maldauju, padekit ;(((
parekomenduokit ka nors nuo odos blizgesio, nes tuoj isprotesiu su tokia blizgancia oda..
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 05 12, 15:48)
maldauju, padekit ;(((
parekomenduokit ka nors nuo odos blizgesio, nes tuoj isprotesiu su tokia blizgancia oda..
visų pirma tai tinkama odos priežiūra. mano oda seniau riebi tokia būdavo, maniau, kad toks jos tipas, o kai pradėjau tinkamai drėkint, tai staiga ir riebumas išnyko šiaip daug kas giria Catrice baltą pudrą, kuri matiškumo suteikia. gali bandyt ieškot kur nors prie išpardavimų, nes aš vos radau čia pas save... paskui bandyt gali lapelius kokius nors, kurie matiškumą suteikia ir blizgesį nuima (gavau pati šiandien Essence)...
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 05 12, 15:48)
maldauju, padekit ;(((
Jei sitoj temoj, tai cistaja linija su medetkom, garnier pure su moliu ir zinku, tokioj sviesiai melynoj pakuotej, ana lotan balancer vakarais ir siaip geras drekinimas. Patikrina, poru nekemsa.
Negaliu atsidžiaugti atradusi sau idealiai tinkančią pigią priemonę. Naudoju galvai plauti. Profesionalių priemonių išlepinti mano plaukai labai liko patenkinti Žvilga, nesuriebaloja greitai, tokie gyvi ir purūs
Sudėty vien žolės. Puikiai putoja dėl sudėty esančios kažkokios šaknies ar pan. Gal tik naudojitis nelabai patogu, nes kabinti tą košę reikia, o jinai tokia tiršta. Labai "jaukiai" pasirodė, kai atidarius indelį pamačiau patį tikriausią sudžiovintą beržo (?) lapelį.
Savaitgalį pabandysiu ir kūnui jį
Pirkau Droge, kaina ~22Lt. Mačiau dar baltą muilą, įtariu reikia ir tą pasičiupti
Papildyta:
Ir dar paklausiu, gal kuri bandėt tokį žolinį kremuką? Pasidalinkit įspūdžiais
Sudėty vien žolės. Puikiai putoja dėl sudėty esančios kažkokios šaknies ar pan. Gal tik naudojitis nelabai patogu, nes kabinti tą košę reikia, o jinai tokia tiršta. Labai "jaukiai" pasirodė, kai atidarius indelį pamačiau patį tikriausią sudžiovintą beržo (?) lapelį.
Savaitgalį pabandysiu ir kūnui jį
Pirkau Droge, kaina ~22Lt. Mačiau dar baltą muilą, įtariu reikia ir tą pasičiupti
Papildyta:
Ir dar paklausiu, gal kuri bandėt tokį žolinį kremuką? Pasidalinkit įspūdžiais
Kashaya, spėju tavo plaukučiai tamsūs? nes kaži ar neduotų atspalvio šviesiems plaukams tas beržas
QUOTE(Grantee @ 2010 05 14, 17:47)
Kashaya, spėju tavo plaukučiai tamsūs? nes kaži ar neduotų atspalvio šviesiems plaukams tas beržas
Taip taip, natūraliai juodi Geras klausimas dėl atspalvio Gal būtent dėl tos priežasties yra sukurtas ir baltas toks muilas?
Tai tikriausiai taip ir bus nes manau jog tikrai duotų kokį žalsvą atspalvį reiks bandyt man baltąjį o tu kasdien su juo plauni ?
QUOTE(Grantee @ 2010 05 14, 18:23)
Tai tikriausiai taip ir bus nes manau jog tikrai duotų kokį žalsvą atspalvį reiks bandyt man baltąjį o tu kasdien su juo plauni ?
OI ne, kasdien man nėra butinybės, va ploviau užvakar rytą, šiandien kuo puikiausiai dar atrodo, ryt rytą jau plausiu, nes ir taip neįprasta, kad tiek ilgai plaukai normaliai atrodo
dar tik porą kartų su ta koše ploviau, žiūrėsim, kaip toliau bus Bet jei ką, susinaudos kūnui, ne bėda, universali priemonė, sakyčiau
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 05 12, 16:48)
maldauju, padekit ;(((
mano oda taip pat linkusi pablizgeti ypac i antra dienos puse. yra toks visai neblogas budas - lapeliai salinantys blizgesi. odai kaip ir nekenkia, be to nereikia nieko papildomai tepti, tiesiog perbrauki ir blizgesio nebera juos gaminam nemazai firmu - Beauty Formulas (Droge galima rasti), Essence ir u.m.a geras
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 14, 19:33)
OI ne, kasdien man nėra butinybės, va ploviau užvakar rytą, šiandien kuo puikiausiai dar atrodo, ryt rytą jau plausiu, nes ir taip neįprasta, kad tiek ilgai plaukai normaliai atrodo
dar tik porą kartų su ta koše ploviau, žiūrėsim, kaip toliau bus Bet jei ką, susinaudos kūnui, ne bėda, universali priemonė, sakyčiau
O kas kiek laiko anksčiau plaudavai galvą? Ir kokiam skyriuj šito "daikto" ieškoti? Nesuprantu rusiškai
QUOTE(fairynlovely @ 2010 05 14, 21:19)
mano oda taip pat linkusi pablizgeti ypac i antra dienos puse. yra toks visai neblogas budas - lapeliai salinantys blizgesi. odai kaip ir nekenkia, be to nereikia nieko papildomai tepti, tiesiog perbrauki ir blizgesio nebera juos gaminam nemazai firmu - Beauty Formulas (Droge galima rasti), Essence ir u.m.a geras
o makiazo nenuvalo?
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 05 14, 22:02)
o makiazo nenuvalo?
ne, tiesiog sugeria riebumą. pati bandžiau šiandien Essence tik kitokius. Labai geri.