Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(lady_m @ 2010 04 13, 22:34)
Gal kas iš jūsų yra bandę AA kosmetikos liniją? Mane ypač domina veido kremai mišriai-riebiai odai  smile.gif

kiek turejau, tai nei vienas netiko, labai sunkus, kemsa poras g.gif
labiausiai patiko veido prausiklis is rozines serijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 04 14, 12:08)
kiek turejau, tai nei vienas netiko, labai sunkus, kemsa poras  g.gif
labiausiai patiko veido prausiklis is rozines serijos  ax.gif

Apžiūrinėjau Eurokose šiandien tas priemones, bet kažkaip susilaikiau nuo pirkimo, nes sudėtis nelabai patiko..Nors parduotuvės konsultantė labai išgyrė šią seriją mišriai-riebiai odai..
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 04 14, 12:08)
kiek turejau, tai nei vienas netiko, labai sunkus, kemsa poras  g.gif
labiausiai patiko veido prausiklis is rozines serijos  ax.gif

Turejau krema riebiai odai, kuris suteikia matini efekta, tai ziauriai nepatiko, sausino, labai sunkiai tepesi, tai iskeliavo i siuksliu deze.
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 04 14, 12:50)
Turejau krema riebiai odai, kuris suteikia matini efekta, tai ziauriai nepatiko, sausino, labai sunkiai tepesi, tai iskeliavo i siuksliu deze.

Gal toks su žaliu dangteliu? Dabar prisiminiau, kad konsultantė minėjo, kad šis kremas gali per daug sutraukti poras g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 14, 11:48)
Apžiūrinėjau Eurokose šiandien tas priemones, bet kažkaip susilaikiau nuo pirkimo, nes sudėtis nelabai patiko..Nors parduotuvės konsultantė labai išgyrė šią seriją mišriai-riebiai odai..

man vasara labai patinka Margaritos kremas-gelis arba Rasos is rozines serijos ax.gif o jei yra riebi T zona, tai Rasos problemines odos kremas-gelis ax.gif
su misria oda, vien vargas unsure.gif

dabar Droge dideles nuolaidos Rasos produkcijai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 04 14, 12:55)
man vasara labai patinka Margaritos kremas-gelis arba Rasos is rozines serijos  ax.gif o jei yra riebi T zona, tai Rasos problemines odos kremas-gelis  ax.gif
su misria oda, vien vargas  unsure.gif

dabar Droge dideles nuolaidos Rasos produkcijai  mirksiukas.gif

Rasos rožinį išbandžiau, bet man nelabai tiko jis, bėrimai atsirado, taip pat ir su žydrąja serija, tad probleminės odos gelį išvis bijau bandyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 13, 23:34)
Gal kas iš jūsų yra bandę AA kosmetikos liniją? Mane ypač domina veido kremai mišriai-riebiai odai  smile.gif

Turiu drekinanti prausikli is AA, jautriai ir linkusiai i alergija odai, zydra pakuote. Is pradziu nepatiko, maniau nebenaudosiu, bet po to paaiskejo, kad ne nuo prausiklio oda sudirgusi buvo, ir dabar esu labai juo patenkinta, puikiai nuvalo makiaza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 14, 12:52)
Gal toks su žaliu dangteliu? Dabar prisiminiau, kad konsultantė minėjo, kad šis kremas gali per daug sutraukti poras  g.gif

Ne, ne su zaliu, o su roziniu dangteliu (25+) (riebiai ir misriai odai)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 04 14, 13:04)
Ne, ne su zaliu, o su roziniu dangteliu (25+) (riebiai ir misriai odai)
user posted image

A tada netoks, aš žiūrinėjau su žaliu dangteliu jis 20+ skirtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 14, 12:52)
..gali per daug sutraukti poras  g.gif

o tai išvis įmanoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2010 04 14, 13:51)
o tai išvis įmanoma? g.gif

Nežinau, čia tik pacitavau konsultantės žodžius
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 14, 12:56)
Rasos rožinį išbandžiau, bet man nelabai tiko jis, bėrimai atsirado, taip pat ir su žydrąja serija, tad probleminės odos gelį išvis bijau bandyt  schmoll.gif

man tas pats nuo rasos rozinio.. nepatiko mano odai. Esu bandzius rasos prausiklius veidui ir tonika, bet labai jau neskalsus ir nieko ypatingo..
Atsakyti