Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 15, 18:11)
Sveikos, gal žinot, kiek kainuoja Uma šešėlių pagrindas? smile.gif Dėkui iš anksto

heyy, mazdaug 10 - 11 lt. pati ji turiu, labai fainas dalykas... puse dienos tai tikrai gerai islaiko seselius. na o jei ilgesniam laikui reikia, tai stora sluoksni uzsitepu...
ir uztenko jo ilgam, man atrodo ziema pirkau, o iki dabar dar turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 15, 20:29)
Jie buvo iš limituotos kolekcijos smile.gif
Pas mane UMA lapukai, patinka visai, bet kažkaip retokai aš juos naudoju

Šitų aį irgi noriu ir nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 05 16, 14:41)
heyy, mazdaug 10 - 11 lt. pati ji turiu, labai fainas dalykas... puse dienos tai tikrai gerai islaiko seselius. na o jei ilgesniam laikui reikia, tai stora sluoksni uzsitepu...

Nei po juo ,nei ant jo pudros nebededi (sausos) ?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 05 16, 15:59)
Nei po juo ,nei ant jo pudros nebededi (sausos) ?

vietoj sausos pudros dazniausiai svieciais seseliais patepu ant virsaus, o tada jau kitas spalvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 05 16, 14:41)

Reikės pagriebt, man ne tiek šešėliam, kiek pavedimui, nes nuplaukia gana greitai, pradeda riebaluotis prieš saulę ax.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 16, 15:21)
Šitų aį irgi noriu ir nerandu  doh.gif

Eurokose, kur Uma stendai yra turėtum ir rast ax.gif
Atsakyti
Uma pagrindas isties puikus, jo labai ilgam uztenka 4u.gif
Zinau tiktai, kad Justiniskiu Eurokose yra smile.gif
Atsakyti
ar esate bande uma mosaic powder? atrodo va si taip:
user posted image

apie ja informacijos ir atsiliepimu lb nedaug, o vokieciu nesuprantu visai doh.gif
seip pudros nenaudoju, bet noreciau viena isigyti, kad truputi si bei ta maskuotu ax.gif
Atsakyti
Radau tą Babuškos Agafjos muilą thumbup.gif Paėmiau juodą, jis nuostabus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 17, 18:17)
Radau tą Babuškos Agafjos muilą  thumbup.gif Paėmiau juodą, jis nuostabus  4u.gif

Kuom nuostabus, kaip jums poveikis pasireske ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 17, 19:44)
Kuom nuostabus, kaip jums poveikis pasireske ? bigsmile.gif

Gerai nuprausia, bet nesausina odos, po dušo net nereikia kūno pieneliu teptis. Kvapas rolleyes.gif Konsistencija įdomi tokia. Lapas plaukioja indelyje biggrin.gif Ateity tikiuosi, kad nuims spuogus nuo nugaros (skaičiau atsiliepimuose, kad jis nuo tokio dalyko padeda). Nepigus dalykas, bet malonumas prausiantis vertas to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 17, 20:55)
Gerai nuprausia, bet nesausina odos, po dušo net nereikia kūno pieneliu teptis. Kvapas  rolleyes.gif  Konsistencija įdomi tokia. Lapas plaukioja indelyje  biggrin.gif Ateity tikiuosi, kad nuims spuogus nuo nugaros (skaičiau atsiliepimuose, kad jis nuo tokio dalyko padeda). Nepigus dalykas, bet malonumas prausiantis vertas to  4u.gif

o daug jo susinaudoja vienam kartui nusiprausti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(green-air @ 2010 05 18, 13:53)
o daug jo susinaudoja vienam kartui nusiprausti? ax.gif

Labai nedaug, nes jis stipriai, laabai stipriai putoja smile.gif
Atsakyti