Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta

QUOTE(diamondness @ 2010 03 06, 20:58)
As irgi turiu,presuota,tai veidui nenaudoju,tik kaklui,jei papudravus veida kiek spalva nuo kaklo spalvos skiriasi biggrin.gif

O kodėl veidui nenaudoji?
Atsakyti
QUOTE(sniege* @ 2010 03 10, 18:36)
Is tiesu ir su pigesnemis priemonemis galima pasiekti toki pati rezultata kaip paklojus kruva pinigu.

tik reikia mokėti atsirinkti tinkamas pigias priemones. nors ir brangias reikia mokėti atsirinkti... bet tai kad kaip jau minėjo, dažnai pusė kainos sumokama vien už vardą...
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 10, 20:53)
O kodėl veidui nenaudoji?

Ai kad Loreal dabar naudoju,man ji zymiai zymiai graziau atrodo ant veido,o jei reikia kaklui,tai gaila ja tept biggrin.gif atspalviai abieju galima sakyti visai nesiskiria,tai ir naudoju kaklui,jei prireikia,nes jei maziau pudros ant veido uztepu,kaklo netepu visai smile.gif
Atsakyti
Pasiulykit makiazo valikli veidui 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 03 12, 15:08)
Pasiulykit makiazo valikli veidui 4u.gif  biggrin.gif

Nu as kelis buteliukus Margaritos su kvieciais sunaudojau 4u.gif bet akim db atskira naudoju Nivea 4u.gif
Atsakyti
tos rusiškos priemonės plaukams tikrai thumbup.gif thumbup.gif
panaduojau nepilnas 2 sav ir jau net kirpėja pagyrė, kad plaukai nebetokie sausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 03 12, 15:32)
tos rusiškos priemonės plaukams tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif
panaduojau nepilnas 2 sav ir jau net kirpėja pagyrė, kad plaukai nebetokie sausi  rolleyes.gif

O ka butent naudojate, nes pasirinkimas rusisku piremoniu ohoho koks neapriepiamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 12, 15:34)
O ka butent naudojate, nes pasirinkimas rusisku piremoniu ohoho koks neapriepiamas smile.gif

dabar va po kiekvieno plovimo naudoju regeneruojantį plaukų kondicionierių su ožkų pienu, babuška agafji stiprinamąjį užpilą ir dilgėlių toniką. bei tokį serumą 'pluma professional', šitas berods nerusiškas, bet kaina irgi nedidelė ~11lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 12, 14:11)
Nu as kelis buteliukus Margaritos su kvieciais sunaudojau  4u.gif bet akim db atskira naudoju Nivea  4u.gif

Man jis tusa prastokai valo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 03 13, 20:34)

Turėjau su ožkos pienu, būna eurokos tokiams rudam ąsotėly, tai man gerai valė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 03 13, 19:42)
Turėjau su ožkos pienu, būna eurokos tokiams rudam ąsotėly, tai man gerai valė wink.gif

Kita karta reiks isbandyti ax.gif
Dabar nusipirkau Belkosmex jis lyg ir probleminei odai labiau skirtas, siaip viskas butu ok bet labai nepatinka jame arbatmedzio kvapas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 03 13, 20:34)

Gali but.. as ji visam veidui naudoju, o nivea tik akim 4u.gif
Atsakyti