka margaritos sampunai ir balzamai thumbup.gif Nezinau jau kiek naudojau ir kiausinini ir alaus, ir su silku - tiek visi patiko. aisku jie neturi kokio nors skanaus kvapo, yra tiesiog paprasti sampunai - bet mano plaukams tinka. Labai dar patinka alaus balzamas ir kauke. Svelnina, purina man plaukus wub.gif , tai sita geri turiu nuolat vonioj, tik vartoju pakaitom su kitais. O jei plaukam tinka ir yra pigu tai ko daugiau bereikia krizes laikotarpiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 03 03, 21:39)
Kur sita dalykeli nusipirkt galima?  ax.gif

Nezinau jei rimtai lotuliukas.gif ta prasme. Nusipirkau VLN, Ateities 25 parduotuvej smile.gif maqnyciau turetu buti "Droge" , ten dzintars yra produkcija... smile.gif
Atsakyti
Is pigios kosmetikos, as irgi uz margarita smile.gif Naudoju krema ir int.higienos prausikli. Ne visada pigu yra sh..
Atsakyti
Sveikutes,gal žinot kokį nebrangų bet gerą kremuką veidui nuo pirmų raukšlių,dabar naudoju rasos maitinantį bet ,neblogas bet jau pabodo gal oda jau priprato? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2009 02 04, 11:25)
Siaip is pigesniu produktu ,tai man "dove" kauke patinka sviesiems plaukams  ax.gif

taip, naudoju ja - tikeai nebloga. Mano plaukai sausi, sviesinti, tankus, kieti - man ji tinka.
Atsakyti