Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2010 05 18, 17:32)

aš šiandien dar pamačiau, kad kažkokiems savaiminiams (berods Kolastynos ir bus) akcijas taikė. nesidomėjau, nes nelabai naudoju tokias priemones, bet šiaip tai patiko man visai ten asortimentas... būtent tai, ko dabar planuoju prašyt tėvelių iš kelionės parvežt (vis tiek kažkiek dar pigiau gausis, nei Martinoj), tai jei labai patiks lauktuvės, bent jau žinosiu, kur toliau kreiptis... o ir kainos superinės lyginant su visokiom parduotuvėm, kur prekiauja ta pačia kosmetika
Atsakyti
Man labai patinka Vaivos Mainelytes kremas riebiai odai,nieko geresnio nesu isbandzius,o teko naudoti ir itin brangiu,bet vos keleta kart pasitepdavau,vis kazkas neitikdavo doh.gif
o sis kremas kaip koks stebuklas,lengvas,odyte gaivi,ir ne taip greit islenda blizgejimas,ir svarbiausia neberia tais skaudziais spuogais smile.gif
tikrai netikejau kad galima gera krema nusipirkt uz 14lt smile.gif
Atsakyti
as jau kelis metus naudoju Kolastyna priemones veidui ir kunui-PARADISE OLIVE-valomaji makiazo pieneli ir tonika ir alyvuogiu drekinamaji alieju kunui. Anksciau pirkas brangesnes priemones-loreali, nivea, bet kazkas parekomendavo sitas-puikiai nuvalo makiaza ir drekina. pabandykit, o ir kaina maza. Plius pagirsiu rusiskos kosmetikos CYSTAJA LINIJA skraba su abrikosu kauliukais veidui thumbup.gif ir gelius kojoms. Kaina ir kokybes santykis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuel @ 2010 05 19, 13:47)
Plius pagirsiu rusiskos kosmetikos CYSTAJA LINIJA skraba su abrikosu kauliukais veidui  thumbup.gif

As taip pat prisidedu prie pagyru siam skrabui thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri esat užmatę patį pirmą kremuką(balinantį)?
http://www.1reshenie...ex.php?page=262
niu niekaip negaliu jo rast, o mano odai super tinka..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 17, 17:17)
Radau tą Babuškos Agafjos muilą  thumbup.gif Paėmiau juodą, jis nuostabus  4u.gif

Dar labai geras yra Babuškos muilas pirčiai thumbup.gif jis toks kreminės konsistencijos. Sudėtyje natūralūs žolių ekstraktai, aliejai, natūralus muilas.
Mano oda sausa, bet tas muilas nė kiek nesausina, kaip kitos prausimosi priemonės.

Papildyta:
QUOTE(Orestes @ 2010 05 19, 17:55)
As taip pat prisidedu prie pagyru siam skrabui  thumbup.gif  thumbup.gif

aš irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tą babuškos baltą muilą nusipirkau smile.gif šiaip visai patinka,tik nežinau ar natrą kartą pirkčiau g.gif kūnui patiko,išsimaudžiau,dar kremu patepiau tai kitomis dienomis to kremo nereikėjo, nes šiaip oda reikalauja daug ir dažnai jo smile.gif o plaukams.. patinka tai,kad po to labai greitai išsidžiovint plaukus eina biggrin.gif nes šiaip sausina plaukučius.. g.gif dar pabandžiau panaudoti ne pagal paskirtį, baldus ploviau su juo biggrin.gif ir labai gerai išsiplovė šuns fotelis,kur ten visko galima rasti,nuo seilių iki.... anksčiau tekdavo mirkyti,o dabar iškart išsiplovė smile.gif kolkas tokie atsiliepimai, o merginos gal galit parekomenduoti kokį nors skystą akių pravedimą? gal 6 metus naudojau belaton firmos,bet žiūriu kad juodos splavos niekur neberandu jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 05 26, 09:19)
Dar labai geras yra Babuškos muilas pirčiai  thumbup.gif jis toks kreminės konsistencijos. Sudėtyje natūralūs žolių ekstraktai, aliejai, natūralus muilas.
Mano oda sausa, bet tas muilas nė kiek nesausina, kaip kitos prausimosi priemonės. 

Apie jį ir kalbėjau biggrin.gif

QUOTE(Grantee @ 2010 05 26, 10:50)
gal galit parekomenduoti kokį nors skystą akių pravedimą? gal 6 metus naudojau belaton firmos,bet žiūriu kad juodos splavos niekur neberandu jo  doh.gif

Siūlyčiau pereiti prie gelinių pravedimų 4u.gif Žymiai patogesni naudojime, negu skysti
Atsakyti
am kokie čia? indėlyje ir paskui su teptuku tept? parekomenduokit tada koks geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 05 26, 11:26)
am kokie čia? indėlyje ir paskui su teptuku tept? parekomenduokit tada koks geriausias  smile.gif

Na, coastal scents, pvz., nežinau, ar geriausi, bet geri ir nebrangūs smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti