gal galit kuri naudojusi palyginti golden rose miner.pudryte su brangesnem labai idomu skirtumai
Siandien eurokose nusipirkau plauku balzama- kauke su placenta. Gal kuri nors naudojote? kazin kokie atsiliepimai, nes konsultante tai labai gyre ir paskatino ja nusipirkti ir pabandyti.
QUOTE(Kameja111 @ 2010 03 22, 16:03)
Siandien eurokose nusipirkau plauku balzama- kauke su placenta. Gal kuri nors naudojote? kazin kokie atsiliepimai, nes konsultante tai labai gyre ir paskatino ja nusipirkti ir pabandyti. stai toki
sveikos, gal kuri nauduojate baltarusiska kosmetika Biolita-Viteks? ka galetumeti pagirti, kad nuvaziavus zinociau ka pirkti
Mamytės ir ne tik, o gal kokius skaistalus ar auskinį bronzatą iš pigesnių rekomenduotumėt?
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 13, 20:55)
Mamytės ir ne tik, o gal kokius skaistalus ar auskinį bronzatą iš pigesnių rekomenduotumėt?
Žiūrėt turi iš essence arba uma, tikrai nebrangūs ir geri produktai, gal rasi ką gero
Ačiū
o UMA kur prekiauja? Irgi Eurokose?
o UMA kur prekiauja? Irgi Eurokose?
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 13, 21:29)
Taip, Eurokose, bet man atrodo, kad ne visose
Tiesa, kiek pamenu essence maskuojamąjį pieštuką turi, ar klystu? jei turi, tai kokie atsiliepimai apie jį?
Na, Vilniuj manau atrasiu, ačiū
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 13, 21:31)
Taip, Eurokose, bet man atrodo, kad ne visose
Gal kas iš jūsų yra bandę AA kosmetikos liniją? Mane ypač domina veido kremai mišriai-riebiai odai
QUOTE(lady_m @ 2010 04 13, 23:34)
Gal kas iš jūsų yra bandę AA kosmetikos liniją? Mane ypač domina veido kremai mišriai-riebiai odai
Oligovital serijos tonikas buvo labai puikus, bet jau beveik metai jo nematau Apie tos serijos kremą atsiliepimai nebuvo geri, dėl kitų nežinau..
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 13, 22:53)
Tiesa, kiek pamenu essence maskuojamąjį pieštuką turi, ar klystu? jei turi, tai kokie atsiliepimai apie jį?
Aš apie Vilnių ir kalbu bent VCUP Eurokos Umos stendo nemačiau arba akla esu
------------
Pieštuką turiu tokį, patinka, nors iš esmės guli nenaudojamas, užsimaskuojų ir su pudra tik..