Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(Almost @ 2010 05 14, 23:07)
ne, tiesiog sugeria riebumą. pati bandžiau šiandien Essence tik kitokius. Labai geri.

O kaip su prakaitu?
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 14, 17:31)
Negaliu atsidžiaugti atradusi sau idealiai tinkančią pigią priemonę.

Rusaičių forume labai giriamas šis daiktas thumbup.gif Jis būna 3 spalvų/rūšių, aš taip supratau, kad geriausias juodas. Jau kuris laikas jo ieškau, ačiū už nuorodą, važiuosiu šiandien į Drogą 4u.gif

Iš savo pusės rekomenduoju: kremas sausai ir jautriai odai nuo 26 metų Čistaja linija. Labai patiko, maloni drėgna konsistencija, neįkyrus kvpas, greitai įsigeria, svarbiausia efektas - puikiai drėkina, ne prasčiau, nei Bioderma Hydrabio, o kainuoja 6 lt biggrin.gif Pirksiu ir dar ką nors iš šios serijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 05 14, 23:22)
O kaip su prakaitu?

nu ką aš žinau, kaip ten kas skirstosi... vakar dirbau (parduotuvėj), tai laksčiau, buvau pasidažius, po kiek laiko nuėjau ir nusivaliau veido odą su tuo lapeliu. tai viską tvarkingai sugėrė
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 15, 09:17)
Rusaičių forume labai giriamas šis daiktas  thumbup.gif  Jis būna 3 spalvų/rūšių, aš taip supratau, kad geriausias juodas. Jau kuris laikas jo ieškau, ačiū už nuorodą, važiuosiu šiandien į Drogą  4u.gif

O kodėl juodas geriausias? Nes, kiek suprantu, sudėtis beveik tokia pat, skiriasi tik keli ingriedientai:
" Baltojo muilo sudėtyje yra ne tik daugybė Sibiro žolelių, bet ir ožkos pienas, baltojo gluosnio ekstraktas ir keletas labai naudingų plaukams ir odai aliejų, todėl muilas yra švelnus, lengvas ir kvapnus".
" Gėlių muilo sudėtyje yra ne tik daugybė Sibiro žolelių, bet ir gėlių nektarų ir vaško, todėl muilas yra švelnus, lengvas ir kvapnus."
"Juodojo muilo sudėtyje yra deguto ir beržų skylenio, todėl šis produktas yra neįprastos juodos spalvos."
Juodam tie papildomi kaip ir tik dėl spalvos, kiek iš aprašymų suprantu, o kituose, bent jau kažką dar priedo naudingo daro...
Atsakyti
Butinai pirksiu ta balta thumbup.gif aciu uz parodyma, gal ir Eurukose butu g.gif
Atsakyti
Kai pabaigsiu savo sampuna (turiu profesionalams skirta 1L doh.gif ) pirksiu irgi ta baltaja biggrin.gif Eh, SM įtaka doh.gif Traukiu i pirkiniu sarasiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 05 15, 11:31)
Kai pabaigsiu savo sampuna (turiu profesionalams skirta 1L  doh.gif ) pirksiu irgi ta baltaja  biggrin.gif Eh, SM įtaka  doh.gif Traukiu i pirkiniu sarasiuka  ax.gif

Bet jauciu sitas pirkinukas pasiteisins thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 15, 10:32)
Bet jauciu sitas pirkinukas pasiteisins thumbup.gif

Tikiuosi bigsmile.gif
Tik bijau, kad mano plaukams netiks naturali priemone, viena karta turejau sampuna su naturalia sudetim, ir plaukai buvo kaip siaudai verysad.gif matyt reikia jiems visu tu silikonu, ir pan. Na bet bandysiu, gal si priemone tiks.

O gal galit pasakyti kokia talpa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 05 15, 12:36)
O gal galit pasakyti kokia talpa? smile.gif

http://agmija.webs.c...ralusmuilas.htm
500ml
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 15, 12:14)
Butinai pirksiu ta balta  thumbup.gif  aciu uz parodyma, gal ir Eurukose butu  g.gif

Na, Droge dabar akcija ir pigiau turbūt nei kitur ax.gif
Atsakyti
jus rimtai plaunat siuo muilu plaukus? mastau.gif gal ir man pabandyt... as biijau...
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 05 15, 12:25)
jus rimtai plaunat siuo muilu plaukus? mastau.gif gal ir man pabandyt...  as biijau...

Nebijokite nes : sis muilas skirtas plaukams ir kunui , tad yra naudojamas pagal savo paskirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 05 15, 11:03)
O kodėl juodas geriausias?

Nežinau, kodėl, tiesiog tokie atsiliepimai, beje, neradau Droge unsure.gif Gal kas matė Kaune kur nors?
Atsakyti