Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(dontstop @ 2010 05 15, 14:45)
Nežinau, kodėl, tiesiog tokie atsiliepimai, beje, neradau Droge  unsure.gif  Gal kas matė Kaune kur nors?

Akropolyje tikrai yra visos trys rūšys.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 05 15, 10:04)
nu ką aš žinau, kaip ten kas skirstosi... vakar dirbau (parduotuvėj), tai laksčiau, buvau pasidažius, po kiek laiko nuėjau ir nusivaliau veido odą su tuo lapeliu. tai viską tvarkingai sugėrė

Bet ar būna parduotuvėse tie essence lapukai? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot, kiek kainuoja Uma šešėlių pagrindas? smile.gif Dėkui iš anksto
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 05 15, 12:25)
jus rimtai plaunat siuo muilu plaukus? mastau.gif gal ir man pabandyt...  as biijau...

Vat ir man įdomu, koks rezultatas išplovus plaukus g.gif Turėjau Lush kietą šampūną (atrodo kaip muilas), tai buvo siaubas doh.gif
Mane labiausiai domintų tas baltas, tai lauksiu atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 15, 17:47)
Bet ar būna parduotuvėse tie essence lapukai?  g.gif

Gal jau metai laiko jei ne daugiau niekur neuzmaciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 05 15, 20:23)
Gal jau metai laiko jei ne daugiau niekur neuzmaciau  ax.gif

Jie buvo iš limituotos kolekcijos smile.gif
Pas mane UMA lapukai, patinka visai, bet kažkaip retokai aš juos naudoju
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 15, 18:11)
Sveikos, gal žinot, kiek kainuoja Uma šešėlių pagrindas? smile.gif Dėkui iš anksto

Dabar eurokose akcija 8.44lt vietoj 11.5lt
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 05 15, 16:38)
Akropolyje tikrai yra visos trys rūšys.

taigi Akropolyje ir buvau, nemačiau, turbūt pražiūrėjau, ar jis atskirai nuo kitų šio gamintojo priemonių stovi? mastau.gif

Uma lapeliai kažkoks nesusipratimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 15, 22:52)
taigi Akropolyje ir buvau, nemačiau, turbūt pražiūrėjau, ar jis atskirai nuo kitų šio gamintojo priemonių stovi? mastau.gif

Jie pačiam kampe, šalia visokių vonios druskų netoli šampūnų, žodžiu pačiam gale mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 15, 22:52)
Uma lapeliai kažkoks nesusipratimas  unsure.gif

kodel nesusipratimas? as uma nebandziau, bet galvoju isigyti, atrodo db akcija yra happy.gif wa essence lapeliai man tikrai patiko antra dezute naudoju.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 05 15, 22:05)
Jie pačiam kampe, šalia visokių vonios druskų netoli šampūnų, žodžiu pačiam gale  mirksiukas.gif

Aišku, ten net nežvilgtelėjau doh.gif Na dabar jau žinosiu smile.gif
QUOTE(fairynlovely @ 2010 05 16, 09:33)
kodel nesusipratimas? as uma nebandziau, bet galvoju isigyti, atrodo db akcija yra  happy.gif wa essence lapeliai man tikrai patiko antra dezute naudoju.

aš kitokių neturėjau, negaliu palyginti, gal ir viskas gerai su jom, tik neveiksmingos 4u.gif Paprasta popierinė servetėlė žymiai geriau sugeria ir odai malonesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 15, 21:52)
Uma lapeliai kažkoks nesusipratimas  unsure.gif

Na jie ploni labai, tai mažiau riebalų sugeria, reikia kelis imt, kad veidą nuvalyt, bet paima tai normaliai ax.gif
Atsakyti