Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

gal galit kuri naudojusi palyginti golden rose miner.pudryte su brangesnem labai idomu skirtumai
Atsakyti
Siandien eurokose nusipirkau plauku balzama- kauke su placenta. Gal kuri nors naudojote? kazin kokie atsiliepimai, nes konsultante tai labai gyre ir paskatino ja nusipirkti ir pabandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 03 22, 16:03)
Siandien eurokose nusipirkau  plauku balzama- kauke su placenta. Gal kuri nors naudojote? kazin kokie atsiliepimai, nes konsultante tai labai gyre ir paskatino ja nusipirkti ir pabandyti.  smile.gif stai toki

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kameja111: 22 kovo 2010 - 15:09
sveikos, gal kuri nauduojate baltarusiska kosmetika Biolita-Viteks? ka galetumeti pagirti, kad nuvaziavus zinociau ka pirkti
Atsakyti
Mamytės ir ne tik, o gal kokius skaistalus ar auskinį bronzatą iš pigesnių rekomenduotumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 13, 20:55)
Mamytės ir ne tik, o gal kokius skaistalus ar auskinį bronzatą iš pigesnių rekomenduotumėt?  4u.gif

Žiūrėt turi iš essence arba uma, tikrai nebrangūs ir geri produktai, gal rasi ką gero mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
o UMA kur prekiauja? Irgi Eurokose? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 13, 21:29)
Ačiū  4u.gif
o UMA kur prekiauja? Irgi Eurokose?  g.gif ax.gif

Taip, Eurokose, bet man atrodo, kad ne visose g.gif
Atsakyti
Tiesa, kiek pamenu essence maskuojamąjį pieštuką turi, ar klystu? g.gif jei turi, tai kokie atsiliepimai apie jį? blush2.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 13, 21:31)
Taip, Eurokose, bet man atrodo, kad ne visose  g.gif

Na, Vilniuj manau atrasiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal kas iš jūsų yra bandę AA kosmetikos liniją? Mane ypač domina veido kremai mišriai-riebiai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 13, 23:34)
Gal kas iš jūsų yra bandę AA kosmetikos liniją? Mane ypač domina veido kremai mišriai-riebiai odai  smile.gif

Oligovital serijos tonikas buvo labai puikus, bet jau beveik metai jo nematau doh.gif Apie tos serijos kremą atsiliepimai nebuvo geri, dėl kitų nežinau..
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 13, 22:53)
Tiesa, kiek pamenu essence maskuojamąjį pieštuką turi, ar klystu?  g.gif  jei turi, tai kokie atsiliepimai apie jį?  blush2.gif
Na, Vilniuj manau atrasiu, ačiū  4u.gif

Aš apie Vilnių ir kalbu biggrin.gif bent VCUP Eurokos Umos stendo nemačiau arba akla esu biggrin.gif
------------
user posted image
Pieštuką turiu tokį, patinka, nors iš esmės guli nenaudojamas, užsimaskuojų ir su pudra tik.. rolleyes.gif
Atsakyti